Autor Wątek: m_lena odlicza do 21-08-2010  (Przeczytany 59668 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline m_lena

• uzależniony
Odp: m_lena odlicza do 21-08-2010
« Odpowiedź #30 dnia: 11 Listopada 2009, 15:41 »
Masz już suknię, a to bardzo dużo  :)

Ja za to daleko w polu... ;)
Na szczęście mamy jeszcze "trochę" czasu ;)

jestem i ja u Ciebie :) bardzo fajna suknia :)
witam i dziękuję za opinię ;)

ja tez!

suuuper macie juz duzo zorganizowane! powaznie!
to nie chodzi o przesądy, po prostu chcę, by mnie zobaczył juz "w całości", w dopasowanej sukni, z makijażem, fryzurą Smiley Chcę zobaczyć jego zaskjoczoną minę Cheesy
hihi, tego tez sie nie moge u nas doczekac  ::)

PS: Jak umieścić link w podpisie?
nad watkiem masz taka opcje "PROFIL" w nim w modifikuj profil "dane publiczne"  i tam na dole w podpisie wklej linka :)

Jeśli chcesz to na privie mogę Ci polecić dobry sklep bieliźniany w Szczecinie (nie mają taki strasznych cen, a biustonosze w każdym rozmiarze i kolorze).
mka ja tez!
Ciebie również witam :)
A jak robić wielocytowanie?

sukienka jest super
zostawiam :-* :-*
cieszę się, że się podoba :)

mka wspiera mnie, jakoś nie szaleję, nie wariuję i nie rwę włosów z głowy, ze nie zdążymy, ot czasem nachodzą mnie takie myśli :)

Witam, mogę dołączyć? W momencie gdy będziecie ślubowali, ja będę szykowała się na świętowanie rocznicy ;D :P ;)
Bardzo ładna sukienka :) No i fajnie, ze jesteś taka zorganizowana! :) Z pewnością z wszystkim zdążycie, też się tak martwiłam że z czymś nie zdążę, ale jeśli jest się zorganizowanym, a na taką mi wyglądasz, to z pewnością dasz radę!
witam i oczywiście zapraszam :) dziękuję za opinię :)
Ja 21 wezmę ślub, Ty 22 będziesz obchodzić 1 rocznicę, a 23 mój brat obchodzić będzie 13 rocznicę ślubu :) Pomyślałam ostatnio sobie, by zrobić bratu i bratowej przyjemność i zadedykować im piosenkę przy której tańczyli swój pierwszy taniec ślubny :)
« Ostatnia zmiana: 11 Listopada 2009, 15:52 wysłana przez m_lena »
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #31 dnia: 11 Listopada 2009, 16:30 »
Ja 21 wezmę ślub, Ty 22 będziesz obchodzić 1 rocznicę, a 23 mój brat obchodzić będzie 13 rocznicę ślubu :) Pomyślałam ostatnio sobie, by zrobić bratu i bratowej przyjemność i zadedykować im piosenkę przy której tańczyli swój pierwszy taniec ślubny :)

Świetny pomysł! :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #32 dnia: 11 Listopada 2009, 16:36 »
Zgadzam się, baardzo dobry pomysł, z pewnością będzie im bardzo miło-a do jakiej piosenki oni tańczyli? ;)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #33 dnia: 11 Listopada 2009, 16:44 »
tak myślicie? Mi się ten pomysł podoba, bo właśnie wystarczy, że Dj wspomni z jakiej okazji poleci zaraz piosenka i że składamy im życzenia, wiem, że się czegoś takiego nie spodziewają i będzie im miło, ale nie wiem za bardzo, co pomyślą goście, nie chciałabym, żeby wyszło jakoś pretensjonalnie.
Co do piosenki to nie pamiętam ;) Chcę im teraz na Święta zrobić prezent w postaci przegrania kasety wideo na dvd :) wideo mi padło, to nie mogę kasety obejrzeć i sprawdzić, a dzięki przerobieniu jej na dvd będę mogła zobaczyć :)

W miniony weekend zamówiłam albumy drewniane na podziękowania dla Rodziców (zdjęcia, jak przyjdą ;)) i oczywiście kurier nie przyniósł ich wczoraj, jak wszyscy byli w domu, tylko po godz. 20, jak akurat wszyscy wyszliśmy :( Nie pomnę oczywiście, ze miał tel do mnie, ale nie raczył zadzwonić! I teraz muszę do niego jutro dzwonić i się z nim umówić  :-\ Oby tylko albumy były warte zachodu i nic im się w transporcie nie stało ::)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #34 dnia: 11 Listopada 2009, 16:48 »
fajne pomysly! i z dvd i z piosenka, chyba ze brat i jego zona nie lubia tanczyc ;), haha, ale przeciez nie musza byc sami na parkiecie:)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #35 dnia: 11 Listopada 2009, 17:05 »
z tańczeniem u nich nie ma problemu ;) Chociaż przyznam, że czasem wygląda to zabawnie, bo bratowa ma 165 cm, a brat 190 ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 11 Listopada 2009, 17:35 »
No cudne prezenty chcesz im zrobić ;D Brat zawsze może żonke na ręce wziąć co by byli "face 2 face" ;D ::)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #37 dnia: 11 Listopada 2009, 20:11 »
 ;D pozostawię to już ich kreatywność ;)

