Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 245203 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to mi też wystarcza, w taki razie Marta olej ich z całego serca i weź się za tych drugich :)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
no to ostro Marta lej na nich ciepłym moczem

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Żenada! Znów to samo!  :ckm:

Martuś jak najszybciej zdecyduj się na ten drugi zespół, zeby się nie okazało, że nie mają już Twojego terminu i zostałaś na lodzie.

Offline m_lena

• uzależniony
ojjj kochana to w te pędy bierz się za następny zespół na liście, bo to praktycznie rok został :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline ada1988

• Chuck Norris
a swoją drogą jestem ciekawa co tym razem...

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja też jestem ciekawa.. Może jak jej przejdzie to nam napisze...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Mnie też ciekawi co TYM RAZEM ::) No, ale reakcja mówi sama za siebie - musisz z nich zrezygnować, i już.

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
masakra -  :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: to wszystko mówi!
Znów olali?
Nasz synek:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Wiedziałam ,że tak będzie! A co mówiłam?? Od razu zlać!

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
o masakra jakaś :( pewnie, ze ich olejcie

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Joł :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Ryczę  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: (płaczę) 3 razy dziennie to minimum...mam deprechę pracową - serio, mówię Wam niezależnie od cyklu ::) ::) ::) ...a teraz to w ogóle jest apogeum bo cycki bolą od tygodnia, od paru dni jadę na samych węglowodanach co oznacza, ze jutro albo w środę @.....  :los:

U teściowej było spoko ..nawet 2 butelki karmi mi kupiła  :drinkuje: (bo ona nieuświadomiona, że ja po chorobie znowu mogę normalnie alkohol pić - a  jak byłam chora to miałam taki właśnie substytut :D :D :D)...buhahah a Roberto się wkurzył bo jemu mama piwa  :piwko: nie kupiła  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

W pt jakoś trasa się dłużyła no i po wyjeździe ze Szn. już praktycznie zmrok zapadł więc się kiepsko jechało bo było szaro i ponuro i wszystko się zlewało  :p :p :p ..a jak ktoś tak jak ja jeździ bez okularów  8) , a ma -1,5 na jednym oku to to drugie zdrowe musi się nieźle namęczyć :D :D :D :D

Aaaa jedziemy chociwelką („autostradą zbudowaną przez  :Hitler: ) prędkość złotej strzały  :kierowca: :auto: osiąga jej maxymalne możliwości (w granicach normy oczywiście ::) ::) ::) ..tylko, że jaj mam bardzo słaby silnik- tzn. nie ja, a złota strzała  :D :D :D) coś zaczęło stukać...o *cenzura*!! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Robert już panika, że mi  się jakaś śruba w kole odkręciła...no kurde nie mi a złotej strzale :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:
Jedziemy, jedziemy  :kierowca: ..ucichło...jedziemy  :kierowca: ..dalej stuka...e może kamyk wpadł za kołpak  :drapanie: :drapanie: :drapanie: ....nie no dobra zatrzymujemy się ..awaryjne pyk ::) ::)
Roberto wychodzi, otwiera tylne drzwi i brechta pokazuje mi pasek od swojego plecaka...no tak.. pasek przycięty drzwiami i jak prędkość osiągnęliśmy to zaczął walić w karoserię.. :D :D :D
Dalsza droga bez większych ekscytacji :P :P :P
Zajechaliśmy jeszcze do lidla po nachosy i dobrą czekoladę i wino i takie babeczki dobre...i jeszcze jakieś pierdoły i 80zł poszło nie wiem na co  :protestuje: :protestuje: ..tzn. wiem na to co po wyżej- alkohol i słodycze  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Dotarliśmy gadu, gadu kolacyjka i my lulu do siebie do pokoju ;D ;D ;D

W sobotę spaliśmy...uwaga!! Aż do 9...tzn. ja ..bo Roberto standardowo obudził się jak do pracy czyli przed 7 i tak leżał i gapił się chyba na mnie.. :drapanie: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
Wstaliśmy, szybkie śniadanko, Robert z mamą kaffka no i PM dzwoni do NS tak jak się umawialiśmy (miał zadzwonić w sobotę po 10, żeby dokładnie się umówić)........................................................................
I co???????
I powtórka z rozrywki...na dzwonieniu Roberta się skończyło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wkurw na maxa  :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus:
Dziewczyny, po prostu zwykłe olewactwo klienta!!! :obrazony: :obrazony: :obrazony: :obrazony: :obrazony:

Więc zgadnijcie kto u Nas zagra?????????

Spontaniczni!!!!!!

