Autor Wątek: Miłość jak słońce-rozgrzewa świat cały....31.10.2009 nasz cudowny dzień:))  (Przeczytany 34509 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
foty super.... to jak się śmiejesz przy konkursie jest cudne :)

Morgan
  • Gość
dobrze ze napisalas ze bedziesz u NAS, masz szczescie  :P

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
dobrze ze napisalas ze bedziesz u NAS, masz szczescie  :P
...DOKŁADNIE!!
..ale mam nadzieje, ze z czasem "zonkowy" założysz! ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
dasz radę kochana,ja też pracuje na fulu i daję radę;-)))

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Dziękuję :-* :-* :-*

Wiem, że dam radę darudko, ale nie mam pojęcia jak będą wyglądały"lekcyje"na które się wybieram z zapałem ;D

Po majtkowym konkursie były tańce:

Tańce:

Kaczuchy ;D

Śpiewy:

Gorzko, gorzko :

:id_juz: :id_juz: :id_juz:

Offline Daruda

• Chuck Norris
ale fajno się bawiliście ;-)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
aż brakuje mi zachwytów...  :-* :-* :-*

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
bardzo śliczną fryzurkę miałaś

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
Super zabawa byla.Fotki piekne.
Co do zonkowego to my grzecznie poczekamy...  ;)
regularnie jednak pomarudzimy zebys nie zapomniala  ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Na każdy zdjęciu jesteś roześmiana, widać, że jesteście bardzo pogodną parą :)
Bardzo przyjemnie się patrzy na takie radosne fotki :)

Morgan
  • Gość
Kochana! Masz swietne miny na fotkach :) i widac ze szczesliwa!!!

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..dobrze dziewczyny piszą że wasze fotki są pełne szczescia i miłosci!! bardzo fajne!! ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Piękne, pełne szczęścia zdjęcia.... Ale chyba nie napisałam nic nowego ;D :P
Szkoda że nie założysz póki co żonkowego, ale mam nadzieję że jak się już zorganizujesz to i na żonkowo znajdziesz czas :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
pięknie pięknie pięknie !!! (mam nadzieję Izuś że nie udusisz mnie za to że się powtarzam :P)

Morgan
  • Gość
Kochana i jak tam? co dalej? ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
no właśnie Kochana my tu czekamy na następną porcję :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
o tak tak taka ilośc jaką nam wkleiłaś nas nie satysfakcjonuje  :D :D
[/url]
[/url]

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Czekamy na zdjęcia plenerowe  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
iza co slychac?

Offline BOZENA28

• Chuck Norris
Izo, gdzie sie podziewasz kochana?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Halo Halo co  u Ciebie :) ?

Offline ada1988

• Chuck Norris
halo Izuś  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Izuś nie czytam, bo nie mam czasu, ale obejrzałam fotki - przepiękne - ty jesteś prześliczna i widać, że bardzo szczęśliwa  :-* :-* :-*

Offline izabelle13

• Chuck Norris
 :hello: :hello: :hello: :hello:
 [color= navy]  Przepraszam za kilkudniową nieobecność, ale w ostatnim czasie wiele się działo.
Każdy dzień miałam przepełniony od rana do wieczora.
Przede wszystkim kilka dni temu zapisałam się w końcu na kursy o których już długo myślałam, ale odwlekałam decyzję wykręcając się brakiem czasu .
Jednak w czwartek klamka zapadła i Iza uzbrojona w długopis pojechała  na test sprawdzający.
Oczywiście jak zawsze byłam pierwsza( w moim słowniku nie ma słowa spóźnienie- hm, chyba nigdy nie było).
Przywitał mnie miły Pan mówiący zdecydowanie bardziej z akcentem irlandzkim czego szczerze nie znoszę bo muszę się bardzo przysłuchiwać by zrozumieć wszystko.
Niestety starsi ludzie tutaj maja taką swoją "gwarę"- niby angielski , ale nie bardzo ;)
W każdym razie daliśmy radę- zaprowadził mnie do sali i tam chwilkę poczekałam na moją przyszłą nauczycielkę.
Kobietka okazała się niezwykle miła i nawet mega niebieski kwiat w jej włosach nie sprawił , że poczułam się nie na miejscu.
A więc odbębniłam test(gramatyka wrrrr)- i pojechałam do domku.
W przyszłą sobotę zaczynamy ;D ;D ;D

Z rzeczy mniej przyjemnych dowiedziałam się wczoraj, że mój dziadek jest w szpitalu- nie znoszę takich informacji szczególnie kiedy jest się daleko i tak naprawdę nie do końca wiadomo jaka jest sytuacja-podobno już jest lepiej.
Cieszę się, że lecimy niedługo na urlop(o ile nie zamkną nam lotniska) i nawet nie dlatego, że lecę po film z wesela bo już nawet o tym nie myślę- po prostu chciałabym pobyc z rodziną tą bliższą i dalszą o ile czas pozwoli.

Moja chrzestna też od dłuższego czasu jest w szpitalu i to mnie przygnębia najbardziej.
W okresie niespełna dwóch tygodni miała dwa bardzo poważne zabiegi i mimo, że wszyscy mówią że jest bardzo radosna i zadowolona jakoś po części w to wątpię.

W Irlandii szaleństwo- zima na całego.
Wczoraj jak pojechaliśmy z Pawłem na zakupy to myślałam, że padnę- po prostu szał,,,, w sklepach puste półki- ludzie kupują dosłownie wszystko co im wpadnie w ręce.
To jest bardzo trudna sytuacja dla nich i tak naprawdę nie dziwię im się- tu nic nie jest przystosowane do takiej temperatury.
Auta mają łyse opony, domy ocieplane bardzo średnio, wszystkie rury idą na zewnątrz domów, a co za tym idzie pół miasteczka nie ma wody(my jesteśmy jeszcze jej szczęśliwymi posiadaczami).
W nocy było -10- takiej temperatury nie było tutaj od lat pięćdziesięciu więc nie trudno się dziwić, że panikują.
Szkoły zamknięte do czwartku :o

Paweł dziś pracuje siódmy dzień z rzędu....tak się dzieje pierwszy raz od trzech lat, a ja sama siedzę :-[ :-[ :-[
Za oknem sypie śnieg, szefowa ma na dziś termin porodu- mam nadzieję, że poczeka, aż jej mąż z Londynu wieczorem wróci ;)

Podjęliśmy dwie ważne decyzje-dokonaliśmy wyboru co do naszej podróży poślubnej(tzn. musimy wybrać spośród dwóch miejsc)
i prawie wybraliśmy auto(mamy dwóch kandydatów i musimy tylko podjąć decyzję)   :D

Jak na tak krótkie kilka dni troszkę się działo.
Mimi-dziękuję za komplement ;)

Aduś-nie zamierzam nikogo dusić  :D

Bożenko :-* Andżela :-* Pamelko :-* zabawex :-*
Króliczku, Reniu, Aguś, Madziu - oj jesteśmy bardzo szczęśliwi mimo, że już prawie trzy lata po ślubie absolutnie nic się nie zmieniło(no chyba , że na lepsze ;) )

Aguś(piłeczko) jak miło znów Cię zobaczyć na forum  ;D Dziękuję za te miłe słowa- mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze - z resztą zaraz sprawdzę w Twoim wątku  :-* :-* :-* :-*

Dzisiaj na pewno napisze co dalej, a tymczasem zmykam na chwilkę do Was :-* :-* :-* :-*  
[/color]

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Straszna tam panika jest, coś okropnego ;) Mnie  to trochę bawi, chociaż rozumiem, że oni faktycznie szaleją... wodę odłączać, bo -10?  ;)

Fajnie, że jesteście szczęśliwi, tak trzymać :)

Offline doti29

• bywalec
  • data ślubu: 7/8/10
Izunia gratulacje za podjecie decyzji o kursie i  powodzenia! Swoja droga ja tez mysle o zrobieniu jakiegos kursu bo jak narazie to tylko praca i dom,taka monotonia :(

Przykro mi z powodu dziadka i chrzesnej,ale badz dobrej mysli juz niedlugo ich zobaczysz :D

Czekam na kolejne przepiekne zdjecia ;)
Pa!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Super że zapisałaś się na kurs :) Ja się nie wybieram na żaden, chociaż to byłoby zabicie mojej nudy ;) no, ale mój angielski niestety nie jest zbyt dobry ::) i pomyśleć że w szkole "błyszczałam" ::)
Fajnie że kupujecie autko! Nie mogę się doczekać jak my będziemy mogli sobie pozwolić na jakieś ;)
No i trzymam kciuki za dziadziucia i chrzestną - wszytsko będzie dobrze!
Co do pogody to to zimno jest coraz gorsze ::) Nie ocieplane budynki itd, my to z A. siedzimy w rękawiczkach i 3 bluzach, bo nawet kaloryfery nie pomagają ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Witam wszystkich…   :hello: …w końcu forum działa poprawnie ;D
Ale wczoraj Paweł zorganizował nam fantastyczną zabawę!!!
Wrócił z pracy około 13tej wypiliśmy kawę i poszliśmy na zewnątrz…. Zaczęliśmy lepić bałwana ::)
Jak tylko dzieciaki zobaczyły nas przez okno przybiegły nam pomóc.
Pracowali wszyscy jak mróweczki

i Paweł skleił aż trzy

Później robiliśmy anioły w śniegu…wróciliśmy po dwóch godzinach mokrzy i zmarznięci, ale było warto
Pogoda naprawdę zaszalała-ale za to jak pięknie dookoła ;D

Cały czas myślę jak to będzie z naszym wyjazdem.
Co prawda jeszcze 10 dni .
Nawet jeśli wystartujemy to obawiam się troszkę co nas czeka w Berlinie???
No cóż co będzie to będzie.
Wczoraj lotnisko w Cork było zamknięte :drapanie: :drapanie: :drapanie:

Offline Daruda

• Chuck Norris
nie wiem co się działo z tym forum,juz miałam wczoraj pisać do ciebie i......już nie zdążyłam;-)śniegu to i u nas spadło ,ale to tylko utrapienie;-)ledwo dziś doszłam do pracy bo zdążył juz stopnieć i zamarznąć,jak jeden koleś się poślizgnął na moście w połowie,to skończył prawie telemarkiem na ulicy,przejechał dobre kilkanaście metrów,nie mógł się biedak zatrzymać;-)a w samym Corku tyle ludzi połamanych,że ho ho ...lotnisko było zamknięte to fakt,bo to sa takie patałachy,że są zupełnie nie przygotowani na taką pogodę,płyty lotniska nie sa podgrzewane,nie mają nawet pługów,wczoraj kumpela czekała na samolot,który i tak nie wystartował to jak zobaczyła pług szerokości metra to myślała,że padnie.....była wielka afera na lotnisku,bo wielce sie tłumaczyli,że zle warunki bo śnieg leży na pasie i ,że nie można lecieć......kurde gdyby tak byo,to w Polsce przez 3 miechy były lotniska pozamykane......ale spoko izabelle,idzie odwilż dacie rade za te 10 dni;-)

Offline BOZENA28

• Chuck Norris
Izo, fajnie ze znow jestes. Switny pomysl z tym kursem. Ja tez z checia bym sie zapisala jednak brak czasu mi nie pozwoli. Praca, praca, praca to moje zycie.. wiem smutne co?  ;)
Mam nadzieje ze Twoja chrzestna poczuje sie lepiej.
Co do pogody to u nas chlapa, snieg troche paga ale +3 wiec ciapa sie robi. Mam nadzieje ze nie zamarznie w nocy.
 :-* :-*