Autor Wątek: Nasz mały CUD- czyli 9 miesięcy Gosi( Jessiki) i jej Fasolci.  (Przeczytany 54948 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: Nasz mały CUD- czyli 9 miesięcy Gosi( Jessiki) i jej Fasolci.
« Odpowiedź #210 dnia: 28 Grudnia 2010, 18:33 »
Elu zdjęcie razem mamy, co prawda bez kalendarza, ale zdjęcie mamy z ostatniego spotkania.
Aneta więc poinformuję Cię że wszystko co pisze, piszę szczerze. Gdybym miała pisać nie szczerze, to bym wolała w ogóle nie pisać. ::) A Gosia o tej sprawie powiedziała mi dlatego, że wniknęła sprawa teraz z jej wątkiem. I dziwne dla mnie jest jedno - dlaczego miałaby mi mówić o wątku Igraszki? Gdyby naprawdę była winna, to starałaby się to ukryć, prawda? ::)
Justys wysłałam Ci wiadomość na priv. Ale widzę większe zainteresowanie więc napisze tutaj. Pewnie chodzi Ci o to dlaczego pozbyłam się wątku - jak już wielu osobom pisałam, nie miałam czasu na jego prowadzenie a na forum dostały się osoby które nie chciałam by mnie czytały, przez co miałam kilka niefajnych sytuacji, niedomówień i wytykań mi pewnych rzeczy. Dlatego też zniknęłam.
Asiu zagięłaś mnie tym co napisałaś. Mi Gosia mówiła co innego w sprawie adopcji... :(

Dziewczyny, nie wiem co mam o tym wszystkim już myśleć, po prostu już nie wiem :(

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #211 dnia: 28 Grudnia 2010, 18:37 »
Ja otrzymałam informacje od Gosi (Jessie), że mała jest już u nich w domu ale jeszcze są załatwiane dokumenty z bilogiczną matką, która się nie zrzekła praw do dziecka... Nie jestem ekspertem od prawa adopcyjnego ale z tego co się orientuję to NAJPIERW matka zrzeka się praw a dopiero POTEM oddaje się dziecko do rodziny zastępczej. Jeśli się mylę - proszę o sprostowanie.
dziecko nie może być adoptowane jeżeli rodzice się nie zrzekli praw !

Asia ale hehe pewnie Jessie wpadnie tu i napisze że nie mogła odpisac bo ... okazało się że nie mogą adoptować małej i nie była w stanie nic pisać itd itd

Tak jak z iGRASZKA nagle wpadła przeprosiła ze nie odpisywała bo urodziła i była w szpitalu

Kasia pewnie chodzi o luki w wypowiedziach Magdy ... poczekam aż Justyna napisze  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #212 dnia: 28 Grudnia 2010, 18:41 »
Justys851 co Cię nurtuje ?
...chyba wiem o co chodzi ...
a ja nie, ale z chęcia sie dowiem
Ja teź się chętnie dowiem
choć sama mam podejrzenia swoje
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #213 dnia: 28 Grudnia 2010, 18:45 »
Chodzi mi właśnie o watek Madzi  ;)
dlaczego zniknął , mimo iż inne wątki zamykane są na forum to nie znikają a ten jednak przeniesiono do archiwum  ::)

i pytanie do Madzi nie masz podejszreń że właśnie jakieś niesmaki w związku z wątkiem są spowodowane tą znajomością ??
oczywiście  "podejrzeń " miało być  ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #214 dnia: 28 Grudnia 2010, 18:53 »
Wątek znika do archiwum jak się ma poważne powody... czyli ktoś zaczyna Wam np grozić czy wykorzystuje informacje z danego wątku w niecnych celach. Moim zdaniem to, że wątek Magdy zniknął może mieć związek z Igraszką-Jessie, tyle, że Madzia tego nie wie.

Z jednej strony mam ochotę Wam powiedzieć żebyście trochę odpuściły Magdzie, ale z drugiej strony są rzeczy które mi się kupy nie trzymają. Jak można chcieć się spotkać z kimś na kawie po historiach z noworodkami, bliźniakami i wieloma, wieloma skradzionymi zdjęciami dzieci. Moim zdaniem wcale nie adoptowała żadnego dziecka... może jest NIE DAJ BOŻE opiekunką?

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #215 dnia: 28 Grudnia 2010, 18:56 »
[I dziwne dla mnie jest jedno - dlaczego miałaby mi mówić o wątku Igraszki? Gdyby naprawdę była winna, to starałaby się to ukryć, prawda? ::)
`
MADZIA.. PROSZE..
Przeciez i tak wyszło wszystko na jaw..

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #216 dnia: 28 Grudnia 2010, 19:10 »
A dla mnie tą laskę powinni zamknąć, dziwię się że nie można namierzyć osoby która kradnie zdjęcia dzieci i nie wiadomo jeszcze jakie inne rzeczy robi  ::) nie można tego zgłosić na Policję  ??? niech się nią zajmą  ::)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #217 dnia: 28 Grudnia 2010, 19:12 »
madzia dala sie poznac przez pare lat na forum jako dosyc naiwna (sorry madzia) mlodziutka(20lat) osobka zawsze dla wszystkich mila i mysle ze wlasnie ta latwowiernosc i ufnosc padla ofiara psychopatki i ciezko jej teraz uwierzyc ze jest inaczej.
madzia pilnuj sie i nie ufaj tak slepo, bo jak widzisz roznie bywa a po co ci problemy na forum przez kogos tak malo wartego twojej uwagi. a to ze widzialas zdjecia dziecka nie swiadczy ze jest jej, biedne dziecko.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #218 dnia: 28 Grudnia 2010, 19:31 »
Madzia faktycznie naiwna jestes. Jaką masz pewność, że wszystko co Ci mówiła Gosia-vel Jessie-vel Igraszka-vel inny troll jest prawdą? Po tym wszystkim co tu przeczytałas masz nadal jakąś wątpliwość? To ja sie Tobie strasznie dziwię  ::)

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #219 dnia: 28 Grudnia 2010, 19:35 »
Madzia.. sa 2 wyjscia:
1) albo jestes w to wplatana
2) albo naiwna jak cholera (ujełam to bardzo delikatnie)

aa kiedy spotykasz sie z Gosia? rozmawialas z nia jeszcze?

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
« Odpowiedź #220 dnia: 28 Grudnia 2010, 19:45 »
Ej, wątek madzi zniknął jakiś czas temu, zmieniła swojego awatarka (w jego miejsce dała psiaka ściśle związanego z Jessie), swoje suwaczki, zna Jessie, zaczyna się tłumaczyć... Dla mnie za dużo faktów. Czy jest możliwe, że jest wplątana w tę sprawę?

Wątek znika do archiwum jak się ma poważne powody... czyli ktoś zaczyna Wam np grozić czy wykorzystuje informacje z danego wątku w niecnych celach.
Magda, dlaczego Twój wątek tak nagle zniknął?

aa kiedy spotykasz sie z Gosia? rozmawialas z nia jeszcze?
Magda, a Ty jesteś w Polsce? Z tego co kojarzę byłaś gdzieś za granicą...

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #221 dnia: 28 Grudnia 2010, 19:51 »
Ale chyba niedawno wróciła. Kojarze suwaczek ze wracają do PL.

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #222 dnia: 28 Grudnia 2010, 19:53 »
a Madzia wklejała  jakies fotki?
ktos jeszcze ja zna?

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #223 dnia: 28 Grudnia 2010, 19:55 »
Na temat Igraszki powiedziała mi tylko tyle, że kuzynka czy tam siostra(dokładnie nie kojarzę)się pod nią podszyła i narobiła zamieszania.

Dla mnie to zdanie jest tylko potwierdzeniem, ze to ta sama osoba. Dziewczyny, które pamiętają jeszcze wątki z innych for ( tak się odmienia ? ??? ) pewnie kojarzą, ze zawsze wychodziło na końcu, ze niby ktoś się pod tą osobę podszywał

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #224 dnia: 28 Grudnia 2010, 20:00 »
Dokładnie, myslę tak samo.

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 28 Grudnia 2010, 20:00 »
madzia miala swoje watki w odliczanku, relacji zonkowie wklejala mnostwo zdjec udzielala sie sie wszedzie, nie jest anonimowa osoba.

a zbiegiem okolicznosci igraszka jak madzia byla w irlandii rzekomo, rozmawialas madzia z nia na ten temat? czy inne klamstwo wymyslila?

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #226 dnia: 28 Grudnia 2010, 20:08 »
Tak Madzia wróciła do Polski , z tego co kojarze miały też spędzić wspólnie sylwestra - przynajmniej tak pisały  ;)

Wydaje mi się że Madzia została w to nieświadomie wplątana  :-\

takie osoby ze tak powiem umieją zauroczyć i zamydlić oczy , nie tylko daną osobę ale całą jej rodzinę  ::)

aczkolwiek nie chcę nikogo oceniac bo nie znam osobiście ani "Gosi" ani Madzi  ;)

i dokłądnie tak jak pisze Pamela Madzia nie była anoimową osobą , pisała nam różne osobiste rzeczy , wklejała zdjęcia  ;)

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
« Odpowiedź #227 dnia: 28 Grudnia 2010, 20:20 »
Dziewczyny, ja też bardzo dobrze kojarzę Madzię n, z moich zeszłorocznych przygotowań do ślubu, była jedną z osób, w której wątkach uczestniczyłam, nie pamiętam właśnie, czy miała odliczanko, ale na pewno miała relację, pamiętam mnóstwo zdjęć, nawet sukienkę poprawinową :-)

A nie brałyście pod uwagę możliwości, że jej konto przejął ktoś inny? Jest to możliwe? Być może ktoś dowiedział się hasło itp...

Co do przeniesienia wątku do archiwum, rok temu była dostępna taka opcja, pewnie niektóre forumki to pamiętają, sama w ten sposób usunęłam swoje odliczanko, zostawiając jedynie relację.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #228 dnia: 28 Grudnia 2010, 20:55 »
Dziewczyny zauwazyłyście że ten wątek czyta pewna  osoba zarejestrowana dzisiaj - biriam,
dziwny zbieg okolicznosci ze od razu trafiła tutaj rejestrując sie o 20.11  ::)

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #229 dnia: 28 Grudnia 2010, 20:57 »
Do przysposobienia potrzebna jest zgoda rodziców przysposabianego, chyba że zostali oni pozbawieni władzy rodzicielskiej lub są nieznani albo porozumienie się z nimi napotyka trudne do przezwyciężenia przeszkody. Nie jest też potrzebna zgoda ojca, jeżeli jego ojcostwo zostało ustalone przez sąd, a władza rodzicielska nie została mu przyznana. Ponadto sąd opiekuńczy może, ze względu na szczególne okoliczności, orzec przysposobienie mimo braku zgody rodziców, których zdolność do czynności prawnych jest ograniczona, jeżeli odmowa zgody na przysposobienie jest oczywiście sprzeczna z dobrem dziecka.

Rodzice mogą przed sądem opiekuńczym wyrazić zgodę na adopcję swego dziecka w przyszłości bez wskazania osoby przysposabiającego. Zgodę tę mogą odwołać przez oświadczenie złożone przed sądem opiekuńczym, nie później jednak niż przed wszczęciem sprawy o przysposobienie.

Zgoda rodziców na adopcję dziecka nie może być wyrażona wcześniej niż po upływie 6 tygodni od urodzenia się dziecka.

To tak gwoli ścisłości!

Zapewne teraz Jessie ma orgazm, że jej wątek przyciągnął tyle czytających:)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #230 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:01 »
Martyna ja napisałam to samo ale prościej i krócej ;)

Ja iem czy ma orgazm :P pewnie szuka innego forum ;)

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:03 »
Tak? A ja widziałam, że napisałaś, że matka musi się zrzec praw. Nie ważne:)

Ja myślę że fora są obcykane:)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #232 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:05 »
to nie ona z nas a my z niej sie smiejemy

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #233 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:10 »
Ja otrzymałam informacje od Gosi (Jessie), że mała jest już u nich w domu ale jeszcze są załatwiane dokumenty z bilogiczną matką, która się nie zrzekła praw do dziecka...

To samo napisała mi Jessie..... Wysłała nawet mmsem swoje zdjęcie z dzieckiem...... A ja głupia wysłałam w odpowiedzi zdjęcie mojej córci...... Gdybym wiedziała wcześniej o tej sytuacji.......

Myślę, że Madzia dała się nieświadomie wplątać w tę historię. Zaufała nieodpowiedniej osobie. Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Jestem trochę starsza,a tez uwierzyłam tej dziewczynie......

nie można tego zgłosić na Policję  ??? niech się nią zajmą  ::)

Jestem ZA! Ciekawe, ile zdjęć naszych dzieci skopiowała i wykorzystała lub wykorzysta w przyszłości :(

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #234 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:13 »
Nie wiem jak mozna zrobic to tutaj przez forum, nie wiem czy sie da bo przeciez to miejsce publiczne...
ale jeżeli zdjęcia Michalinki czy kogokolwiek z forum rzuca mi sie gdziekolwiek w oczy - napewno nie zostawie tego w spokoju.

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #235 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:14 »
Taaa a wktótce w TVN24 będą trąbić o wariatce, która po stracie dziecka porwała i zamordowała inne ... oby to była tylko moja fantazja  ::)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #236 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:16 »
adusiaxxx w tobie nadzieja :)
Idź na komendę i to zgłoś  ;D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
« Odpowiedź #237 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:16 »
I jakze sie rozwinął tylko szkoda ze prowadzacej watek tu nie ma jako wypowiadającej się  ;)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #238 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:46 »
adusiaxxx w tobie nadzieja :)
Idź na komendę i to zgłoś  ;D

No kurde jakbym miała dostęp do niektórych informacji to bym sie nie zawahała ani chwili, poważnie...  Miejmy nadzieje że wkrótce sama wpadnie jak śliwka w kompot  :boks_4:  :diabel_3:

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #239 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:55 »
 no,no jestem w szoku :o :o :o