Jestem

Od początku...
Noc z czwartku na piątek. Godzina 24 nie ma GO, 1 nie ma Go, 1.30 wciąż nie ma, więc postanowiłam,że idę spać. I nagle wydaje mi się,że śni mi się ON wchodzący do domu z tobołami i kwiatami w ręku, ale gdzie tam w nocy ON wpadłby z kwiatami, to nie w jego stylu. Okazuje się,że otwieram 1 oko, potem ledwo , ledwo 2 i przy łóżku jest ON z kwiatami

, to nie sen!

Ależ byłam zadowolona;) Godzinka coś koło 3;) Od razu w ruch poszło moje ulubione winko, rozpakowywanie prezentów i ....

Było bosko

Piątek był owocny( choć mam nadzieję,że nie owocny w zupełnie innym sensie, a możliwe to możliwe

).
Pamiętacie, pisałam,że mam problem z załatwieniem bierzmowania, nauk itp, bo ON pracuje daleko. Po pewnych perypetiach udało mi się znaleźć liberalnego księdza, z małym, ale bardzo klimatycznym kościółkiem i dosłownie "rzut beretem" od knajpki weselnej

Postanowiłam więc zmienić decyzję dotyczącą kościoła. Rezygnuję ze swojego kościoła i biorę ślub tam gdzie będzie bierzmowanie JEGO i tam gdzie ksiądz nas przygotuje do ślubu.Jestem bardzo happy, bo ślub jest zaplanowany na godzinkę 18, tak jak chciałam. Późno, ale atrakcje jakie zaplanowałam spowodują ,że będę mogła swobodnie wypić parę drinków

No i wesoła

przystąpię do części najważniejszej wieczorku, czyli zbierania szmalu

. Ciekawe jak wyjdą oczepiny, bo to jedyna niewiadoma odnośnie całego wieczorku. Zabawy dla gości , atrakcje dla gości wymyślam sama z sugestiami PM i Dj'a. A zabawy dla nas, czyli PM, w bloku oczepinowym przygotowanym przez dj'a.
Kupiłam też zaproszenia, te, które wcześniej pokazywałam. W końcu troszkę poczułam ten ślub, bo wcześniej to było takie jeszcze dalekie, a teraz...

A dziś robię fileta grillowanego z serkiem pleśniowym z grillowanymi pieczarkami , czerwona cebulką i pomidorkiem. Do tego pół księżyce, bądź talarki, jeszcze nie wiem. No i sosik trzeba zrobić jakiś czosnkowo-ziołowy...Polecam, już zgłodniałam

Dziewczyny jesteście niemożliwe. Agulek, nie znałam Cie z tej strony, ubawiłam się

A dziś też będzie się działo...

Aagatkaa, najlepiej wyślij mi na maila fotki, w priv podaje do siebie namiar.
Buziaki dla Was