Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 152339 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #720 dnia: 31 Stycznia 2010, 16:33 »
No ciekawa jestem jak tam te kalmary Agatko dobre? Jak tak to ja po prosze o przepis  ;D
A co do forum to mi pokazuje ze pisalysmy w sierpniu i wrzesniu 2001 roku hahaha no i suwaczkow nie widze  ::)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #721 dnia: 31 Stycznia 2010, 17:54 »
heheheh a no to wg.forum trochę się znamy   :hahahaha: :hahahaha:

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #722 dnia: 31 Stycznia 2010, 18:00 »
te daty się od nowego roku codziennie kaszanią i wysyakuje wtedy cudny komunikat, ze od 365 dni nikt na danym wątku nie pisał :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #723 dnia: 31 Stycznia 2010, 18:21 »
te daty się od nowego roku codziennie kaszanią i wysyakuje wtedy cudny komunikat, ze od 365 dni nikt na danym wątku nie pisał :)
dokładnie mam to samo
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #724 dnia: 31 Stycznia 2010, 20:26 »
Hej dziewczyny!
Jak Wam niedziela zleciała?
Bo u mnie troszkę się działo ;)

Rano (tzn. na 13 :P :D) poszliśmy do Kościoła... :brewki:
Musieliśmy być, bo jak dzwoniłam do biura, pytać się kiedy będą odbywać się nauki przedmałżeńskie, to ksiądz nie odpowiedział, tylko kazał przyjść na mszę 31 stycznia i wtedy w ogłoszeniach powiedzą kiedy... Sprytnie! :D
No więc, już wiemy, że nauki zaczynają się 15 lutego. Trwają od poniedziałku do czwartku w godzinach wieczornych... Na stronce będzemy musieli sprawdzić o której dokładnie, bo nie podali...

Potem pojechaliśmy po naszych znajomych i z nimi do C.H. Galaxy na rurkę z bitą śmietaną ;D następnie odebraliśmy moją siostrę i pojechaliśmy na Zamek, gdzie dzisiaj odbywały się targi ślubne :)
Na targach mieliśmy spotkać się z następnymi znajomymi (dla uściślenia- nikt ze znajomych się nie chajta, tylko jechali nam potowarzyszyć :D).
Na targach kicha... wydaje mi się, że w tamtym roku było o wiele więcej wystwców... nic ciekawego nie znalazłam i nie załatwiłam...
A jechałam z myślą o znalezieniu firmy z zaproszeniami, jakieś studia fryzjerskie, no i pooglądać suknie ;)
Stiosko z zaproszeniami tylko jedno! i ich ulotkę otrzymałam już na poprzednich targach... ale może i podjedzimy do nich, bo mają sklep w Szczecinie. Pogadałam z babką i okazało się, że mogę modyfikować zaproszenia, czyli tam gdzie jast tylko jakaś aplikacja, to mogę dodać sobie np. nasze imiona, co mi się spodobało... ;) Zaproszenia nawet w dobrej cenie, bo te co mnie interesowały były za 4,50zł już z personalizacją i kopertą, więc całkiem nieźle. A nie będę musiała jeszcze płacić za koszt przesyłki ;) Zobaczymy...

Ulotkę z fryzjerem dostałam tylko jedną i to do takiego salonu, do którego raczej się nie wybiorę, więc lipa...
Suknie. Suknie były, ale większość z Gorzowa!! ;D Dużo "obcych" salonów się wystawiało, o dziwo!? Ze Szczecina bardzo mało...
Ale co najważniejsze!! Zobaczyłam na żywo suknię z Arveny, która mi się baaaardzo podoba!! Jak będzie na mnie pasowała, to we wtorek ją biorę! ;) :D
Cieszę się bardzo, bo na żywo wyglądała o wiele lepiej niż na zdjęciu!!
i myślałam, że nie ma ona żadnych świecidełek, a tu się okazało, że ma! takie ładniutkie, delikatne... Jeszcze bardziej mi się spodobała... :hopsa:

Po targach wybieraliśmy się do jakiejś kawiarni, bądź restauracji... ale najpierw trzeba wyjechać z zaspy... :o
Kiciuś namęczył się, gazował i gazował i nic... :mdleje:
Dobrze, że jednych znajomych namówiliśmy aby z nami jechali samochodem, to kolega pomógł i wypchnął trochę auto, bo nie wiem czy Ł. wyjechałby z tego śniegu :-\

No i pojechaliśmy... do naszej ulubionej Czekoladowej... a tam... ludzie posiadali tak, że nijak nie da rady usiąść w 7 osób :-\
Moja SIostra poszła do kelnerki, zapytać, czy może poprosić pewne dwie dziewczyny, które przyszły przed nami, aby przesiadły się stolik dalej, to wtedy się zmieścimy...
A ona na to, że to nie należy do jej kompetancji i pytać się będzie!! :o :mdleje:
Ale chamstwo! >:( No i dobra, niech spadają :P ;D stracili aż 7 klientów! a na pewno zamówienia byłyby duże, bo każdy bez obiadu! ::)
Obrażeni wyszliśmy i pojechaliśmy do mojej ulubionej restauracji - Milano na starym mieście :brawo_2:
Tam bez problemu znalazł się dużu stolik. Jedzonko jest tam pyszne, więc każdy był zadowolony ;)

No i tak nam miło dzionek zleciał ;)
Miałam się uczyć... ale mi się niee chceee :P ;D
Właśnie Ł. dostał smsa od kolejnych znajomych, którzy zapraszają nas do siebie ;D nie wiem, może skorzystamy :brewki: Wieczór jeszcze młody! ;)

A kalmary moje drogie kUleżanki wyszły bardzo dobre!! zrobiliśmy jeszcze krewetki w cieście i tą bagietkę, i powiem Wam, że we 3 nie zjeliśmy tego!!
Zanieśliśmy jeszcze teściom :P ;D
JolaŁukasz przepisu nie podam, bo to kupne były! :P ;D przepis jest na opakowaniu ;) A ja i tak ich nie robiłam, tylko Kiciuś, więc nawet nie wiem :P

Justys jak tam? nie zdemolowaliście chaty rodzicom?! ;) :D :D :D

Ok, uciekam do Was! Buźka! :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #725 dnia: 31 Stycznia 2010, 20:50 »
Agatko, ale co to za suknia? Pooooka zdjęcie! :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #726 dnia: 31 Stycznia 2010, 21:01 »
Czy to Wy macie zielone BMW bo widziałm jak ktoś wypychał jak my odjeżdżaliśmy? :D :D

No i co za suknia??Bo mi się tam tylko jedna podobała ;) ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #727 dnia: 31 Stycznia 2010, 21:46 »
Już wcześniej wklejałam jej foto :P

Na żywo o wiele ładniejsza, na szczęście... chociaż w ecru była! a ja w tym kolorze źle wyglądam ;)
I te naszycia, to jednak kryształki a nie jak się wydaje na zdęciu, materiałowe kulki ::)

mka nie nie, my czarnego mercedesa 8) ;) :D

Aaa i jeszcze jedna kiecka nawet była fajna!
Moja Mama mnie nią męczyła, a mi się nie podobała...na zdjęciu... bo jak ją zobaczyłam na żywo, to nawet na mnie wrażenie zrobiła! :o
Oto ona:

W ogóle, to ona nie jest w kształcie litery A, jak się wydaje, tylko jest dopasowana, z obniżonym stanem - a takiej właśnie szukam ;)
No zobaczymy, przymierzyć mogę no nie?! ;) :D

Okej, uciekam  :wanna:
Miłego wieczorku dziewczynki! :-* :mdleje:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #728 dnia: 31 Stycznia 2010, 21:55 »
Hello!

Wgmnie te targi były również porażką... Ale po byliśmy w avanti na pysznym obiadku, więc dzionek milutki, buziaki ;*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #729 dnia: 31 Stycznia 2010, 22:31 »
Ta Twoja ładniejsza, chociaz może na zywo inaczej :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #730 dnia: 31 Stycznia 2010, 22:37 »
Justys jak tam? nie zdemolowaliście chaty rodzicom?! ;) :D :D :D

Luzik guzik  ;D My jesteśmy spokojni ludzie  ;D ;)
Co do sukienki to podoba mi się bardziej suknia pierwsza... Druga jakoś do mnie nie przemawia, choć na żywo może faktycznie jest inna :)

Zostawiam  :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #731 dnia: 31 Stycznia 2010, 22:42 »
z tych dwóch ta pierwsza lepiej wygląda... ale trzeba na żywo zobaczyć, najlepiej na sobie.... pamiętam z przymiarek, że najbardziej na żywo podobały mi się suknie, które w katalogach ominęłam  ;)

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
Tą drugą sukienkę z różami zamówiła moja koleżanka. Część róży wzięła w innym kolorze.
Myślę, że ta pierwsza bardziej do cienie pasuje, ale bez mierzenia ciężko ocenić. Także trzymam kciuki by to włąśnie była ta! ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Mi również podoba bardziej podoba się ta 1wsza,ale tak jak inne forumki mówią-trzeba mierzyc,więc trzymam kciuki za Twoja przymiarke

i znalezienie tej jednej jedynej  ;D :-*

A na kalmary i krewetki narobiłaś mi takiego smaku,że Cię chyba  :cegly: :hopsa:

Normalnie nie lubię takich "smakołyków"a teraz co?Będę musiała zjeśc  :brewki: :hahahaha: :hahahaha:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..mnie też ta pierwsza sie podoba bardziej. jestem ciekawa jak ty Agatko będziesz sie w niej prezentowac... ;D

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
ufff.... :D
nadrobilam, ale juz bez Twoich fotek sukienkowych  :-\
czekam wiec niecierpliwie na cd :D

co do tzw."dodatkow" to popieram rowniez, hihi, ale mam to nadal przed soba..

a ksiedzem sie nie martw! tzn tym lokalnym. bo on chyba nie moze sie nie zgodzic na innego ksiedza, w koncu kosciol nie jest jego wlasnoscia. z tego co ja wiem, to taki ruch, ze inny ksiadz odprawia Msze wykonac mozna zawsze! u nas tez tak bedzie. Proboszczowi powiedzielismy, ze przyjeciel rodziny i juz :). Jedyne co to Wam moze jakies inne formalnosci utrudniac jak sie obrazi, ale ofiara na kosciol moze pomoc ;).

A jak znajdziesz jakies wazony, to ja tez sie pisze!! Agulku, masz fotki Waszych?A cos pisaliscie szczegolnego na nich? Dedykacja jest widoczna cty tylko od spodu? ekstra pomysl, zwl. ze obie mamy lubia kwiaty :)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Do mnie bardziej ta pierwsza sukienka przemawia, ale zobaczysz jak przymierzysz ;)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hej dziewczęta! Witam w nowym tygodniu ;)
Dzisiaj wpadłam tylko na chwilkę, bo mam dzisiaj egzamin o 16 i no... mało się uczyłam :P więc muszę teraz w pracy trochę poczytać :los:

Cieszę się, że pierwsza kieca bardziej się podoba, bo to mój typ nr 1! ;)
Jutro jadę ją mierzyć... :hopsa:

Anjuszka gdzie jest Avanti? bo jakoś nie słyszałam o tej knajpce ;)
Malavi obydwie na żywo ładniejsze! :P
Justys taa spokoooojni! yhyyy ;) ;D ;D ;D
Wiśniowa dokładnie tak jak mówisz... niektóre kiecki o wiele lepiej wyglądają na żywo niż w tych katalogach!
Mariposa ooo! i co? zadowolona koleżanka?  No i dziękuję! :-* również mam nadzieję, że to będzie JUŻ ta! ;) :P
Patrycja hehehe no to koniecznie spróbuj!! nie pożałujesz! ;) i dzięki, dzięki! jutro trzymaj kciuki za kiece! :-*
Agulek również jestem ciekawa! ;D ale jestem dobrej myśli! :-*
Galaretka biedna! :przytul: cały tydzień nadrabiałaś?! :D no mam nadzieję, że ofiara pomoże! :D i również myślę, że ksiądz nie może, nie zgodzić się na innego księdza, więc zrobiliśmy dobry ruch! 8)
Lila zobaczymy, zobaczymy ;)

Okej dziewuszki! uciekam do notatek :tak_smutne:
Trzymajcie mooooocno kciuki, bo nie wiem co to dzisiaj będzie!!? ::) :(

Łapcie za to buziaki na miły początek dnia! ;) :-* :-* :-* :-* :-*

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
trzymam kciuki za egzamin ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Powodzenia!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Kochana przy alei fontann, polecam, pyszne penne ze szpinakiem, kurczakiem i grzybami mniaaaaam :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Kochana przy alei fontann, polecam, pyszne penne ze szpinakiem, kurczakiem i grzybami mniaaaaam :)

..o to ta koło mnie! ;D

Dziewczyny tak wyglądają te wazony. Od razu pisze że to nie nasz..tylko przykładowy... My mieliśmy tylko tekst dla Mam (mój mąż sam wymyślił teskt - rewelacyjny i strasznie wzruszający), datę ślubu i nasze imona. I dwie obrączki -zamiast tych gołąbków itp.. ::) ;D

By agulek79 at 2010-02-01

Agatko - mocno 3mam kciuki za egzam! daj znac jak poszło!! ;D :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Aaa to o tej sukni mówisz! No zmyliły mnie te kryształki, bo akurat przy tej sukni to byłam przekonana, że to są takie materiałowe kulki  ;D Dokładnie tak jak napisałaś!

No to czekam na fotkę z przymiarek :D

Trzymam kciuki za egzamin, na pewno dasz radę :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Zdolniacha jesteś to dasz radę,ale w razie "W"zacisnęłam kciuki  ;D ;D ;D

a jutro koniecznie zabierz aparacik :brewki:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Widziałam takie wazony na Allegro...  :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
A tak wracając do tematu zaproszeń-my znależliśmy (poczta pantofelkowa)w Stargardzie dziewczynę,która sama ręcznie robi śliczne

zaproszenia za niewielka cenę.Takie jak Ty chcesz,gdzieś tam podpatrzone lub sama coś proponuje...Może warto się u niej zorientowac?

:-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ta pierwsza suknia bardziej mi się widzi :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Daj znać co i jak bo do tej pory mam kciuki zaciśnięte :D :D :D
To kiedy mierzysz te suknie bo mnie sie tu od nadmiaru informacji wszystko miesza :brewki: :los:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
A tu dalej cisza... I relacji z dnia brak...  :obrazony:

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Aagatko czekamy na zdjęcia :tupot: