nie,
Mysia zamawiala przeciez.. m_lena ma racje, bo chyba ma na mysli, ze na 1 sie nie skonczy, jesli nie bedzie od razu perfekt. bo jak podjedziesz Mysia 31. i beda poprawki np. skracanie, to potem ja dopiero odbierzesz=2ga przymiarka blizej slubu.
chyba, ze nie bedzie nic do zmieniania, albo beda naprawde drobiazgi do zrobienia, to wykonaja to na miejscu i nie bedziesz musiala smigac tam

albo moze nawet i takie zadanie jak skracanie wykonaja na miejscu, skoro wiedza, jaka masz trase

3mam kciuki

ja niby mialam tez 3, bo salony tak planuja, ale tak naprawde, to na 1wszej ustalilismy dlugosc, na drugiej juz nie bylo nic do poprawiania, ale nie odbieralam, bo za duzo czasu bylo przed slubem jeszcze i nie chcialam zeby u mnie wisiala i na 3ciej, tydzien przed slubem tez nie bylo nic do zmieniania, wiec tak naprawde to malo co te przymiarki wniosly..
ale polecam BARDZO uwazac, zeby suknia nie byla za dluga nawet o jakies banalne niby wielkosci. nawet jakby trza bylo kolejne przymiarki przez to wziac pod uwage.. zwlaszcza jak sie ma w planach zmiane butow.. bo to koszmarnie utrudnia tanczenie, jak jest za duzo materialu. niestety.
m_lena nie stresuj sie, toz to fajne jest