Jeszcze raz wstawiam fotkę pierścionka zaręczynowego, bo coś mi w pierwszym poście zniknęła  ::)
Dodam tylko, że oświadczyny przyjęłam na środku osiedla, zaskoczona kompletnie,mimo, że wiedziałam, ze ten moment nastąpi, bo J. się jakiś czas wcześniej wygadał ;)

Offline galaretka

• uzależniony
« Odpowiedź #38 dnia: 11 Listopada 2009, 20:55 »
fajny :D

ale ladnie ujecie, pewnie nie przypadkiem, co?

jak to na srodku osiedla?  ;D
Kochajmy się !! ;D

Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 11 Listopada 2009, 21:06 »
Czekamy na opis, jak to było z tymi zaręczynami? :skacza:

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #40 dnia: 11 Listopada 2009, 21:38 »
galaretko to zdjęcie z wieczoru zaręczyn, próbowałam dokładnie uchwycić wygląd pierścionka :)

Opowiadam ;)

Otóż jakiś czas przed urodzinami J. wygadał się, że planuje się oświadczyć i wprawdzie niby to się miało stać właśnie w moje urodziny, ale nic na to nie wskazywało...
J., jak zwykle nie złożył mi życzeń przez tel (dzieli nas 150 km,urodziny miałam w środę, a drugi dzień trzeba było więc iść do pracy), ale zaskoczył mnie, bo przyjechał pod moją pracę i o 15:30, jak wyszłam z pracy wręczył mi osobiście bukiet róż :) Koleżanki ogarnęła zazdrość ;) Myślałam, że to koniec niespodzianek. Pojechaliśmy do domu, zjedliśmy obiad, J. był jakiś nerwowy, ale pomyślałam, że mi się wydaje. Nastał wieczór, zrobiło mi się smutno i byłam zła na siebie, że nastawiłam się na zaręczyny, jak wariatka, a tu nic z tego...  :-[
Ale J. stwierdził, że kolację z okazji urodzin zjemy na mieście, wybrałam ulubioną pizzerię (mało romantyczne miejsce ;) ), a po kolacji, pomimo, że było zimno wracaliśmy do domu na piechotę... I tak właśnie podczas powrotu do domu, rozmawialiśmy sobie "o tym i tamtym", aż J. zaczął mówić o przyszłości, o tym, że mnie kocha, zatrzymał się, wyjął z kieszeni otwarte już pudełeczko i z błyszczącymi od łez oczami zadał mi pytanie "Madziu zostaniesz moją żoną?"...Cóż! Zamurowało mnie,  rycząc, wydukałam tylko "Yhymmm" i pierścionek wylądował na mym palcu.  :serce:
J. mnie przytulił, jeszcze z niedowierzaniem, chlipiąc i pociągając nosem zapytałam "Ale Ty naprawdę chcesz się ze mną ożenić?", otrzymałam potwierdzenie, długiego całusa i poszliśmy do sklepu po szampana :) Wróciliśmy do domu, otworzyliśmy szampana i poszliśmy do pokoju moich Rodziców oznajmić im radosną wiadomość. Mama się popłakała, tata zesztywniał, a ja się szczerzyłam jak szympans w cyrku :D

Tak oto na środku osiedlowego chodnika, bez klękania stałam się Narzeczoną  :Zakochany: :Serduszka:
« Ostatnia zmiana: 11 Listopada 2009, 21:46 wysłana przez m_lena »

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 11 Listopada 2009, 21:53 »
Hihihi to co wy zrobicie jak Wam ten chodnik na inny wymienią? :skacza: No cudnie, już byłaś zrezygnowana, a tu mimo wszystko taka niespodzianka  :hopsa:

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #42 dnia: 11 Listopada 2009, 21:59 »
jak będą wymieniać to kupimy płytę na której się to stało i "oprawimy w ramki"  :lol:

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 11 Listopada 2009, 22:07 »
Eee no może lepiej nie...płyta z chodnika..tak trochę ponuro  :pogrzeb:  Zaapelujcie do rady osiedla żeby jakąś ławeczke tam zrobili czy coś.. ;D

Offline galaretka

• uzależniony
« Odpowiedź #44 dnia: 11 Listopada 2009, 23:40 »
aaale Cie przetrzymal:)

popieram pomysl mki :))

"Ale Ty naprawdę chcesz się ze mną ożenić?"
skad ja to znam  ::) ::) ;D

dobranoc!
Kochajmy się !! ;D

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #45 dnia: 12 Listopada 2009, 07:52 »
Ooo ławeczka M&J :D a to ci dopiero by bylo  ;)

Próbuję się dodzwonić do kuriera  >:(

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 12 Listopada 2009, 07:59 »
Próbuję się dodzwonić do kuriera  >:(

A co??Publiczne zapowiedzi dajecie? ;D

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #47 dnia: 12 Listopada 2009, 08:19 »
hahaha nie! :D w sprawie tej paczki, co to przedwczoraj mi nie doręczył, wpienił mnie właśnie strasznie przez tel wpierając mi, ze miałąm 2 dni na odebranie i w ogóleto powinnam kołkiem w domu siedzieć do 24:00, bo to jest "normalna godzina" na doręczanie paczek  ??? :o >:(
« Ostatnia zmiana: 12 Listopada 2009, 08:28 wysłana przez m_lena »

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #48 dnia: 12 Listopada 2009, 08:23 »
ciekawe i oryginalne zaręczyny  ;)
[/url]
[/url]

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 12 Listopada 2009, 10:17 »
Super historia, bardzo fajnie to opisałaś!  :D

Pierścioneczek bardzo ładny i ujęcie również ;D

tak myślicie? Mi się ten pomysł podoba, bo właśnie wystarczy, że Dj wspomni z jakiej okazji poleci zaraz piosenka i że składamy im życzenia, wiem, że się czegoś takiego nie spodziewają i będzie im miło, ale nie wiem za bardzo, co pomyślą goście, nie chciałabym, żeby wyszło jakoś pretensjonalnie.

Już pisałam wcześniej, że pomysł super :) Z tym, że ja bym zrezygnowała ze składania życzeń, nie wiem jak z tańcem, ale na pewno pogadałabym z DJ żeby goście zaśpiewali sto lat i pokrzyczeli gorzko gorzko ;D

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #50 dnia: 12 Listopada 2009, 10:24 »
andzeliko ;) jak jeszcze sobie przypomnę, że ciągnełam J. byśmy szli przez/koło cmentarza, bo krócej to juz wogóle :D Zaręczyny na cmentarzu dopiero byłby niezapomniane ;)
Mysikróliczek też fajny pomysł :) pogadamy z dj, jak on by to widział i coś wymyślimy, na pewno będzie im miło :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #51 dnia: 12 Listopada 2009, 17:42 »
Pomysł z piosenką dla brata jest świetny! :) Goście z pewnością nie odbiorą tego źle :) Takie dedykacje z reguły zawsze są mile przyjmowane przez gości :) Tym bardziej jak zaśpiewają sto lat, gorzko gorzko, tak jak napisała Mysikrolczek :)
Świetna historia zaręczyn, ale nie zgadzam się, że pizzernia to mało romantyczne miejce ;D Mój A. mi się w pizzerni oświadczył :P i było meeega romantycznie ;) ;) ;)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #52 dnia: 12 Listopada 2009, 17:53 »
madzia_n to zależy jak ta pizzeria wygląda w środku ;) Niektóre są naprawdę piękne i romantyczne :)

Paczka odebrana, niestety 1 album idzie do reklamacji, bo jest usmarowany klejem i kiepsko zrobiony, ale drugi jest nawet ok :)
Szybka jest z przodu i z tyłu, więc można włożyć 2 zdjęcia :) My w 1 okienko włożymy tekst podziękowań, a po ślubie wypełni się je fotkami :)
« Ostatnia zmiana: 12 Listopada 2009, 17:55 wysłana przez m_lena »

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 12 Listopada 2009, 18:31 »
Fajny ten album  :brawo:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #54 dnia: 12 Listopada 2009, 19:36 »
No nawet fajny ten album :) Chociaż przyznam, że nie przepadam za takimi albumami.
Wiem wiem, niektóre są mega romantyczne, a niektóre wręcz przeciwnie ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #55 dnia: 13 Listopada 2009, 01:08 »
Wow, fajny prezent dla rodziców będzie, bez dwóch zdań :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #56 dnia: 13 Listopada 2009, 09:16 »
cieszę się, ze wam też sie pdooba :) już swobie wyobrażam to wycie  :'(  mojej mamuśki przy wręczaniu ;)
Wczoraj, jak otwierałam paczkę od kuriera, to jak nigdy była ciekawska "co odebrałą tym razem..." i siedziała w pokoju, aż musiałam ją wyprosić  ;)

Offline andzelika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 13 Listopada 2009, 09:26 »
Ja tez myślałam że rodzice zwłaszcza mamusie będą płakać ale powiem Ci ze nikt nie uronił łezki
może dla tego że moje podziękowania były napisane luźno i nie były tkliwe
[/url]
[/url]

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #58 dnia: 13 Listopada 2009, 09:58 »
Czytałam tekst Twoich podziękowań Andzeliko i bardzo mi się podobały :) Nie wiem czy mi uda się ułożyć coś podobnie fajnego i z poczuciem humoru  ???

Offline andzelika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 13 Listopada 2009, 09:59 »
Powiem Ci że prosiłam kuzyna żeby mi takie podziękowania napisał
sama nie mam głowy do takich rzeczy  ;)
[/url]
[/url]