Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243692 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Gratulacje!!! :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Witaj :hello: można? ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

kivi_23 Zapraszam oczywiście :hello: :hello: :hello:

Mówię Wam kamień z sera, jakoś tak szybko poszło z tą umową- później opiszę co i jak na razie nie mogę się nacieszyć  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Gratuluję :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Nasz synek:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Oooo no to super kochana!!! :skacza:   Gratuluję!!! :brawo_2: :przytul:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja również gratuluję!!  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
gratuluję  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
mka za każdym razem jak czytam twoje posty w twoim wątku, to mi się humor poprawia  :hahaha: :glupek:

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
juuupppiii jeah jeah jeah :D
::)

:D :D :D
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
 :brawo_2: :brawo_2: yes yes yes
[/url]
[/url]

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
WOW! Jak szybko wszystko załatwione!
Super!!!  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
nio i gratki nabytego zespołu  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Offline ada1988

• Chuck Norris
no gratulację :brawo: bardzo się cieszę że tak sprawnie poszło :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Super! Gratulacje :D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
no i po problemie :) gratki :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Gratulacje  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ale super!  :skacza: :brawo_2: :skacza: :jupi:

No i to jest profesjonalny zespół, któremu zależy na klientach! Gratuluję! I może tak właśnie miało być? Na początku sama byłaś niezdecydowana, a życie samo podjęło za Ciebie decyzję...i myślę że tą najsłuszniejszą  :tak_2: Ja miałam podobną sytuację z "oprawą muzyczną" i teraz się cieszę że wyszło inaczej, niż sobie wcześniej zaplanowałam.

Offline m_lena

• uzależniony
 :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Super!!! W końcu z głowy :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Super cieszę się twoim szczęściem  ;D :hahahaha: :skacza:

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Wkońcu ;) ;) ;)  :skacza:
Gratki ;D ;D ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Hej pizdencje :skacza:

Byłam dzisiaj w urzędzie i nie widzę szans, żeby mój wniosek przeszedł ..w poniedziałek kierowniczka może spodziewać się mojego najazdu...... :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus:

A tak poza tym to jak widać życie płynie....stara dupa ze mnie  :terefere: za niecały miesiąc urodziny ćwierć wieku stuknie, a ja bez stałej pracy........Parodia westernu!! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Cieszę się, że cieszycie się ze mną z orkiestry  :koncert:
Kwiatuszki dla Was  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

...przepraszam, że grupowo, a nie pojedynczo ale zbieram się powoli na forumkowe spotkanko  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

:koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert:
A teraz o zespole ;D ;D ;D
Spotkanie było wczoraj  (jakżeby inaczej) dosyć spontaniczne :brewki: :los: :los: :los:
Telefon z rana i już jesteśmy umówieni na 19.30... ;D ;D
Alee..Robertowi się pomerdało i miał wczoraj do dent. na 18.30, a nie na 18 i dwa zęby do roboty więc byśmy się nie wyrobili i spotkanie przełożyliśmy na 20 :mdleje: :mdleje:

Hahha no ustaliliśmy, że odezwiemy się w przyszłym roku tak na ok. miesiąc przed ślubem  :D :D :D (buhaha jak to brzmi :brewki: :brewki: :brewki:).
Oczywiście mogę pisać maile z pomysłami piosenkami itp itd (możemy mieć nawet 10 piosenek na życzenie- tzn. takich których zepsuł nie gra, my im mówimy co chcemy i oni już grają) :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Dowiedziałam się też, że „Jesteś szalona” nie zalicza się już do disco polo, a do piosenek weselnych (ta piosenka ma być na życzenie szwagra) ;D ;D ;D

W 2011 sis i szwagier dęba mieć 10 rocznicę ślubu i też bym chciała, żeby Spontaniczni zagrali ich piosenkę z pierwszego tańca  :cancan: (Glen Medeiros - Nothing's gonna change my love for you).
I nie będzie żadnego problemu ..ponieważ spontaniczni potrafią grac ze słuchu ..słyszą i od razu grają ;D ;D
A dla tych z Was, które nie wiedzą jaką piosenkę wybrać na pierwszy taniec to polecam właśnie powyższa bo naprawdę jest boska :hopsa: :hopsa:

Wracając do tego, że mogę zawalić skrzynkę mailową Spontanicznych...obiecałam sobie spisywać pomysły i wysłać jednego wielkiego maila giganta :ok: :ok: :ok: :ok:

Umowę mamy na 4100 ::) ::) ::) ::)
4000 za 10h grania i 100zł za dojazd. + Jedzonko dla nich to razem zespół wyniesie Nas 4500 (500zł zaliczki wpłacone więc można powiedzieć, że zostało 4000) :terefere:
Dużo? Wg. mnie bardzo ..ale w Szczecinie poza nimi i Muzykantami nikt nie gra w 100% na żywo więc cena boli ale impreza się szykuje boska :koncert: :cancan: :cancan: :cancan:
Gdybyśmy umowę podpisywali czerwiec/lipiec to za samo granie już cena będzie 4500, wiec jak widać warto wcześniej podpisywać umowy :hopsa: :hopsa:
Moja mama jeszcze nie zna tej kosmicznej sumy i na razie cicho sza ;) :D :D :D Już kiedyś pisałam, że ona żyje tymi cenami sprzed 10 lat :D ;) ;) ;)

Co tam jeszcze...a piosenkę Kukiza Roberto oczywiście wykonać będzie mógł z pomocą Spontanów :Mikrofon: :Mikrofon: :Mikrofon:

Aaa posłuchaliśmy historii o podpisywaniu umowy...i dowiedziałam się, że ciężko jest się dogadać z kobietami ..uff..ze mną chyba nie było tak źle bo ja żadnych „ale” do treści umowy nie miałam ::) ::) ::) ::)

No i nie mogę więcej pisać bo czas goni :terefere: :p :p :p

Buzi fruzi for all  :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
No to biegnij już na to spotkanko  ;D
Super, że z zespołem wszystko wypaliło...
Cena faktycznie nie mała, ale za jakość się płaci  ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Super super!  ;D Nie ma jak konkrety! Dzisiaj Ci osobiście pogratuluję  ;D
Fajną niespodziankę szykujesz dla Sis i szwagra  :ok: milutko.

Dla mnie ta piosenka zbyt...rzewna  :drapanie: nie wiem czy dobre określenie, ale ja jestem taka pół na pół romantyczka, wiec się nie znam.
Wydaje mi się że kwota jak na 2011 jest ok.

Mka ćwierć wieku to stara ??? proszę Cię, dżisussss, nie dołuj mnie, zresztą sama zobaczysz jaka staruszka do Was przyczłapie, hehhe, tylko nie lećcie jedna przez drugą pomagać mi przy wstawaniu z krzesła  :Uu: kurcze, no i żebym nie zapomniała wychodząc na spotkanie ząbków ze szklanki wyjąć...

Najeżdżaj kierowniczkę, a jak, zrób tam mały rozpi.... :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm:

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
fajnie, ze zespol juz jest, cena nie taka duza, ja za 2009 rok placilam 3600zl no ale to z poprawinami. ale za to jakosc jaka , zobaczysz napewno bedzie warto. milego spotkanka.  :-*

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
kurcze a ja na spotkano nie dojechałam  :drapanie: ehh zła jestem jak nie wiem  :nerwus: mam nadzieje,  że będzie jeszcze okazja..

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r

Hej pizdencje :skacza:

że jak nas nazwałas?   :obrazony: no nie skandal.. a my takie kochane dupeczki :P

Super z orkiestrą. Cena kosmiczna... Ale u nas to na zadupiu ceny sa niższe...

Moja mam podobnie żyje cenami sprzed parunastu lat... Aż jej ciśnienie podskakuje jak słyszy obecne ceny... Dlatego oszczędzam jej podawania cen, rzucam tylko albo drogo albo średnio-drogo :P a nalepiej mówić "tanio w porównaniu..."  ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
no cena troszkę spora ale na bank wart :)
mam nadzieję, że spotkanko się uda :)

a e-mail gigant ;D tego się można po Tobie spodziewać :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
no to super z orkiestrą umowa za Wami, a e-maile będą mega długie. :)

Mka :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz: nie fisiuj z tym wiekiem, bo co ja mam powiedzieć jak Ty "stara dupa"!!! :boks_4: :boks_4: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:
Nasz synek:

Offline galaretka

• uzależniony
strzała półnoy pyta, czy złota strzała dotarła bez wiekszych akcji ;)?
u mnie byl tylko 1 lisek ale wyszlismy z tego calo. no i 100 km ;) hihi
Kochajmy się !! ;D

Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline galaretka

• uzależniony
północy ::)
Kochajmy się !! ;D

Offline mka

• Chuck Norris

Pizdencje! Tak, tak właśnie Was nazwałam :skacza:

Dziękuje za spotkanko, było Nas na prawdę dużo w tym Bąbelek jeden mały przecudowny  :Serduszka:

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Relacyjna jutro dzisiaj tak boli mnie głowa, że zaraz... :Blee: :Blee: :Blee: :Blee: :Blee: :Blee: :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem:
Niech ta @ nastąpi bo eksploduje (mam dreszcze, pocę się, rzygać mi się chce i do tego ta głowa)  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Karola złota strzała  :auto: informuje strzałę północy  :auto: , że Agulek i ja jesteśmy w całości  :los: aczkolwiek miałyśmy akcję aż z wrażenia kółko na rondzie zrobiłam  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: (Agulek79 się nie kłóciła ile ma ich być bo sama była w szoku  :boje_sie::biala_flaga:

Normalnie facet wylazł na środek jezdni i zaczął machać do Nas.... :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:

No to co ja klakson, hamulec...czy na odwrót......iiiiiiiii....stop... :protestuje: :protestuje: :protestuje:

Facet idzie w kierunku złotej strzały  :auto: Agusia łapie za dzyndzle, żeby zamknąć drzwi od środka :cegly:
...Ja w tym czasie jedyneczka szybki manewr omijania  ::) ::) pod niewielkim kątem (już myślałam, że facetowi po stopach przejadę :mdleje: :mdleje: )
Jakiś nawalony był ten koleś  :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:

W lusterku wstecznym widziałam tylko, że podchodził do samochodu który zatrzymał się za nami...no a że to blisko ronda było to z wrażenia kółeczko zrobiłam... :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

A Roberto ze szwagrem też miał na stadionie przeboje bo w trakcie meczu też pijak :pijaki: się do nich przyczepił...i ostro było podobno ..ale PM cały i zdrów, nie chcę znać szczegółów.. :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Kochane luknę co u Was, więcej dzisiaj nie dam rady... :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem:

Dobranoc :-* :-* :-* :-* :-*