Już pisałam do faceta maila bo dodzwonić się nie mogłam ::) ::) ::) (ja to mam jakiegoś pecha chyba) i mi odp., że możemy się spotkać jutro do 16 albo dop. w przyszłym tyg. od czwartku... :-\ :-\ :-\
No więc, że Roberto pracuje do 16 to musi to być w przyszłym tyg......... :( :( :(

Wracając do wyjazdu...wkurzeni na NS postanowiliśmy, że i tak nad morze sobie pojedziemy, więc zabraliśmy teściówkę na rybkę :D :D :D :D
Byliśmy w Rewalu pewni, że nasza ulubiona knajpa będzie otwarta ..niestety remont tam był na maxa.. więc znaleźliśmy coś innego... ::) ::) ::)
Za każdym razem sobie obiecuję, że nie wezmę już tuszy tylko filet.. i co?? :Maruda: :Maruda: :Maruda: :chinczyk:
Znowu bawiłam się ościami :Szczerbaty: (ja bym napisała ośćmi ale słownik mnie poprawia to może ja głupia jestem) :D :D :D
Hehe ale rybka była na maxa świeża ..aż za.. Bo aż tą świeżością jechała... :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Spacer po plaży był szybki bo padał deszcz..... ::) ::) ::)
Ale teściowa twardo muszelki zbierała.... :cegly: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Potem szybko Trzęsacz bo teściowa nie widziała ::) jak tam zrobili ten taras widokowy i umocnienia klifu pod ścianą kościółka.. :D :D :D
No i Robert mnie wkurzał bo ciągle mówił: „ no Marta stań do zdjęcia z teściową”,
„nie chcesz stanąć do zdjęcia z teściową?”
itp. itd... :obrazony:
Fotki robił Rober komórką ..swoją...moją powiedział, że robić nie będzie bo zaraz na forum wstawię.. normalnie sterroryzował mnie  :protestuje: :mdleje: :obrazony: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

A teściowa w lokalu prawie była gotowa wziąć ości dla „kotka”  :mdleje: :mdleje: :mdleje: (bo wzięła ze swoim facetem takiego małego, biednego, wychudzonego spod sklepu ::) ::) ::) a teraz kotek nie wygląda już na małego, biednego i wychudzonego  :D :D :D )..buhahah ale poszło to jakoś w żart (na szczęście)... 8) 8) 8)
Ale cały weekend brechtaliśmy z Robertem z jego mamy i jej faceta...wiadomo, mała miejscowość ludzie „żyją czym innym”...np. tym, że policja często jeździ.. :bredzisz: :p :hahaha:

Albo siedzę w łazience i słyszę ich rozmowę nt. aktualnie oglądanego filmu bo oni lubią te „amełykańskie”... :D :D :D

Facet Teściowej: Ale zobacz zabili go...
Teściowa: Aaaahaaa
FT: Zabili go...
T: Noo
FT: Zbili jej syna
T: Chyba tak, on już nie żyje............

I to wszystko w ciągu 1,5 minuty...tyle tego było, że nie zdążyłam zapamiętywać :D :D :D :D :D

Niedziela w lepszym humorze bo jak nie New Stars to Spontaniczni  :D :D :D..śniadanko, łobiadek i w drogę..lało..ale droga w miarę pusta bo jechaliśmy tak po 13 to w Nowogardzie korków na szczęście nie było... ::) ::)

Pamiętacie, że się obawiałam pójścia na mecz na „wioskę”? ;D ;D ;D
Na szczęście nie musiałam bo pojechaliśmy na morze... ::) ::) ::)
Ale konfrontację z bezmózgowcami miałam...na Gdańskiej w Szn... :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Wracamy sobie już spokojni bo prawie w domu.. lecimy 70 nagle wyprzedza nas BMW z 5 chłopa na pokładzie...otwierają tylną szybę ..jakiś jeden się wychyla i drze się coś, pokazuj palcami, macha... :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:
No co, no debil :Blee: :Blee: :Blee:
Ale uśmiecha się :drapanie: :brewki: :los:.... to ja mu PEACE pokazuje.. haha koleś odp. tym samym.... ;D ;D ;D I to był klucz......
Dopiero po 5 minutach zorientowaliśmy się o co chłopakowi chodziło... :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Złota strzała ma naklejony LISTEK KLONOWY...a oni myśleli, że to  :Ganja: :Ganja: :Ganja: :Ganja: :Ganja: buhahaha no nawet trochę podobne ::) ::) ::)

Z ostatniej chwili... ;D ;D

Godzina 23.38 strzałka od Spontanicznych !!!! :skacza:
Hahaha, no ale napisałam Panu, że jutro do niego oddzwonię się umówić na przyszły tydzień...hahaha no tego jeszcze nie grali, żeby prawie o 24 załatwiać takie sprawy :D :D :D :D :D Przynajmniej jest inicjatywa :D :D :D :D :D

Dobranocka i buziolce :-* :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
...czyli na szczęście wszystko dobrze się skończyło!!! ;D :przytul:

Ps. mam nadzieję, że w środę będziesz miała dobry humorek i do nas przyjdziesz!!? ;)

Kolorowych Martuś :-* :-* :-*

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
oj ale mi się fajnie posta czytało ;D ryjek mi się cieszy jak tu opowiadasz te  historię ;D
dobrze, ze z zespołem wszystko ok :)
 :-*

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
wow. taka strzalka to naprawde znak sygnal :D. 3mam kciuki :).
depresje rozumiem.
weglowodany tez ::).

tez bylam w sb w rewalu. i trzesaczu :D

i w ogole: buziaki, tak mialo byc. NS pozaluja ;)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Qrcze straszna lipa z NS :Kill: dobrze ze miałaś plan B i mogłaś wsiąść Spontanicznych :skacza: No to gratuluje, kolejna rzecz z głowy ;)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Ale przezycia hehe  ;D ale co tam olać NS skoro tacy są  :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Ale kicha wyszła z NS myslałby kto wielkie gwiazdy  :nie: :nie: :nie: :nie:
bardzo dobrze że Spontaniczni mają wolny wasz termin zaklepać i będziecie mieli z głowy  ;D ;D od początku byłam za nimi  ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Trochę się załamałam ich podejściem, ale nawet nie będę próbować i tracić nerwy... Spontaniczni też super grają, więc na pewno będzie super :)

Miłego dnia, główka do góry  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
NS chyba są nie poważni, to po co się umawiają zaraz mogli powiedzieć że nie zagrają  ::) ale świadectwo o sobie dali nie ma co...
buziaki Martuś  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Na NS szkoda słów, takim buractwem sami sobie szkodzą, a wieści tak szybko się rozchodzą, prawda dziewczynki? No po prostu nie znoszę takiej postawy :klnie:  :ckm: nie to nie łaski bzy!
Całe szczęście że masz alternatywę i nie mogę się doczekać kiedy będzie podpisana umowa ze Spontanicznymi, wtedy dopiero odetchniemy z Tobą, ufff.
Mka jak długo masz prawko że jeszcze z listek przyklejony? Chyba że to tak specjalnie... :brewki:
Lubię wypady nad morze, świeża rybka, mniam...Może w tą sobotę się uda? :)
A ten dialog teściowej z jej lubym odjazdowy  :hahaha: Za to byłaś na bieżąco z akcją filmu nawet w łazience... ;D
Ach Mka, kurcze nie wiem co Ci doradzić z tą pracą  :-\ kompletnie w tej dziedzinie nie znam nikogo...A praca na uczelni nie wchodzi w grę? ZCH Police (nie wiem czy to ma coś wspólnego z Tobą, ale tak mi się kojarzy)? Wiem że kiepsko stoją, ale stoją jednak.

Offline m_lena

• uzależniony
Widać, ze Spontanicznym zależy na klientach, skoro potrafia się odezwać nawet o bardzo późnej godzinie :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Rozmowa teściowej z jej facetem świetna, nie ma co ;D
NS - porażka na całej linii, jak można tak klientów olewać ??? ??? ??? Na szczęście są Spontaniczni! Naprawdę są spontaniczni, dzwoniąc przed północą :P

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jak widac chlopakom z ns nie zalezy na robocie, nawet nie wiedza jak olewajac was stracili klientow i to na forum, o tych ich wybrykach dowie sie wiecej osob, wiele tu czyta, przekaze dalej i opinie maja popsuta. sami sobie winni, sami chcieli. dobrze, ze macie inny zespol, przynajmniej ten was nie zawiedzie.  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
A ja tam od początku byłam za Spontanicznymi  ;D ;D ;D
A NS niech się w d.u.p.ę pocałują!!!

Rozumiem, że zdjęć z wypadu nie będzie skoro są w komórce PM?
Co za przebiegłość z jego strony  :D :D :D

Morgan
  • Gość
ciesze sie ze wkoncu macie zespol porzadny :) a tamci niech sie wypchaja! :)
ale mialas przygode z samochodem i stukaniem hihihi ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
i dobrze, że ma cie w końcu zespół... mi się chyba spontaniczni nawet bardziej podobali ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Gratuluje wyboru. Widać różnicę. Mam nadzieję,żę będzie warto i dzięki S będziesz miała udane wesele.

Marta, nie łam się!!!

Zobacz , u mnie facet zarabiał ponad 10 koła i został bez pracy, ślub za pół roku i na razie stagnacja, bez kasy, bez perspektyw.... Zaufaj mi, wiem, co czujesz.
Czekasz na staż, może w między czasie jakiejś pracy szukasz...Robisz wszystko co się da.
Ja proponuję zająć się czymś. Może też jakiś remoncik?? Może zacznij domowy kurs hiszpańskiego, francuskiego, chińskiego??? Idzie wiosna, ona powinna napełnić nas wszystkich optymizmem :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Nie mam słów na buraki z NS  >:(

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010

Joł :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Ryczę  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: (płaczę) 3 razy dziennie to minimum...mam deprechę pracową - serio, mówię Wam niezależnie od cyklu ::) ::) ::) ...a teraz to w ogóle jest apogeum bo cycki bolą od tygodnia, od paru dni jadę na samych węglowodanach co oznacza, ze jutro albo w środę @.....  :los:

Będzie dobrze, wiosna za oknem i mam nadzieję humorek się poprawi. A praca w końcu się znajdzie. :)

Więc zgadnijcie kto u Nas zagra?????????

Spontaniczni!!!!!!
Super, chociaż oni poważnie podchodzą do sprawy. :)

A w Rewalu gdzie na Rybkę chodzisz? Często tam jestem. :)
Nasz synek:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

A teraz UWAGA!!!

UMOWA ZE SPONTANICZNYMI PODPISANA!!!!!!
Mamy zespół
:koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert:
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

:skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: