Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242777 razy)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Marta - ale czemu ty sie jakimiś głupimi tekstami przejmujesz?! Ludzie lubią sobie pogadac...Miej to głęboko w "posznowaniu"!! Róbcie dalej swoje i tyle!!  ;D ;D

...jąderka i SYSYDLACZKI mnie "zabiły" ;) ;D ;D ;D..ale sie nabrechtałam do monitora!! ;D ;D ;D

..i wiesz...też planujemy z moim małżem zamieszkac na Pogodnie..teraz już tym bardziej! ;D..

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Haha Agulek no to będziemy sąsiadkami! ;D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
.....Oj mka :glupek: zanim się przeczyta twojego posta giganta to już sie zapomni co było na początku :hahaha:

......gratuluje przeżycia katastrofy :p :hahaha: :hopsa: (możesz opisać cos więcej o tym,bo coś mi sie wydaję że ja też bede miec coś takiego u siebie na wykładach) :brewki: :brewki:

...A ludzmi sie nieprzjmuj...zazdroszczą Ci i tyle :ok: :bredzisz:

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
racja,po co sie przejmowac takim gadaniem... ludzka zazdrosc nie zna granic :-\

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Cześć Gwiazdy!!!

połowę nadrobiłam i stwierdziłam muszę tu być :) bosko mi się czyta Twoje posty i te mini i te giganty ;D
więc mam nadzieję, że mnie przyjmiesz, ale jak nie to myślę, że i tak będę podczytywać, tak mi się tutaj spodobało :hopsa:

marta_b21  :hello: :hello: :hello:  Witam swoją imienniczkę!! ;D Nawet jakbyś nie przeczytała tej połowy to i tak bym Cię u siebie powitała :D :D ..im więcej Nas tym weselej  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

kiniadg Cieszę się, że znajdujesz czas w swoim „zasiatkowanym” życiu i wpadasz do mnie czasem  :uscisk:  :-* :-* :-*

Właśnie przerabiam rosół na pomidorową  :Obiad: (tak jak w zeszłym tygodniu i chyba jeszcze 2 tygodnie temu...)... :glupek: :glupek: :glupek:

Znalazłam jeszcze fajną fotkę z serii...Gdzie to nie leżał mój pies.... :bredzisz:

Wróciliśmy z działki i przywieźliśmy pościel do wyprania...stała na balkonie, żeby w domu kosza nie zagracać ..no i Forest sobie skorzystał...a czasem jak czyste już pranie w misce stoi to też potrafi wejść i się położyć bo on musi być jak najwyżej.... :los:

Ze spraw ślubnych PM twierdzi, że dzisiaj w końcu napiszemy maila do NS...czekam na jego inicjatywę... :p :p :p

A swoją drogą, dziwna sprawa, że mamy te same testy, bo ja studiuję Logistykę... :drapanie:

No bo nam włożyli w program przedmiot zapchajdziurę z ekonomii i Pani dla rozluźnienia nam zapodała taką zabawę ;D ;D ;D

jestes niezastąpiona  ;D
MKA jestes obledna! :)
Ten z wykładów, dobra jesteś!  :hahahaha:

Eee dla siebie tego nie piszę pzecież  :brewki: tylko dla Was  :brewki: lubię jak się ludziom pyszczki śmieją  :blant:

Sysydlaczku  :skacza: :skacza: :skacza:chyba pęknę ze śmiechu :D :D

Mam tak do Ciebie mówić? :luzak: Ok..masz moje słowo i nową ksywkę :brawo: :brawo: :brawo:

a na takie teksty odpowiadalabym cos w tym stylu "chciales/chcialas sprawic mi przykrosc? to Ci sie udalo. dzieki". wtedy sie dopiero zapowietrzaja...

Hahahah dobre :D Ale ja aż tak tego nie przeżywam dziewczyny ::) ::) ::) ..tak Wam tylko napisałam, że mi przykro jest jak ludzie tak mówią ::) ::) (i to wcale nie niezamężne panny latawice a młode mężatki!!  :mdleje: :mdleje: TAK!  :o :o Też byłam w  szoku  :o :o ..pewnie zazdroszczą, że ślub dopiero przede mną :D :D :D

Ludzie mówiąc to nie zdają sobie sprawy jakie są odległe terminy na zarezerwowanie

A to też prawda  :taktak: :taktak: :taktak: ...a co najlepsze my sami PM to nakręcamy...booo...każdy kto się tym interesuje, słyszał, że jest ciężko z terminami więc planuje na zaś i tak błędne koło sie kręci :Co_jest: :Co_jest: :Co_jest:

Martusia,

Przyznam się bez bicia to ja byłam ta pierwsza co rzuciła kamieniem... Jak zobaczyłam w grudniu ile Ty masz czasu do ślubu, a ile załatwione z wielkim zapałem, to pomyślałam, wariatka :p Jednak teraz wiem,że czas zapiepsza strasznie, wiem też,że bez względu na wszystko to jest Twój czas, ciesz się nim, ciesz się przygotowaniami, dopieszczaniem wszystkiego.
Ja umiem przyznać się do błędów i z tego miejsca błagam o wybaczenie  :glowa_w_mur: :glupek: :Swiety:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tu Cię mam!!!! :bicz: :bicz: :bicz: Hahaha.. zostaje Ci to wybaczone  :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga: ..znaj moje dobre serce  :serce:

..i wiesz...też planujemy z moim małżem zamieszkac na Pogodnie..teraz już tym bardziej! ;D..

Super!!!  :skacza: A kiedy te plany będą się realizować? :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:
(możesz opisać cos więcej o tym,bo coś mi sie wydaję że ja też bede miec coś takiego u siebie na wykładach) :brewki: :brewki:

Jak kolega przeskanuje mi tekst to go wkleję :D :D :D

Mieliśmy iść dzisiaj do kina na 17.30 na ten nowy film Polańskiego ::) .. ale mi się pomieszało i to dzisiaj idę do ortodonty na 16.30 a nie jutro :P ..więc do kina możemy się nie wyrobić ..i teraz też się nie wyrobię i taki oto krótki post mi wyszedł  ;) ;) ....musze lecieć...a słyszałyście, że się spotkanko szykuje forumkowe? :brawo: :brawo: :brawo:

Morgan
  • Gość
PSIAKA MASZ BOSKIEGO!!! :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
kurcze, fajowy ten pies. ;D

Tak, to ja jestem ta prowodyrka spotkania.

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
pies za mocny :D a co do spotkania to nic nie slyszalam :(

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Pies wymiata ;D ;D ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Taaa, krótki... ::) ;D
Psiak rewelacyjny!! :D
Co do kina, to my również mieliśmy dzisiaj iść, jednak jesteśmy zbyyyyt śpiąąąccyyyy... :ziew:  :P
Powodzenia u ortodonty!! ;D
Buziam! :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
misia241 , zaproponowałam w moim odliczanku spotkanie. Zajrzyj jak masz chęć.

Offline ada1988

• Chuck Norris
i nie ma takiego giganta :P
a pies normalnie obłędny :P

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
piesio słodziutki:) jak się wyleguję to mu nic nie przeszkadza, ma by wysoko i tyle ;D
 :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
 :hahaha: :hahaha: :hahaha: ale kupa...!!!! :bredzisz:  :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No nie wierzę!!!!! :o :o :o właśnie widziałam tą reklamę w tv, tylko że z innym zakończeniem!!! Tatusiek jednak poszedł wysadzić synka... :Co_jest: :Co_jest: :Co_jest: ale głupota... :glupek:

Offline marta459

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 22.05.2010
gdzies tam ostatnia ale dotarlam  :hello: :Najlepszy:

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
O ja Cię nie mogę  :glupek: :hahaha: fuck  :Co_jest:..........

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Eee taki króki to ten post nie był   ;D
Forest - obłędny jak zawsze  :D :D :D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Kochana - mieszkanie na Pogodnie szukam cały czas ale mysle, ze tak czerwiec na 100% (więc jak bedziesz wiedziałą coś o jakimś fajnym mieszkanku..to daj mi znac!) ;D
..Forest - rewelacyjny!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
...a reklama..hmmmm....tak sobie. TAK reklama mnie kiedys "zabiła" - Reklama dla widzów DOROSŁYCH!! ;D
reklama radia ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
piesio swietny :) mhmmm
z reklamy sie usmiałam  :D :D :D

Agulek  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline ada1988

• Chuck Norris
reklama dała radę :P

Agulek  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
No teraz to się uśmiałam  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
mka ty normalnie w tej długości postów to mnie pobijasz, bo mki zdarzą sie czasem a tobie hm.... codziennie  :P :P :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: żarcik

pies pierwsza klasa  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline m_lena

• uzależniony
Forest the best ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
aaaaa
jakie spotkanko kiedy?? chyba jeszcze nie dotarlam do wspomnianego watku??? :telefon: :telefon:
no to ciekawe czy tym razem sie wstrzele...   :Tuptup:
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline agu-s

• Chuck Norris
Marta padłam z tymi jąderkami... no nic dodać nic ująć ;D

A Ty kobieto też na Pogodnie mieszkasz? albo mi ze łba wyleciało albo się nie chwaliłaś ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Chwaliła się, chwaliła   ;D

Offline mka

• Chuck Norris

Witam Was serdecznie moje dziewczęta  :los: :los: :los:

marta459 Witam  :hello: :hello: :hello: i życzę miłego lotu :brewki: :brewki: :brewki:

Reklama za mocna  :hahaha: :hahaha: :hahaha: ...... już wiemy co Agulek robi wieczorami w internecie  :p :glupek:

Ale Kochana to nie było fair bo reklama związana z sexem zawsze wygra z bankową.... :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Tak, to ja jestem ta prowodyrka spotkania.

Ty szatanie!   :diabel_3:  :uscisk:

Tak prawda spotkanko jest 13.03  :los: Będziemy topić marzannę  :pijaki: :drinkuje: więc Galaretko czekamy  :czeka: i na Ciebie ;D ;D ;D

Kochana - mieszkanie na Pogodnie szukam cały czas ale mysle, ze tak czerwiec na 100% (więc jak bedziesz wiedziałą coś o jakimś fajnym mieszkanku..to daj mi znac!) ;D

A mieszkanie do kupienia czy do wynajęcia? ::) Bo gdzieś tu u mnie na osiedlu wisiał baner, że ktoś sprzeda... ;D ;D

Kochane byłam wczoraj u ortodonty...no szykują się wydatki ...Bo się jednak zdecydowałam  :Szczerbaty: :Szczerbaty:

PM idzie na założenie aparatu 20.04 a ja 27.04 tylko, że ja mam mieć taki mniej widoczny  :jupi: :jupi: :jupi:

Serio jak mi orto pokazywał szczękę z tym aparatem, a siedziałam od niego w odległości 1,5m to ja tego aparatu w ogóle nie widziałam i prawie nakrzyczałam  :bredzisz: na niego żeby mi otworzył tą szczękę i pokazał gdzie ten aparat jest (już myślałam, że to ten lingwalny ) ::) ::) ::)

Tylko ten akurat nie miał drucików ..ale na ślub Pan mi druciki obiecał zdjąć... ;D ;D ;D

I prawdopodobnie na ślub już górę będę miała zdjętą  :jupi: :jupi: :jupi: Górę jak to orto nazwał nie mam krzywej ale trochę pofalowaną...hahaha  :hopsa: Jak mówię to mi widać tylko górne zęby więc luz ;D ;D ;D Jeszcze fajne jest to w tym aparacie, że zamki mają niski profil troszkę powyżej 1 mm i tym sposobem usta „nie wypychają” się do przodu...no i nie kaleczą się tak od wewnętrznej strony :P :P :P

Cieszę się, że da radę zastosować ładny i ?w miarę tani? (2500 jeden łuk ::)) aparat...jednym słowem będę mieć na zębach biżuterię w postaci monokrystalicznego szafiru..... :brewki: :brewki: :brewki:

Szkoda, że u PMa nie da rady zastosować takiego..tzn. da ale inaczej się nazywa ten aparat i kosztuje 3000zł na jeden łuk... :mdleje: :mdleje:

Tu macie ulotkę co mnie czeka:

I znowu zrobiłam Wam poemat o uzębieniu  :mdleje: :mdleje: :mdleje:  ::)

Mój chrześniak w maju skończy 6 lat...a już dwóch jedynek na dole nie ma :Nie_powiem:
Teraz u góry obie jedynki się ruszają!! :mdleje: Strasznie szybko to u niego idzie... ::)
Wczoraj jak wrócił z przedszkola to stwierdził, że on woli jeść marsy niż snickersy bo te drugie są za twarde...biedactwo moje szczerbate... :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty:

Tu macie na deser  :hopsa: ...miałam Młodego nie wklejać ale do końca dzisiejszego dnia może tu z Nami pobyć :D :D :D :D

Najlepsza na świecie ciocia Marta z siostrzeńcem Hubertem :los:

Młody jeszcze do niedawna w pełnym uzębieniu  :Szczerbaty:

mka ty normalnie w tej długości postów to mnie pobijasz, bo mki zdarzą sie czasem a tobie hm.... codziennie  :P :P :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Ty też masz longi! I Mysia i Galaretka i Agatka...... :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

A Ty kobieto też na Pogodnie mieszkasz? albo mi ze łba wyleciało albo się nie chwaliłaś ;)

Pewnie, że mówiłam...tak rzadko do mnie ostatnio wpadasz, że na bieżąco nie jesteś ::) ::) :P  :-*

W poniedziałek byłam na dowcipnym przeglądzie...Po raz kolejny dowiedziałam się, że jestem ładna ale musze pracować UWAGA!! nad sutkami   :mdleje: :mdleje: :mdleje: ....tzn. PM musi pracować...  :dzidzia: :dzidzia: :dzidzia: :D :D :D

Wczoraj tak sobie ..skubałam napis na bluzie PMa (co go wkurza, a mnie wkurza ten napis)... :glupek:

W końcu Roberto powiedział, ze zaraz on mi coś może zrobić ..

Więc mu mówię ..to zwijaj węża!! :p :p :p :p

I tu pokazałam mu pasek materiału od sweterka, który się fajnie zwija, a jeszcze fajniej rozwija (spraktykowałam na nudnych wykładach  :D )...PM odetchnął z ulgą... :terefere:

Wczoraj dostałam nakaz pójścia w najbliższą sobotę na zakupy...”na szmaty”  :mdleje: ...PM stawia ::) ...no i się obraził bo ja kategorycznie odmówiłam...a on zdecydowanie! (co u niego rzadko się zdarza) nalegał  :Maruda:
Wyobrażacie sobie! Spodnie chciał mi kupić!!  :ban: :ban: :ban: ...No wiecie co!! :obrazony: Jeszcze nie zwariowałam  :bredzisz: kupować spodni póki oponki nie zrzucę... :bieznia:  :D :D :D

Idę zjeść śniadanie...z PUPu żadnych widomości to i dobrze i żle... :czeka:

Miłego dnia  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:  :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
pracować nad sutkami... ;D hmmm ciekawe zalecenie :P