Autor Wątek: Byłeś moim Pierwszym i będziesz Ostatnim:*  (Przeczytany 96558 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Odp: Byłeś moim Pierwszym i będziesz Ostatnim:*
« Odpowiedź #30 dnia: 8 Grudnia 2009, 08:49 »
i ja się przyłączam
i oczywiście napisz co było dalej  :D
[/url]
[/url]

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #31 dnia: 8 Grudnia 2009, 10:44 »
hehe dobre z tym zerwaniem  :D :D :D ja tu czytam... i nagle bum!!!  dobrze ze sie wszystko skończyło  :-* :-* :-*

ale słodziak z ciebie był  :D :D

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #32 dnia: 8 Grudnia 2009, 10:46 »
jak mogłaś zakończyć swe opowiadanie w tak krytycznym momencie, czekamy na dalszą opowieść :beczy:
a sukienka rzeczywiście seksy noi i ta lalka barbi, nie ma to jak zdjęcia z dzieciństwa:)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #33 dnia: 8 Grudnia 2009, 11:58 »
mka marta_b21 werka23 .:Anka:. sarmaxarica andzelika (mam nadzieje,ze nikogo nie pominełam)  :hello: :hello:
aeniołek Ty sie nie natrząsaj z mojej opowieści :P Wasza historia nie jest lepsza ;D

Mój Pm jak sie dowiedział, ze opisuje Wam historie Naszego zerwanie, to od razu powiedział, ze go zlinczujecie :P :P
A więc PM ze mną zerwał. Pewnie myślicie, ze zaraz do mnie wrócił ??? Otóż nie :-[ PM powiedział, ze nie jest gotowy na poważny związek, ze to za wcześnie. Mieliśmy po 17lat, zaczynaliśmy dopiero poznawać nowych ludzi. Nie chce opisywać szczegółowo co sie ze mną działo po rozstaniu. To był najgorszy okres mojego życia, zwłaszcza, ze wiele przykrych slow usłyszałam od innych ludzi. Niektórzy wymyślali co PM o mnie nie powiedział (wiele osób chciało Nasz skłócić, zrobić wszystko żebym go znienawidziła). Nie udało im sie, nigdy nie byłam wstanie znienawidzić PM, ale uwierzyłam, w te wszystkie kłamstwa. Uwierzyłam ze PM ze mna zerwał, bo przestał mnie kochać :buu: :buu: Z drugiej strony przy życiu trzymała mnie jedna obietnica. PM po zerwaniu powiedział mojej przyjaciółce, plącząc, ze za 5lat zrobi wszystko żebym mu wybaczyła i wróciła, bo ja jestem miłoscią jego życia. Bardzo chciałam w to wierzyć.  :glaszcze: Wiele miesięcy spędziłam :popija: byłam wrakiem człowieka, mam wrażenie ze wszyscy dookoła dobrze wiedzieli co sie ze mna działo i kto jest tego przyczyną. Siedem miesięcy później poznałam na wakacjach Rafała, spotykając sie z nim zastawiałam sie czy dobrze robie, (wciąz kochałam PM). Zakochałam sie, to była inna miłość, taka spokojna, bezpieczna, bez fajerwerków, bez motyli w brzuchu, ale czułam sie dobrze. Najgorsze byly dni kiedy wydawało mi sie ze widzę PM, w autobusie, na imprezie, po tym zamykałam sie na pare dni w domu i próbowałam to w sobie stłamsić. Z Rafałem byłam 5lat :tak_2:  On był jak brat, jak najlepszy przyjaciel, ktory niestety nie rozumiał i nie wiedział co sie dzieje w mojej glowie. A ja krzyczałam, w środku krzyczałam, ze jestem nieszczęśliwa, ze czuje sie najbardziej samotną osobą na świecie :tak_smutne: Rafał próbował mnie wysłać do seksuologa, psychologa, bo za wszystko winił mnie, ja z resztą tez myślałam ze to we mnie tkwi problem, ze muszę sie  z tym uporać i w tedy będę mogla byc szczęśliwa z Rafałem. Jeden koszmar mnie prześladował w kolko, jak siedzę w sukni ślubnej w samochodzie i ryczę, prosząc mame zeby nie kazała mi tam isc, wyjść za Rafała. W końcu odważyłam sie rozstać sie z Rafałem, On tez zasługiwał na kogoś lepszego, kto go bedzie kochał najmocniej na świecie. Poznałam kogos, kogo wolałabym nigdy nie spotkać, ale traktuje tą znajomość jak rodzaj 'misji' do spełnienia :glupek: Dzieki niemu moja przyjaciółka poznała swojego PM :cancan: :calus: Zbliżał sie Nowy Rok i moim pierwszym postanowieniem noworocznym bylo napisać do PM, stwierdziłam raz sie żyje, trudno jak sie ośmieszę, ale będę żałować do końca zycia jesli nie spróbuje. Napisałam, okazało sie ze PM ma dziewczynę, z która mieszka :mdleje:.....
cdn

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 8 Grudnia 2009, 12:04 »
o ja.... ale historia  :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: ciekawe co dalej

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #35 dnia: 8 Grudnia 2009, 12:12 »
To samo mi się wyrwało na głos na koniec Twojego posta: OOOO JAAAAAA  :mdleje: :szczeka:

Musisz dzisiaj napisać co dalej...musisz :brewki:

Offline andzelika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 8 Grudnia 2009, 12:56 »
o nieee i co dalej co !!!!!!!!!!!!!!! :o
[/url]
[/url]

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 8 Grudnia 2009, 13:10 »
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:tupot:

Offline momoko

• forumowicz
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #38 dnia: 8 Grudnia 2009, 13:14 »
O rany... ale historia! Dramatyzm w pełnej krasie! Ty to wiesz jak zbudować napięcie :) Opowiadaj nam tu szybko co było dalej!

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
« Odpowiedź #39 dnia: 8 Grudnia 2009, 13:19 »
Kochane, ciąg dalszy postaram sie napisac dopiero wieczorkiem, teraz muszę iść do pracy, później mam aguaaerobik i wracam do domu dopiero o 21 ::) Miłego dnia :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 8 Grudnia 2009, 13:22 »
ojoj... musimy uzbroić sie w cierpliwość  :D :D to w takim razie miłego dnia w pracy, oby szybko zleciało  :D :D :D

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #41 dnia: 8 Grudnia 2009, 13:35 »
ale nas trzymasz w napięciu:) super się czyta to co piszesz
czekamy z niecierpliwością :tupot: :tupot:

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #42 dnia: 8 Grudnia 2009, 14:02 »
o jaaa.. ale nam dawkujesz historię...  ! urwałaś w takim momencie... czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #43 dnia: 8 Grudnia 2009, 14:18 »
A ja już mniej więcej znam ciąg dalszy tej historii... ;D

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #44 dnia: 8 Grudnia 2009, 15:12 »
Kochana czytam Twoja historie i widzę siebie jeszcze 2 lata temu jak po 3,5 roku moj Pm z dnia na dzień powiedział , że już mnie nie kocha :'(  to było najgorsze 1,5 roku mojego życia

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
« Odpowiedź #45 dnia: 8 Grudnia 2009, 21:49 »
Witam Was ponownie :-* Ciesze sie ze historia Wam sie podoba, chociaż to był dla mnie prawdziwy koszmar :'(
Tak więc napisałam do PM. Umówiliśmy sie na spotkanie, głównie w celu wyjaśnienia sobie tych wszystkich plotek na Nasz temat. To miała być pierwsza rozmowa po rozstaniu, dokładnie 6lat po zerwaniu. Płakalam i cieszyłam sie zarazem. Nigdy nie miałam takich motyli jak w tedy, nie byłam w stanie nic przełknąć, marzyłam od dawna o tej chwili. Czekał na mnie na rynku, nieśmiałe przywitanie :przytul: i ruszyliśmy w stronę knajpki.Zastanawiałam sie jak bardzo powinnam sie obawiać jego obecnej dziewczyny? Czy na tyle sobie ufają i sie kochają, ze Ona pozwolila mu na te spotkanie bez wahania, czy może, nie układa im sie za dobrze i Ona o niczym nie wie ::) ??? PM od razu poprosił o ustronne miejsce, bo nie chciałby zeby ktos znajomy Nas zobaczył i przekazał to jego dziewczynie. Dodał ze nie układa im sie najlepiej :brewki: :cancan: wiem, wiem zołza ze mnie, podrywam zajętych facetów. Ale która by z Was nie walczyła o swoją drugą polówkę? Czasami w życiu trzeba być egoistą, walczyć o swoje, by być szczęśliwym :D Usiedliśmy na przeciwko siebie, od razu przeszliśmy do zamawiania piwa, na rozluźnienie atmosfery. Trzęsły Nam sie ręce z podniecenia, strachu. Jak On na mnie patrzył :Serduszka: Przyznał sie ze od godziny krążył po mieście, bo nie potrafił wysiedzieć w domu :tupot: Przeprosił mnie, powiedział ze przez wiele razy próbował do mnie wrócić, ale tchórzył, słyszał ze ponoć go nienawidzę i nie chce go znać :klnie: Powiedział, ze jego obecny związek nie ma przyszłości, bo On juz poznał kobietę z ktora chce spędzić reszte życia. W tedy zamilkł, popatrzył na mnie tymi swoimi zielono-brązowym oczami i ja już wiedziałam, ze będziemy razem. Wiele razy wyobrażałam sobie ten moment, ale nigdy nie przypuszczałam ze on sie ziści.  :skacza: Niestety, nie było tak kolorowo. PM poprosił mnie o pare dni na wyprowadzenie sie, zerwanie z nią. . Pare dni pozniej 14 lutego (pieprzone Walentynki :ckm:) dostalam wiadomość. ze przeprasza, ale nie potrafi od niej odejść, Ona przeczytała moje smsy i wybłagała jeszcze jedną szanse. Pm napisał, ze ma nadzieje ze kiedyś będziemy razem. Moje życie znowu legło w gruzach. Byłam wściekła, załamana, zrozpaczona. Po raz drugi opuścił mnie mężczyzna moje życia. Napisałam mu ze to koniec, ze nigdy więcej mnie juz tak nie upokorzy, albo teraz, albo nigdy. Chcieliśmy sie spotkać, Ja chciałam. Stwierdziłam ze jest mi winien wyjaśnienia! 6lat wcześniej nie dał mi tej możliwości.  Umówiliśmy sie na spotkanie 19lutego. Przygotowałam przemowę :ban:.  Zawierała elementy płaczu oraz pocałunku na pożegnanie. Oczywiście głęboko liczyłam ze w którymś momencie PM sie złamie :brewki: Podeszłam do niego, ze łzami w oczach, nie zdążyłam mu nawet powiedzieć 'Cześć', on od razu wziął mnie na bok i powiedział ze się wyprowadził, odszedł od niej. Nie chciał mi pisać tego w smsie :mdleje: "A ja mowę przygotowałam"-powiedziałam, on sie uśmiechnął, ale widać, ze był przerażony. Bał sie czy nie powiem mu spadaj, za późno, miałeś swoją drugą szanse.  :biczowanie:
Nie rzuciłam sie na niego od razu :calus: poczekałam na koniec wieczoru :uscisk: poszliśmy (teraz juz Naszej ukochanej) knajpki. Trzymał mnie za ręke i ciągle ją czule całował. Ręce mu sie pociły okropnie, z nerwów :hahahaha: A ja zapomniałam o wszystkim co złe, przykre, o tych przepłakanych nocach za nim. Byłam znowu najszczęśliwszą osoba na świecie :jupi: a teraz jestem z Nim, kochamy sie jeszcze mocniej, a PM jest moim chodzącym ideałem. Planujemy ślub, dzieci, wspólne szczęśliwe życie, bo czy można być nieszczęśliwym będąc ze swoją druga połową??Nie każdy ma tyle szczęścia by ją znaleźć :serce: Ja znalazłam :skacza:

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #46 dnia: 8 Grudnia 2009, 22:31 »
oj świetna historia, świetnie się ja czyta i te wstawki emotikonek świetne- najlepsza ta z biczem  :biczowanie:
co prawda kosztowało cie to wszystko wiele bólu i cierpienia, ale myślę, że dostałaś najlepszą możliwa nagrodę :Serduszka: miłość :Serduszka:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #47 dnia: 8 Grudnia 2009, 22:51 »
Ja cie kręce....normlanie takie emocje ci zafundował, że szok!!!6 lat na niego czekałaś??ojj to musi być miłość..a taka wyczekana to jeszce lepiej smakuje-domyślam się jakie miałaś motyle w brzuchu jak doszło do ostatecznej konfrontacji ;D Smutna historia ale z heppy endem :skacza:

Offline Agnieszka_B

• Szczęśliwa żona i mama
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 26 grudnia 2008
« Odpowiedź #48 dnia: 8 Grudnia 2009, 22:53 »
Moge sie przylaczyc ?

Cudowna historia milosci choc nie bez przeszkod, najwazniejsze jest jednak to jak sie koncza takie "przeboje" - u Was cudownie.

Offline andzelika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 9 Grudnia 2009, 08:25 »
co za historia  :'( :'( ale najważniejsze że trafiłaś na swoja polówkę mimo tyu przeszkód
[/url]
[/url]

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
« Odpowiedź #50 dnia: 9 Grudnia 2009, 09:11 »
Agnieszka_B Witam i serdecznie zapraszam :-*
Szczerze mówiąc po raz pierwszy opisałam komuś tą historie od początku do końca.  ;D Na żywo, wiele rzeczy bym pominęła, żeby nie zanudzić słuchacza :na_ucho:

Mój PM czyli .... i tu się pojawia problem :-\ma dwa imiona. W metryce urodzenia ma Mateusz i tak wszyscy znajomi, ludzie w pracy sie do niego zwracają. Jego rodzina, moja rodzina i moi znajomi, Ja :brewki: zwracamy sie do niego Maciek ::) PM ma również dwie osobowości Mateusza- spokojny, nawet zrównoważony, często się pojawia przy poznawaniu nowych ludzi :|| Maciek, to jest mój Maciek totalny wariat, szaleniec, kochany, troskliwy i naj naj naj :Serduszka: I teraz się pojawił problem ???Jak przed ołtarzem mam brać Mateusza? Nie chce brać Mateusza tylko Maćka. A co by ksiądz nie powiedział to będzie zdziwienie tłumu :zdziwko: bo nie wszyscy wiedzą ze PM ma dwa imiona, tak jak dwie osobowości :bredzisz:

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 9 Grudnia 2009, 09:20 »
Ewuś no pięknie opisałaś tę Waszą historię- mi rzeczywiście nie opowiedziałaś tego aż tak szczegółowo !!!! Fajnie się czyta, naprawdę to jest jak Przeznaczenie, jak Spełnienie Marzeń, no i w końcu jak Telenowela  ;D ;D Obiecał Ci, że będziecie razem i po 6 latach jesteście... Niesamowite !!  :brawo_2: :brawo_2: Zaczytuję się w Twoim wątku coraz bardziej !!  :ok:
Ja sobie nie wyobrażam, że powiesz "biorę sobie Ciebie Mateuszu"  :frajer: , no ale jak powiesz, ze bierzesz sobie Maćka to ślub będzie nieważny  :pogrzeb:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
« Odpowiedź #52 dnia: 9 Grudnia 2009, 09:25 »
Właśnie :mdleje: Chyba powiem Maćka Matusza :brewki: dwóch biorę, taka jestem zachłanna :nerwus:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 9 Grudnia 2009, 09:31 »
czigra...niezła historia...
i muszę ci powiedzieć, że zauroczył mnie tytul twojego wątku!
i tak jak pisze aeniołek - bierzesz mateusza (mój synek to też mateusz i cięzko mi uwierzyć, ze ktos o tym imieniu może być spokojny  ;D ;D a mój mąż to maciek...hehehe - totalny wariat  ;) ;) )
niezłe połączenie  ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 9 Grudnia 2009, 09:54 »
wow.... ale hostoria i piękny happy end  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

hehe zycie róznye scenariusze pisze ale ten to hm.... jeden z najlepszych... podziwiam wytrwałości i walki ale i prawdziwej miłości  :D :D :D

to prawda, jesli sie znajdzie druga polówkę to nie wiem skąd, ale to sie wie  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #55 dnia: 9 Grudnia 2009, 09:56 »
huh.. pieknie :)
ciekawa jestem zareczyn... :D
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
« Odpowiedź #56 dnia: 9 Grudnia 2009, 10:38 »
galaretka   :hello:

Zaręczyny opisze Wam później, bo dzisiaj czekają Nas oficjalne zaręczyny. Maciek przychodzi do moich rodziców, prosić o moją ręke. Od paru dni nie może biedny spać, bo tak sie stresuje. Myślał, ze oświadczyny to jedyny stres, a tu prosze... :glaszcze:

Nasza telenowela zakończona, to teraz czas na zdjęcia :hopsa:

My ponad 7lat temu:) Podkreślam, ze mój PM nie cierpiał na zaburzenia w odżywianiu, taki  urok chudzielca :bieznia:

A teraz wyglądamy tak :hopsa:

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 9 Grudnia 2009, 10:44 »
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: ale ładna z was parka  ;)

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
« Odpowiedź #58 dnia: 9 Grudnia 2009, 10:52 »
ja też jestem :)

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 9 Grudnia 2009, 11:07 »
No piękne zestawienie fotografii...:) Naprawdę cudna historia !! Macie pamiątkę w postaci zdjęć sprzed ponad 7 lat... A teraz niezłe z Was ciasteczka  ;D  :Obiad: :hopsa: