Autor Wątek: Miłość jak słońce-rozgrzewa świat cały....31.10.2009 nasz cudowny dzień:))  (Przeczytany 34272 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
No to pojechałaś Madziu....sadystka jak sadystka , ale odważna byłaś ;) ;) ;) ;)

Pierwsza część remontu za mną- w poniedziałek dokończą ???

Nie mam pojęcia kiedy ja zrobię coś na Święta- na chwilę obecną mam zaplanowane tylko słodkości ;D ;D ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..a żel wystarczy spiłowac pilnikiem (oczywiście mam nadzieje, ze żadna z was nie używa metalowych pilników!!) a potem wystrczy poprzemywac zwykłym zmywaczem z ACETONEM i już!!..Aceton rozpuszcza żel... ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja tam jestem niedoświadczona bo tylko dwa razy miałam żele... :) Więc nie znam takich sposobów :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja to bym sama sobie nie usunęła ale dobrze wiedzieć :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
[/url]
[/url]

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
o rany odrywac  :o :o nigdy w zyciu, moja babka mi mowila, ze jak tips mozna oderwac to nie jest zbyt dobrej jakosci, bo trzeba by oderwac z calym paznokciem, ja swoich jak juz nie chcialam to poprostu obcinalam i czekalam az odrosna i znowu obcinalam, troche to trwa ale jakos lepiej dla paznokcia mojego, a u profesjonalisty to one poprostu spiluja i juz nie ma.
wieczorne  :-* :-* :-*

Morgan
  • Gość
izabelle to ciekawie na Swieta beda wygladaly Twoje potrawy skoro tylko na slodko ;) ;) oczywiscie zartuje :P

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Witam witam :D :D :D :D

Mijają dni jak szalone-trzy dni do Wigilii ::)

Tak Reniu słodko będzie.... ;D

Wigilię spędzamy u znajomych więc robimy kilka dań.
Ja robię ciasto słonecznik(przepis Mai) i kulki bounty .
Poza tym będzie makowiec i jabłecznik :P :P :P
Pawełek zajmuje się pichceniem dań nie słodkich ;)

Wczoraj ubraliśmy choinkę ,Pawełek zawiesił mi karnisz więc jestem happy ;D ;D ;D

Chyba muszę się wybrać na zakupy a nie chce mi się strasznie bo tak jakoś mroźno jest :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Panowie budowlańcy jutro mają przyjść dokończyć dzieło ;)
Dziś muszę w końcu kupić bilet na styczniowy urlop...już mam taką listę zakupów (m.in.empik) , że chyba zamówimy kuriera- nawet dzwoniłam do jednej firmy i mają teraz promocję-wysyłka paczek na wyspy za 99 zł.Nie wiem jak długo potrwa promocja,ale mam nadzieję że obejmie jeszcze styczeń :hmmm:

W styczniu kupujemy też w końcu auto- w tym miesiącu jak już pisałam nie było takiej możliwości ze względu na Pawła czas pracy-już nie mogę się doczekać tych pierwszych zadrapań i wgnieceń  ;)

Powoli z mojej relacji mini żonkowy się robi ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Pochwal się później jak zakupy się udały ;)

Morgan
  • Gość
plany super ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Poproszę o namiary na kuriera ;D Tak z ciekawości chciałam się rozejrzeć :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Madziu prześlę Ci link z ich stroną internetową- mają oddziały w całej Polsce i na tej stronie są też numery telefonów ;)

I plany zakupowe szlag trafił.....pojechałam na zakupy wrzuciłam do koszyka składniki na sałatkę i wróciłam do domku- ja to jednak zakupy wolę z Pawłem robić, jakoś tak fajniej jest ;)

W związku z powyższym zakupy przekładam na środę.

Muszę Wam się pochwalić moją ostatnią akcją...jak byliśmy na urlopie ostatnio kupiłam sobie w sklepie fryzjerskim farbę do włosów.
Długo dyskutowałam wtedy z ekspedientką na temat odcienia.
Moja fryzjerka robiła mi taki jakby platynowy blond i wstępne założenie było takie że właśnie platynę kupię na odrosty.
Kiedy tak dyskutowałam w tym sklepie to mnie wzięło żeby sobie inny odcień zrobić.
Wczoraj nałożyłam farbę na głowę - zupełnie zapomniałam , że jednak nie zdecydowałam się na platynowy blond.
Wiecie spłukałam tą farbę i takie jakieś ciemne te włosy .
Paweł powiedział, że jak wysuszę to dopiero będą ok.
Ja je wysuszyłam, ale one zupełnie nie platynowe.
Dopiero wtedy inteligentna "ja"  zerknęłam na kartonik i oświeciło mnie , że kupiłam przecież "ultra popielaty blond" ::) ::) ::) ::)

Śmiać mi się ze nie samej chciało, ale powiem Wam szczerze , że bardzo mi się ten odcień podoba- jakoś tak bardziej pasuje do moich brązowych oczu i w ogóle do mnie.
Co prawda za miesiąc i tak robię miodowy,ale do tego czasu będę popielata ;)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
a gdzie sa fotki  ??? ;)
[/url]
[/url]

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No właśnie, foteczka mile widziana ;)
Dziękuję za namiar :) Przejrzę jak będę miała chwilkę :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ja tez poproszę o namiar;-))) właśnie do znajomych przyszła paczka chyba ze 100 kilo miała i zapłacili bardzo mało,więc tez chcemy się zdecydować na coś takiego;-)a te 99 zł to za ile kilo????w sumie jak się jedzie do kraju teraz to co to jest te 15 kilo????nic tam się nie mieści,no a jak chce się dokupić dodatkowe kilogramy to po 5 euro też się dopłaca,także jak to sobie wszystko po przeliczać to taki kurier to całkiem fajna sprawa-przede wszystkim jest to od drzwi do drzwi;-) a jak kupicie sobie autko to będziesz mogła w wpaść na kawkę do Cork z kulkami bounty;-))))))

Offline izabelle13

• Chuck Norris
O pewnie bounty i kawka- dlaczego nie ;)
Namiary wysłałam na priv.- cena dotyczy 31.5 kg.

Wiesz dużym plusem jest to że płaci się tyle co za dodatkową torbę w lingusie, a nie trzeba dźwigać ;) ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
właśnie sobie oblukaliśmy,cena jest śmieszna,bo wychodzi euro za kilogram;-),ja teraz pocztą wysyalłam pieska zabawkę-kilogramową do Szkocji przez pocztę i zapłaciłam powyżej 10 jurków.....

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
buziaki na wieczór :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
bardzo ładny kolor włosów na bank bedziesz ładnie wyglądać!

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..właśnie! a gdzie fotka!!??? tez jestem ciekawa wyniku farbowania...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
A ja jakaś ślepa jestem bo nie widzę na tej stronie żadnej promocji ::) Albo już tak mnie choroba przytłoczyła że oślepłam hehe.
Napewno cena promocyjna itd zalezy też od wielkości paczki, nie tylko kg? Bo ja wszędzie szukam i szukam właśnie kuriera taniego, który by umożliwiał przesłanie z Pl orbitreka, waży 31 kg. I wszędzie powyżej 200 zł wychodzi kwota.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Madziu nie sprecyzowałam- o promocji dowiedziałam się telefonicznie-dzwoniłam na ich infolinię ;)

Zdjęcia swojego Wam nie wkleję dziś kobietki bo dopiero z pracy wróciłam, ale pstryknęłam zdjęcie moich włosów ;) ;) ;)

Dopiero pojechał Pan monter i jutro rano jeszcze przyjedzie....cieszę się bo już prawie koniec przeróbek :P

Z dań świątecznych mam ...............śledzie w oleju, ale.... damy radę ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Aaaha :) No to będę musiała o tym pomyśleć. Bo 99 zł to w końcu nie tak dużo! A ten mój orbitrek 31 kg waży. Wspominałaś chyba, ze nie wiesz, do kiedy trwa ta promocja?
Jutro tam zadzwonimy z A. chyba :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Fajny kolorek włosków :) (Ah, że też nie można postów edytować ;) )

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Madziu babeczka powiedziała mi, że nie wie do kiedy będzie promocja, ale myśli, że z miesiąc lub dwa na pewno ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No to super :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
tez sie wlasnie nie raz zastanawiam nad takim kurierem, bo nie raz chcielibysmy cos zamowic np jakies ksiazki czy moje kremy ktorych tu nie ma, i za kazdym razem wolaja za przesylke za granice duza kwote a tak to tylko do mamy do domu a mama kurierem do nas, no ale jak na razie nie probowalismy, a nie chcecie autem do polski jechac w styczniu? chociaz ja to nie chcialabym zima jechac taki kawal autem. a wloski super, ale lepiej byloby cie w calosci w nich zobaczyc zeby lepiej ocenic  ;D :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
o rany stąd autem do Polski ranyyyyyyyyyyyyyy kupa drogi,kawał dalej jak ze Szkocji Pamelko;-) zresztą teraz to chyba się nawet nie opłaca.....bilety są tanie,czas zaoszczędzony a dodatkowe kilogramy można właśnie kurierem przesłać i jest spoko.....ja nigdy nie byłam autem i raczej się na taką wycieczkę chyba nie zdecyduję;-)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Dokładnie Pamelko to kawał drogi(mniej więcej ok doby)- dla mnie to strata czasu, a poza tym przedstawię Wam swoją teorię ;)
Ja nie znosze latać , ale o pływaniu promem nie ma mowy bo wychodzę z założenia że w razie katastrofy mogę być nadgryzana przez rekiny a to mi się nie uśmiecha ;) ;) ;)

Zbyt krótkie Pawełek dostaje urlopy, aby tracić dwa dni na dojazd ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
mi się wydaje ,że doba to nawet mało.....trzeba doliczyć czekanie na promy,bo jednym chyba się nie dostanie-trzeba się dostać do Wb no a potem jakoś dalej;-) czas na odpoczynek,na jakieś przystanki......no jedzie się i jedzie tak czy inaczej,mi też szkoda by było urlopu,no a potem ile to taka podróż trzeba odespać jeszcze;-)