Autor Wątek: Pod moim sercem, inne serce bije...czyli oczekiwanie na najpiekniejsze lato :)  (Przeczytany 125487 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ada1988

• Chuck Norris
mi też przed ciążą to nie przeszkadzało a teraz....

ja już wózek upolować mam zamiar w kwietniu :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Ja miałam na oku na początku Tako Jumper X, ale stanęło na Mikado Boston :) I dziś go będe miała w domku!!! A ten Q12 też miałam wybrany, ale stwierdziłam, że to nie wiadomo jaka jest firma więc nie ma co ryzykować.

Ja z tymi badaniami najgorzej miałam w pierwszym trymestrze... Ledwo żyłam... A potem to już było wszystko ok :) No, jeszcze nieciekawie było przy krzywej cukrowej - 2 godziny czekania na 2 pobranie a podczas tego kilka razy myślałam, że zejdę z tego swiata, ale ogólnie ok :)

Jeszcze ubrać w lato to mi się zdaje, że to pikuś... Ja tu nie wiem jak w zimę ubierać :) hehehe

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Pati niby właśnie jumpera dużo osób na forum poleca, a na opinie o mikado poczekam od Ciebie :) A krzywa cukrowa... ciekawie będzie :)

Pochwalę się wczorajszym brzucholkiem. Z boku i od przodu bo śmieszą mnie te dołeczki u dołu ;D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
 brzusio bardzo fajny a te dołeczki  :D
[/url]
[/url]

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
No właśnie Jumpera dużo osób ma, a ja na ulicy co chwilę widziałam Jumpera i dlatego ja nie chciałam być jedną z wielu :) Wolę coś innego :) Opinie o Mikado mam od jednej forumki - jest bardzo zadowolona tylko ona nie brała tego fotelika co jest w zestawie, ja wziełam cały komplet. Różnica cenowa była niewielka, a jak się okaże że jest nie bardzo no to wtedy kupimy inny. Przez te kilka miesięcy do twojego porodu napewno już go przetestuję z każdej strony :)

Brzucholek rośnie :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ale fajny brzucholek :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Fajniusi brzusio :)

Offline kitki82

• uzależniony
brzusio śliczny :) a opinie też można na necie wyszukać :)

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
fajny brzuch :) myśleliście już nad imionami? co byście woleli mieć?
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Tylko wyściskać jak się na"Was" patrzy ;)  :przytul:

Offline tasiek
  • Wiktor 2.10.2010 :D
  • entuzjasta
  • Szczęśliwi jak nigdy:D, zakochani jak na początku:
  • data ślubu: 19.09.2009
brzuszek śliczny, mama kwitnąca super ;D

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
Bardzo zgrabniutki brzusio! :brawo:

My mamy Tako Jumpera X i po trzech miesiącach użytkowania sprawdza się super! :ok: Dla mnie wielkim plusem są koła, bo mogę sobie wózio sprowadzić i wciągnąć po schodach (nie dałabym rady go wnosić, do tego jeszcze jakieś zakupy). Szkoda, że nie mieszkasz w Sz-nie, mogłabyś nasz "obmacać" ;)
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Brzusio dziękuje za komplementy  :D

Pati w mojej okolicy tylko raz spotkałam TJX i to jak byłam w innym mieście na zakupach. Większość to jakieś niefirmowe wózki albo x-landery. Także co rejon to inna moda ;)

aadaa nie mam jakiegoś parcia specjalnego na dziewczynkę czy na chłopca ale moja intuicja podpowiada, że to mały facecik rośnie. Nie wiem czemu tak mam, podświadomie od samego początku jak myślę o dzidzi to tylko "ON". Jak gin mi powie, że dziewczynka to się będę kłócić że nie możliwe ;D Ale cieszyć się będę tak samo  :) Typów imion raczej nie mamy, będziemy myśleć jak już dowiemy się kim jest lokator brzuszka.
Ostatnio teściowa wróżyła mi z obrączki i podobno mamy miec 2 chłopaków, a w lipcu chyba siostra R. była u wróżki i jej powiedziała, że niedługo jej brat będzie miał synka :) Ale to tak z przymrużeniem oka traktuje :)

gagatka a sprawdzałaś go w terenie? chodzi mi o jakieś trawniki czy polne drogi, bo ja w tej chwili na wsi mieszkam i chodnika u nas brak :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Chłopaki są fajne ale to dziewczynkę można stroić na różowo i w sukieneczki i spineczki do włosów :)

A no widzisz, u Ciebie ich jak na lekarstwo a ja widzę bardzo często...

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Magda z tego co widzę u Ciebie to Stasie są szczególnie fajne a nam po głowie chodzi taki mały Staś albo Antoś :) Jakoś wogóle mi nie pasują do mojego synka nowe imiona. Co innego do dziewczynki Iga, Nadia... ale te sie mężowi nie podobają ;)

Pati i z dziewczynkami chyba mniej problemów w okresie dojrzewania ;)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Ilonka czy ja wiem czy z dziewczynkami mniej problemów... Nigdy nic nie wiadomo :)

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
rośnie brzunio, rośnie; fajny jest  :D

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
Ale masz ślicznego brzucholka :)

Nie wiem czemu tak mam, podświadomie od samego początku jak myślę o dzidzi to tylko "ON". Jak gin mi powie, że dziewczynka to się będę kłócić że nie możliwe
Ja czułam, że to dziewczynka, w domu mówiliśmy "ona" albo "nasza córcia" aż do wizyty w zeszłą środę. Jak lekarka powiedziała, że to chłopak to zaczęłam się śmiać i nie mogłam przestać ;D Kiedy masz wizytę? Pytam, bo jestem ciekawa czy masz dobre przeczucie :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
Ja tez miałam przeczucia że będzie dziewczynka bo u nas w rodzinie same dziewczynki i tez niespodzianka była  ;D

Offline Jessie
  • zapaleniec
Ilonka brzuszek zacny :) Spokojnej ciąży. Dziękuje za priv. Pozdrawiam. Będę podczytywać.

