Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 244122 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To szybciuchno oddźwoń i daj znać co i jak!!!!

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
No to szybciutko oddzwoń!!!!!!!!! :telefon: :telefon: :telefon: :telefon: :telefon:

No i pisz co mówili!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo ciekawe jakie wieści... :brewki:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Zadzwoniłą już ??? ;D
Szybko,szybko dawaj znac bo ileż można trzymac kciuki  ;D :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
noo...Marta!! pisz co się dowiedziałas!!  ;D

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Trzymam kciuki, żeby się udało  :ok: :ok: :ok:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
halo halo wiadomo coś ?  ???

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Termin 19.04.10
Godzina zero 7.25

Od tego momentu Marta będzie inspektorem ( od razu mówię, że nie jest to moja wymarzona robota i będę narzekać- ja chcę do laba!! )    :skacza:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Nie marudź!!!!!!!!!
Gratuluję, w końcu nie będziesz siedziała w domu i się nudziła :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Łaaaa!! ale super wieści!!! :skacza:
Czyli już za półtora tygodnia Martuśka idzie do kieracikuuu!! :p :D ;)
Gratuluję kochana! Będzie dobrze :przytul:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Łaaaaaaaaaaaaaaaa no super  :brawo_2: ależ nas trzymałaś w niepewności  :biczowanie: ;D
A czego będziesz inspektorem jeśli można wiedziec ?  ;D

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
..OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄC!! ;) :D nie narzekaj Maleńka!! ;D..będzie fajnie!
..inspektorem - gdzie? przypomnij..

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Suuuuuuuuuuuuuper!  :skacza: :skacza: :skacza:

Pani Inspektor  :brewki: :brewki:

Fajnie, bo będziesz szybko kończyć pracę  :brawo_2: a teraz taka piękna pogoda...ja muszę siedzieć do 17.00  :-[
Jeszcze raz gratulacje!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
No brawo! Cieszę się z Tobą!

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Ty Inspektor Gadżet ;D - to gdzie będziesz taką funkcję sprawowac? - jakis urząd?  ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

patrycja_4r Witam  :hello: Kochana na reszcie!! ;D ;D Jestem dumna, że przeczytałaś aż 5 stron :brawo: :brawo: :brawo:

Właśnie zezarłam całą czekoladę z okienkiem  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: (czekolada z całymi orzechami) i popiłam pepsi.. czego zazwyczaj nie robię ..tzn. nie piję pepsi ;D ;D ;D

Kochana, dziękuję za trzymanie kciuków, już Was tu z osobna nie będę wymieniać bo bym się z 5 stron musiała wrócić...Dla każdej z Was mam mały zestaw:  :Daje_kwiatka: :i_love_you: :uscisk: :Daje_kwiatka: :i_love_you: :uscisk: :Daje_kwiatka: :i_love_you: :uscisk:

Cieszę się, też że moje zakupiki trafiły w niektóre gusta :D :D :D...mama wysyła mnie na kolejne ..ale ja się nie dam!  :glupek: :glupek: :glupek:

a myslalam, ze bedzie fotka na golasa+skora,  ;D

Eee, a właściwie czemu nie...zaraz jakaś pstryknę  :p :p :p :p

Wracając do stażu ..kto to widział żeby mi męczyć dupę telefonami o 8.51..bezrobotni śpią dłużej :hahaha: :hahaha:
Już nawet do nich nie oddzwaniałam bo to był nr z ich infolinii (a tam się dodzwonić to też szczęście trzeba mieć) ::)
Zjadam spokojnie śniadanko, uszykowałam się odpaliłam  :auto: złotą strzałę i pomknęłam ;) ;) ;)
W pupie długo nie czekałam, powiedziałam o o chodzi, pani powypisywała dokumenty :)
Dostałam skierowanie na badania  8) (jutro muszę lecieć oddać się....  :brewki: tzn. swoje płyny  ;D ).
No i w pt mam wrócić z zaświadczeniem, żem zdolna do podjęcia pracy no i  z papierkiem od stażodawcy, że zdania nie zmienił :D :D :D :D

No i co....zaczynamy szukać mieszkania z Robertosem :jupi: :jupi: :jupi:
U nas sytuacja skomplikowana, bo mamy działeczkę, na której budowa ruszyć niedługo powinna (ciągle czekamy na wydanie war. zabudowy)...no i tak.. kredytu na mieszkanie nie ma co brać, bo zaraz dom stawiać będziemy więc to na to kredyt się strzeli...a z drugiej strony męczy nas myśl, żeby wynajmować mieszkanie i tyle bulić obcej osobie... Ale trudno albo wóz, albo przewóz. Kto nie ryzykuje ten nie ma.. i jeszcze jakieś tam inne przysłowia.. :D :D :D :D :D

A czego będziesz inspektorem jeśli można wiedziec ?  ;D
..inspektorem - gdzie? przypomnij..
Ty Inspektor Gadżet ;D - to gdzie będziesz taką funkcję sprawowac? - jakis urząd?  ;D

Inspektor Gażet niestety nie może zdradzić oficjalnie tej informacji...tajemnica państwowa.. ::) ::) ::) ::) Ewentualnie mogę Wam na prv napisać .. ;D ;D ;D ;D
Z wiadomych powodów wolałabym tego aż tak nie upubliczniać :D :D :D
Jak nazwa wskazuję trochę będę urzędasem, ale nie tak do końca...no a zakres to szeroko pojęta ochrona środowiska ;D A szeroko pojęta bo skoro staż to pewnie będę od wszystkiego i od niczego :cegly:

Fajnie, bo będziesz szybko kończyć pracę  :brawo_2: a

Tak, tak, tak...z tego się bardzo cieszę :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
Robota jest od 7.30 do 15.30...na dodatek bardzo blisko pracy mojego Roberta więc w ogóle idealnie..on pracuje od 8-16 (no czasem jakieś nadgodziny, ale rzadko) ;D ;D ;D
Dlatego teraz będziemy szukać mieszkanka też gdzieś w pobliżu, żeby kasy na strefę płatnego parkowania nie wydawać ..tzn. bardziej ja.. bo Roberto ma firmowy parking, a tam u mnie jest kongo jeśli chodzi o samochody 8) 8) 8)

Aaa dzwoniłam właśnie do swojej fryzjerki byłam umówiona na piątek (16.04), a jadę (Gryfino) jutro :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
Tak więc raniutko badania , wracam do domq, śniadanko przy forum i na 13 jadę ;D ;D ;D

Znacie mój dylemat?? Trochę znacie ..ale przypomnę bom w kropce  :p :p :p
Zapuszczam włosy na ślub :terefere:
Kolor mam ładny ale dop. w sierpniu jak już słonko porządnie rozjaśni mi włosy...w tej chwili wyglądam jakbym miała odrosty ::)
Więc w maju 2011 też tak wyglądać będę...a na zdjęciach strasznie widać, że od skóry mam ciemniejszy odcień (zimowy odrost) ;) ;)
I teraz tak...tak jak już wcześniej pisałam robiłam trwała rok temu...i nadal ją mam, pomimo podcinania, ścinania i cieniowania (po prostu jeszcze włosy mi nie odrosły) :mdleje: :mdleje: :mdleje:
I teraz tak.. jak zrobię teraz trwałą to za rok znowu będę miała siano  O0 - a nie mogę dużo włosów ścinać bo zapuszczam przecież.... ::) ::) ::)
Z kolei, ja jak nie ma  loków to wyglądam...jak księżyc w pełni z jakimiś piórami przylizanymi :ban: :ban: :ban:
I kwestia koloru włosów...farbować czy nie? Teraz już czy przed samym ślubem...i taki mam dylemat ::) ::) ::)

Buziaki Kochane forumki :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Inspektorka  :brewki: :brewki: :brewki:
Ciekawe co będzie dalej, Nadinspektor, prezydentowa... :hopsa: :hopsa: :hopsa:
Pniemy się koleżanko do góry, pniemy :taktak: :taktak: :taktak:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
A gdzie w Gryfinie do fryzjera chodzisz? :) i łaj tu? :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
Nie farbuj teraz!!! Lepiej zapuść i wyprostuj;)
Fryzjerka na pewno z prostych coś wymodzi. No i chciałabym Cie zobaczyc w prostych włosach;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Eeee no jak to tajemnica to nie zdradzaj bo jeszcze Cię do pierdla wsadzą i nici z roboty  :Szczerbaty: :glupek: :glupek:
A ja tam bym zaszalała i farbowała  ;D w końcu robotę dostałaś  ;D a do ślubu jest jeszcze rok ;D

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
No to gratuluję stażu  :brawo_2: Ja też mam powód do radości, co prawda na krócej, ale zawsze coś  ;D
Co do włosów, to nie poradzędobrze, bo sama nie wiem co ze swoimi zrobić.. Moje są ani to proste, ani kręcone.. Trwałej nigdy nie miałam, nawet nie wiem jak to się robi i ile kosztuje i czy bardzo niszczy włosy.. A jak wyprostuję wyglądam podobnie jak napisałaś  :mdleje: A nie możesz teraz zrobić trwałej i za rok znowu?? A ufarbować możesz i teraz i przed samym ślubem ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ależ się ciesze Twoim stażem, kurcze, widzisz, a jeszcze nie tak dawno zdołowana chodziłaś, a tu zobacz myk myk i już pełnia szczęścia  :D

no właśnie, z tymi włosami to przecież zrób sobie trwałą+kolorek teraz i potem za rok, w czym problem? hmm...chyba że czegoś nie kumam :drapanie: i przez ten rok sobie zapuszczaj.

Oooo, to za jakieś parę lat będziemy podziwiać Twoje wizualizacje domku  :brewki: :brewki: :brewki:  ;) żartuję, życzę aby budowa ruszyła jak najszybciej, choć znając naszą biurokrację to się może przeciągać...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Gratuluję stażu!!!  :-* :-* :-*

Do ślubu jeszcze kupa czasu. Szalej!!!  ;D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Gratuluję stażu pani inspektor no no brzmi ciekawie  ;D ;D ;D A co do włosów to ja bym się teraz zafarbowała i zrobiła trwałą i przed samym ślubem znów farbowanko+ trwała  ;D ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
oooj zazdroszczę Pani Inspektor :skacza: ja wciąż nie moge znaleźć fajnej fuchy ::)

Gratki :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline mka

• Chuck Norris

Już piszę o co chodzi mi z trwałą... ::) ::) ::) nie chcę jej robić przed „ ślubem” bo będę miała takie wysuszone mocno te włosy...a przecież jeszcze nie wiem jak się uczeszę do ślubu. ;D
I wolałabym je mieć gładkie, a nie odstające kędziorki ( po wyprostowaniu ..wystarczy, że trochę potańczę to znowu mam loki)  :D :D :D
Co do farbowania, to nie spodziewajcie się, że z blondyny zrobię się na kasztan czy rudy... 8) 8) 8) 8)
Mi po prostu pasuje tylko blond albo rudy marchewkowy (tego 2 wcale, a wcale nie chce  :nie: :nie: ).
A z farbowaniem, chodzi tylko o wyrównanie odcienia na całej długości włosów ;) ;) ;) ;)

Czyli dalej jestem w kropce...może jutro mi koleżanka w głowie rozjaśni  :los: :los: :los:

Anjuszka..do Gryfina jeżdżę bo:
1)   Moja znajoma ma tam salon
2)   Ceny (już nawet nie patrząc, że jadę do znajomej) są dużo niższe niż w Szn. (nawet po dodaniu za wachę  płacę mniej, podobnie moja siostra i koleżanki...)
3)   Mam pretekst, żeby odwiedzić koleżankę ;D ;D ;D ;D

ja wciąż nie moge znaleźć fajnej fuchy ::)

Kochana fajna fucha...  :drapanie: :drapanie: :drapanie: no może jak się wkręcę...gorzej, że tak mało płatna ;) ;) ;)
Za Ciebie 3mam mocno kciuki  :ok: :ok: :ok:

Ale jest mi miło, że tak razem ze mną się cieszycie, kochane jesteście  :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Gratulacje!!! ;D :-* Chyba nie muszę mówić, jak Ci tego stażu zazdroszczę :razz: I doskonale rozumiem niedosyt, bo ja też chcę do laba... No ale ja się na własne życzenie tak urządziłam, że nie mam szans na staż (zachciało mi się finansowanych studiów podyplomowych, to teraz mam... :glupek:)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To poleć, który to salon, bo ja ciągle nie mogę swojego miejsca na ziemi odnaleźć :P

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Też uważam, ze podpytaj swojej kumpelku fryzjerki to ona na pewno ci doradzi, a że do ślubu masz rokz hakiem to zdążysz czy zapuścic czy zrobic kolorek..
proszę na priv info gdzie będziesz stażowac! ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
ja tez chce info na prv, Pani Inspektor;)