Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 244604 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
a ja widzę tylko delfinki, gdzie Wy tam widzicie jakąś parę? ??? :drapanie:

He he, żartuję oczywiście :p

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
A mnie się podoba najbardziej ten malutki delfinek w środku, taki słodziak ;D Ja tez podobnie jak Aagatkaa, znalazłam po "paru" sekundach. A co z Wami,że nie widzicie??

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja teraz też znalazłam ;D

Morgan
  • Gość
ja tam slepa jestem :"D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja dopiero po przeczytaniu podpowiedzi dojrzałam :D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Ja musialam sie kilka razy policzyc bo na początku tylko 6 delfinków znalazłam...Ale oczywiscie na samym poczatku widziałam parę...ale tak to juz jest ze "zboczuchami" - co nie mka?! ;) ;D ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
rany w zyciu bym sie nie domyslila, ze tam sa delfiny, dopiero jak przeczytalam gdzie ich szukac, to po jakiejs chwili dopiero zalapalam gdzie sa.
a z tekstem to rzeczywiscie niesamowite, jednak ortografia nie jest wazna skoro idzie zrozumiec wszystko i tak.  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Matkooo a ja tych delfinów nie widzę  :D :D :D

Mka - Ty się nie ociągaj tylko relację pisz  ;D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
ja tam naliczyłam 7 delfinków ale zabawa super :D
[/url]
[/url]

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Ninka Witam w swoich skromnych progach  :hello: :hello: :hello: :hello:

No jestem, mam chwilkę acz nie za długą więc posta giganta nie będzie :p :p :p

Wczoraj jakoś mi tak zeszło, że byłam na forum z doskoku  ::) ::) ::) ::)

Mka i co dostałaś tą wyczekiwaną @? Mam nadzieję że główka już nie boli... :glaszcze:

O tak dzięki Kochana, wczoraj już @ i dolegliwości odeszły precz!! :jupi: :jupi: :jupi:

Że mi wczoraj życie wróciło, stwierdziłam, że porządek w moim życiu będzie, jak zrobię porządki w szafach i takie tam inne :D :D :D
Więc szmata i wzięłam się za okna i pomyłam ::) :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:
A potem zaczęłam pisać cv..a że przy listach motywacyjnych mi zeszło to jakoś tak mi się już pisać poematów na forum nie chciało :D :D :D :D

Okna umyte, zostały porządki w szafach i zaległe pranie... :dno: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Kurde mam tyle nauki na jutro, że masakra...a tu taki piękny dzionek  :okularnik: że chyba z PMem rowerki  :Rowerzysta: :Rowerzysta: :Rowerzysta: :Rowerzysta: odgruzujemy - tzn. on odgruzuje ja się może jeszcze pouczę... :Maruda: :Maruda: :Maruda:
Wymyślili sobie...ustne odpytywanie na studiach podyplomowych  :Mdleje_1: :Mdleje_1: :Mdleje_1: ....pchii...A jeszcze moja inteligentna grupa poprzekładała tak zajęcia, że mamy jutro o 8-19 non stop....a zajęć tylko 4 szt...ale takie długie... :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga:
Szkoda, że nie studiuję z Wam forumkami bo te niektóre laski na tej podyplomówce...jejkuś ..nuda...tylko jedna dziewczyna tak na 100% zna się na moich zboczonych żartach i się nie obrażą na „Ty zdziro” :D :D :D :D...A no i mam jeszcze tą cholerną @ więc tyle godzin bez prysznicu  :wanna: :prysznic: to jakaś maskara  :|| :|| :|| !!! Chyba się urwę z jakiś środkowych zajęć  :drapanie: :brewki: :los:

W ogóle wczoraj padłam  :mdleje: :mdleje: :mdleje: Nasz świadek w końcu babę sobie znalazł... :brawo:
Z tym Naszym świadkiem to długa historia ::) ::) ::) ::)
No aż się nie mogę doczekać jak ją poznam :D :D (Robert miał wczoraj tylko przyjemność ::) ) bo jeszcze jakiś miesiąc temu świadek mówił, że ta dziewczyna w ogóle mu się nie podoba ani z urody ani z charakteru- i bądź tu człowieku mądry  :luzak: :luzak: :luzak: :luzak:
Biedna bo tak trochę zostanie rzucona na pożarcie  :los: ...my zawsze wszędzie w trójeczkę (K. to takie Nasze duże dziecko było :D :D )....i wiadomo, mamy już jakiś swój system komunikacji i żartowania a tu ktoś nowy :drapanie: :brewki:

Alee ja nie o tym..co ja tam miałąm...aaa już za tydzień święta :skacza:
Uwielbiam święta.. każde ..jak jest rodzina i okazja do spotkania i poświętowania to ja jestem szczęśliwa ;D ;D ;D
A taka fajna pogoda już jest, że jeszcze trochę i nad jeziorko będziemy co tydzień jeździć ..to dopiero odpust od forum będę miała... :dno: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Oczywiście pracą martwię się nadal...ale czasem już nawet nie mam siły o tym myśleć :-X :-X :-X
W poniedziałek wizyta w d.u.p.i.e (PUPie)..oj będzie się działo.. tylko niestety pewnie moim ochrzanem nic nie zdziałam.... :-\ :-\ :-\ :-\

Dobra, dobra, wiem na co czekacie...relacyjka..tylko mhmm  :drapanie: :drapanie: :drapanie:...nie bardzo wiem co relacjonować bo było Nas tak dużo, że nie ogarniałam tematów (no i samopoczucie było mocno średnie) więc, będzie krótko i na temat :D :D :D

Wpadłam do Czeko, to na wejściu spotkałam już Madzię (19285).

Poorozglądałyśmy się.. jacyś panowie zapraszali nas do siebie :bredzisz: ..No alee dobra, zajmujemy stolik, pytam Pani czy ten drugi będzie potem można dołączyć- ok... ;D ;D ;D
No ok, chwile pogadałyśmy...wpada Pusia, która stanęła jak wryta i patrzyła się na Nas a my na nią...oczy się przeszywały, wzrok wytężał.. kto to jest?? :D :D :D
Do nas czy nie do nas- Pusia miała jeszcze lepsza minę niż jak mnie Agulek wystawiała na próbę na poprzednim spotkanku :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Potem wkroczyła Agatka którą rozpoznałam od razu bo wypisz wymaluj wycięta ze zdjęcia, wiec nie było problemów :D :D :D :D

Hahaha chwila moment już przyszła Agulek i potem sukcesywnie reszta dziewczyn, ale zabijcie mnie kolejności dokładnie nie pamiętam... :D :D :D
Zaczęło się zamawianie- no żem się skusiła na naleśnika którego potem już jeść nie mogłam ..zamówiłam ciacho też skończyć nie mogłam  :mdleje: (to świadczy tylko o tym, że na prawdę źle się czułam ..bo u mnie nie ma takiej opcji-że nie mogę kawałka tortu!! ;) ;) ;) ) Jedzonko co rusz wjeżdżało na stół o i tak się toczyły rozmowy o wszystkim (głównie o ślubach, i trochę o czym innym z lewej strony stołu gdzie siedziały „mężatki” i zmasakrowana ja :hopsa: ).

Weny na robienie fotek nie miałam wcale  :Fotograf: ..ale jest coś  :brewki: :brewki: :brewki: :brewki: (śpieszcie się oglądać bo po weekendzie znikają)  :terefere: :terefere: :terefere:

Podpisane ;D ;D ;D - niestety Ninka z Bąblem (tak już mi zostało nazywanie Mariki  :D :D ) się nie załapały na to grupowe..ale są u Agatki jakby jeszcze ktoś nie widział  ;D ;D ;D

Z rogami  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

Laski wcinają deserki fitness  :bieznia:

Ślubna dyskusja :hahahaha: :brewki: :hopsa:

"Ą Ę  :hopsa: :hopsa: :hopsa: fajne dziołchy jesteśmy" :D :D

Tyle moich fotek.. ::) ::) ::) szkoda, że nie miałam weny robienia bo naprawdę byłoby co pokazywać ;D ;D ;D ;D 
I jeszcze parę fotek się nie udało, więc tylko taka kolekcja nadaje się do wystawienia ::) :P :P :P
No i niestety nie udało się pogadać ze wszystkim forumkami na tyle na ile się chciało, ale nie ma co...frekwencja przerosła nas wszystkie  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Hahha cieszę się, że zabawa z delifinkami Wam się podoba i w znacznej większości jesteśmy zboczuchami  :jupi: :jupi: :jupi:

ale tak to juz jest ze "zboczuchami" - co nie mka?! ;) ;D ;D

Młode jesteśmy to o czym mamy myśleć :drapanie: :brewki: :los: :los: :los: :los:

Delfinki znalazłam po 20 sekundach, więc ja jestem jeszcze "niwinna" :razz: :mrgreen: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ja tez podobnie jak Aagatkaa, znalazłam po "paru" sekundach. A co z Wami,że nie widzicie??

Kochane jeszcze parę spotkań ze mną i Agulkiem i nabierzecie doświadczenia i delfinków już nigdy więcej nie zobaczycie  :blant: :blant: :blant: :blant: :blant:

Kochane kończę bo się z tym wkuwaniem nie wyrobię  >:( >:( >:(

Buziaki, miłego weekendu  :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Pierwsze zdjęcie super, opisane co kto i jak i wszystko jasne :D

Naprawdę super musiałyście się bawić kobietki śliczne :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Wiedziałam, że Ty to wszystko konkretnie opiszesz, teraz czuję jakbym tam z Wami była :D wyglądacie nawet na fajne baby, chyba nie mordujecie, więc już się może oswoję i następnym razem pojawię :D tylko musicie mi obiecać, że krzywda mi się nie stanie :D :D :D

Owocnej nauki! Trzymam kciuki za jutro, buźki!!!  :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
No proszę... same ślicznoty!  ;D

p.s w końcu dojrzałam te delfiny  :mdleje:  :hopsa:

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
heh ja to znam wiec delfiny dojrzałam odrazu ale nie ukrywam ze za pierwszym razem mialam z tym problem  :P ;D a spotkanko widać ze było super

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ach jakie ładniutkie fotki!!! ;D ;D ;D
Super pamiątka!! :hopsa:

Ja jutro też się męczę w szkole, więc jednoczę się z Tobą w bólu! :D ;)
Miłego weekendu kochana!! :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
A fajne fotki !!!SUPER!
Ajakie smaczne pewnie deserki  :D :D :D.

Offline ada1988

• Chuck Norris
na deserki to mi też slinka cieknie ;D
i współczuje szkoły, ale może Was puszczą szybciej do domku :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
widać, że się dobrze bawiłyście, przez tego mojego brzdąca nie mogłam z Wami być - dlatego milczałam :)
a delfinki znam i kiedyś jak robiłam, też tylko parkę dojrzałam, dopiero po instrukcji dojrzałam te delfinki ;D
Nasz synek:

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
ja znalazłam juz wszystkie hehe ale hm.... z tym kroczem miałam największy problem  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

ale imprezka  :hopsa: :hopsa: :hopsa:  i dziewczyny fajne ;) ;)  :hahahaha:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Współczuję tych zajęć... :-\ Ja dziś sobie zrobiłam wolne od podyplomówki, ale jutro też idę na cały dzień... :Maruda:

Szkoda, że u nas forumki się nie spotykają :( Tak, wiem, marudzę i marudzę a powinnam sama ruszyć tyłek i zorganizować takie spotkanie :razz:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Nemezis no to na co czekacie?! :D Do roboty!! jest Was tam trochę ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
No i już wszystko wiem;) Jak będzie następne spotkanie to plizzzz umawiajcie się o jakiejś normalnej godzinie, a nie prawie w samo południe ;D
Tak, serio to podoba mi się pomysł i wykonianie fotki z rogami :los:

Offline m_lena

• uzależniony
ehhhh może kiedyś, jak zorganizujecie spotkanko w weekend to i ja się wproszę ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
echhh pozazdrościc spotkanka... tylko cos nie tak... same baby? :P a gdzie chłopy?? Jakiś na stole tańczący albo cuś  :P
delfinki odnalezione bezproblemowo.... a szkoda :P

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Bąbel może pozostać podoba mi się  ;D

A rowerki! Jak ja tęsknię za wyprawą rowerową za miasto. Chyba i nasze odkopiemy i przy chwili wolnego kopniemy się na wycieczkę. Bąbelek swoich dwóch kółek jeszcze się nie dorobił, ale to tylko kwestia czasu ;)

I... też delfinków nie mogę wypatrzyć. To chyba jakieś skrzywienie  :P

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Wlepiam sie w ten monitor ale nie widze ani jednego delfinka ..... chyba juz ze mna zle , albo tak dziala na mnie miesieczny celibat  :D :D :D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja tych delfinków nie widzę od momentu zamieszczenia zdjęcia ;) Gapię się w ten monitor kilka minut dziennie i nic. Za nic na świecie ja ich chyba nie zobaczę ;) hahaha

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Fajne fotki wyszły!! ;D ;D..te z rogami suuuper!! ;D ;D

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
po podpowiedzi znalazlam 8 delfinow :P nawet jednego miedzy udami  ;D hehe.
foty świetne,impreza widac ze udana :D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
A dla mnie zdjęć juz niema :-[ ::) ale ciesze się że wam sie spotkanko udało dziełchy :-* :-*