Offline kitki82

• uzależniony
Pati i z dziewczynkami chyba mniej problemów w okresie dojrzewania ;)
no właśnie raczej to się nie sprawdza jak sobie pomyśle co moi rodzice mieli ze mną to im teraz współczuję mam nadzieję że nasza mała nie da nam tak w kość  ;D a dzidzia ważne aby zdrowa była :)

Offline toscansun

• maniak
  • data ślubu: 31.05.2008
Ilonko, śliczny brzuszek!!! bardzo bardzo, jesteś zgrabniutka!!!
Co do ubierania, ja też mam wiecznie ten dylemat, czy nie za zimno, nie za gorąco...
z doświadczenia jednak powiem, że ja kaftaników nie cierpię, nie są praktyczne, wałkują się na pleckach, o wiele lepsze jak dla mnie są body ;)
my mamy x landera XA i jak na razie jestem bardzo zadowolona...teraz w Wawie pełno śniegu i koła super sobie radzą:)
Hania 24.11.2009 r.    Klara 26.04.2011 r.    Gabrysia 25.02.2014 r.

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Śliczny brzuszek Ci rośnie ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
zupcia wizytę mamy w środę (20-tego) ale nie wiem czy gin będzie robił usg, bo mamy się wtedy umówić na połówkowe do szpitala. A to kiedy ono będzie zależy kiedy będzie miał dyżur.

kitki82 faktycznie może być różnie, ja to napisałam porównując siebie i męża ;D

toscansum ja na razie wszystkie bodziaki mam z krótkim rękawkiem, także jakieś bluzeczki czy kaftaniki muszę zakupić. Przydadzą się albo i nie :)
A xlander fajny jest, tylko, że jego cena przekracza ta którą chcemy przeznaczyć na wózek. A to akurat chcę kupić nie używane.

Ten mój brzuszek niby malutki, a już przeszkadza. Muszę sie opierać jak siedzę a i podnieść się z łóżka już nie tak łatwo :D Szczególnie wieczorem jak jest większy niż rano :)

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
już kiedyś się przywitałam...chyba dwie stronki wstecz...i niewiem czy mogę? ;D
jeszcze raz gratuluję ;)
my właśnie x-landerka zakupiliśmy ...cały zestaw...3 w 1...spróbuj na allegro..dużo taniej i można znależć naprawde super okazje..my właśnie taką znalezliśmy :D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Ja kaftaników nie kupowałam sama, ale zostawiłam sobie kilka z paczki od siostry. Sprawdzę czy się przydadzą czy nie :)

Już Ci przeszkadza brzusio? hahaha, poczekaj jeszcze trochę :) Najlepsze będzie jak będziesz leżeć na plecach i będziesz chciała sie podnieść :) Mój R. miał zawsze ze mnie polewkę niezłą :) Mówił, że wyglądam jak żółw, który przewrócił się na skorupę i macha łapkami i nie może się odwrócić ;)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Ewiszka jasne, że możesz! Bardzo mi miło! A wcześniej nic nie odpowiedziałam? To przepraszam za niedopatrzenie :-*

Pati domyślam się że będzie coraz ciekawiej :)

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
cześc rybko

śliczny masz ten brzuszek, tylko pozazdrościc takiego:)

buziaki

Offline ada1988

• Chuck Norris
a ja już nie mogę się doczekac takiego wielgachnego brzucholka :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
gagatka a sprawdzałaś go w terenie? chodzi mi o jakieś trawniki czy polne drogi, bo ja w tej chwili na wsi mieszkam i chodnika u nas brak :)
Mój Małż często chodzi na spacery taką polną drogą pod lasem, swego czasu było tam niezłe błoto, a i trawska pełno i wózek radzi sobie bez problemów, bo ma dość duże koła.
Ja kupowałam na Allegro od producenta zestaw gondola+spacerówka+stelaż+fotelik+parasolka za 1200 zł.

z doświadczenia jednak powiem, że ja kaftaników nie cierpię, nie są praktyczne, wałkują się na pleckach, o wiele lepsze jak dla mnie są body ;)
Dla mnie największym koszmarem są kaftaniki wiązane na plecach. Brrr!!! Dostałam kilka sztuk i od razu odłożyłam, żeby mi miejsca nie zajmowały w komodzie, bo wiedziałam, że nie będę ich zakładać. Kaftaniki zapinane na zatrzaski i śpiochy zakładam rzadko, tylko jak mam mokre pajace. Najlepsze są bodziaki, bo nic się nie podwija i pajace rozpinane na całej długości, bo przez główkę nie lubię Małej niczego zakładać. Mam też kilka bluzeczek i spodenek, ale Łucja też rzadko je nosi, bo łatwiej mi rozpiąć pajaca na środku i zmienić pieluszkę niż zdejmować całe spodenki.
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka: