Autor Wątek: Miłość jak słońce-rozgrzewa świat cały....31.10.2009 nasz cudowny dzień:))  (Przeczytany 34117 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
nadrobiłam;-) fajny pomysł na fotki;-)))) ma facet oko ;-) no a z Ciebie fajna babeczka;-) czekam na więcej;-) szkoda,że zjadłaś kuleczki i nie zdążyłam się załapać,bo mam w sumie do Ciebie nie daleko;-) co do wycieczek to my tez je uwielbiamy i dużo już widzieliśmy,chociaż w Galway też jeszcze nie byliśmy,może na Wielkanoc nam wypali;-) a ty pracujesz Iza???? fajno,że lecicie sobie do kraju,my dopiero w marcu....dobrej nocki życzę i pozdrawiam,,,,,,

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja to ogolnie nie za baardzo lubie takie trunki bo jak za duzo sie wypije to mi za slodko, ale czasami tez lubie kieliszeczek, a najbardziej kawowe mniam
dobranoc :-* :-*

Morgan
  • Gość
milego dnia! :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..a ja lubię takie likierki..raz na jakiś czas...oczywiście! ;D
..dokładnie Iza - tylko 10 dni do świąt!! a dzis to nawet śnieżek z rana popadał...ale bez szleństwa..tylko tak troszkę...bałwana nie uda sie ulepic!! a u was?  ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
 :hello: Darudka :-* :-* :-*
Tak ja "pracuję" ;) ;) ;)
UUUU my też planujemy Wielkanoc w Galway  ::) ::) ::)

Agulku u nas nie padało jeszcze tej zimy- pogoda jest znośna, rano przymrozek, a w ciągu dnia w miarę pogodnie ;)

Zapomniałam Wam napisać, że jestem pod wrażeniem bo moje tipsiory są w nienaruszonym stanie od naszego ślubu :o :o :o :o

Jestem z siebie dumna- z samego rana na siłowni spędziłam prawie godzinę :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

:-* :-* :-* :-*kochane

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Wow, no to ładnie! 1,5 miesiąca :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Moje też się tak długo trzymały i też byłam w szoku ;D :)
A my na Wielkanoc lecimy do Polski ;D ;D ;D
No a likierek - musi być pyszny, ale tylko raz na jakiś czas ;)

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
ja moje tipsy mialam do konca pazdziernika az mialam dosyc  poprostu je oderwalam
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
moje sie tymaly 2 miesiace i trzymalyby sie do dzisiaj gdyby nie za dlugi odrost i musialam obciac bo juz bolalo nomalnie za dlugie byly. ale jakosc super.
 :-* :-* :-*

Morgan
  • Gość
mnie tez sie dlugo po slubie trzymaly tipsy! :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..ja swoje paznokcie po ślubie co miesiąc żelowałam..wiec tez mi sie trzymały..ale jakos od miesiąca jestem bez żelu...odzywiam pazurki..i może po nowym roku znów zażeluję!!

..buziaki i miłego dnia Izunia!! :-* :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
mi bardzo przeszkadzamy w parcy na komputerze wiec po jakimś czasie je usunełam teraz moje paznokcie odpoczywaja  ;)
[/url]
[/url]

Offline kinia8900

• forumowicz
  • data ślubu: 24.07.2010
Izabell ale miałaś cudną fryzurkę. Co to za kwiat miałaś we włosach? super makijaż, tort......ach pięknie wyglądaliście oboje :D

<a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20601.msg1233972#msg1233972" target="_blank"> Odliczanie do wielkiego dnia [/url]

Offline izabelle13

• Chuck Norris
 :hello: w ten mglisty poranek ;D

Wstałam dziś nieprzyzwoicie wcześnie (9.00 ;D ) i czekam cierpliwie na szanownego Pana , który ma zmienic mi okap i podłączyc nową kuchenkę....aha czekam już 3 tygodnie, ale wczoraj odpisał, że dziś "da radę"- w Polsce taki numer by nie przeszedł, ale tutaj luz :P

Witaj u mnie kinia- we włosach miałam goździka i wrzos - dziękuję za komplementy ;D

W kwestii Świąt jestem w lesie( w temacie obiadu z resztą też-"rosół po podwórku biega"- a tak poważnie wstrzymuje się z nim bo jak facet mi wpadnie konstruować w trakcie pichcenia to tylko mnie zdrażni :o

A jeśli chodzi o te pazury- to czasamijavascript:void(0); też mnie drażnią- ja generalnie tipsów niet, ale ślub to była droga wyjątku ;)

Wczoraj zapisałam się do fryzjera w Pl zmieniam troszkę kolorek włosów i już nie mogę się doczekać urlopu :skacza:

Ok lecę do Was  :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
to jakie Wy miałyście tipsy, że mogłyście je sobie zdjąć? takie naklejane?

na jaki kolor chcesz włosy zrobić Iza?

Morgan
  • Gość
fryzjer w PL skad ja to znam ;) u mnie standardowy pakiet jak lece do Polski to fryzjer, ginekolog i dentysta  ;D  ;D  ;D a z zakupow to macro i apteka  ;D ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Ja tam się za bardzo nie znam, ale pewnie były na zdjęciu pazurów u fachowca wisienko ;)

Ściąganie tipsów samemu.....wrrrrrrrrrrrr......nawet nie chcę o tym myślec :o :o :o

u mnie standardowy pakiet jak lece do Polski to fryzjer, ginekolog i dentysta  ;D  ;D  ;D  ;D ;D
witaj w klubie ;D ;D ;D ;D
Standardowe przeglądy i leczenia robimy na urlopach bo:po 1-wsze-mogłabym wybulic za fryzjera 150 euro, ale chciałabym byc zadowolona z efektu(raz mnie tu kobietka tak załatwiła, że nie mam na tyle odwagi by iśc tu do salonu), po 2-ie-ceny dentystów i ginekologów w IE są z kosmosu(prywatna wizyta u ginekologa ok.200 euro+opłata za wszystkie dodatkowe badania ;) )

Wisienko zostaję przy blondzie, ale chciałabym aby wpadały w bardziej naturalny odcień dlatego zdecydowałam się na miodowy blond....taki o  ;)

No i Pan od remontu nie przyjechał- zaraz wyjdę z siebie i stanę obok......wrrrrrrrr , jak można byc takim ignorantem....nie czepiałabym się ale nasza stara kuchenka umarła w 75%( czytaj:działa tylko jeden palnik ??? )

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
jestem już i muszę powiedzieć, że 4 fotki pokazałaś, ale tak mi się podobają, coraz bardziej zastanawiam się nad tym fotografem, tylko jak przekonam mojego do rafała :-\ bo wstępnie mówiliścmy, że na kamerzystę i fotografa po 2 tysiaki przeznaczamy, a Rafał raczej jest droższy :-\  ale przepis na baunty to znajome jak z mojewypieki.blox.pl  :) buziaki :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
mnie to jakoś nie dziwi,że facet idzie i idzie i nie może dojść;-)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Zwracam honor- Pan złota rączka był!!!!Popatrzył i przyjedzie jutro :o :o :o :o o 8.30( to nieludzkie zważywszy że ja mam do pracy na 14.30)

Matrix jestem pewna, że warto, a sama widziałam tylko  te fotki ;)
Generalnie atmosfera, praca z fotografem, jego profesjonalizm, świeże podejścia- tak tak i jeszcze raz tak ;) ;)
Myślę, że ta inwestycja się opłaca.

Jeśli chodzi o bounty to strzał w 10 jest własnie z tej(mojej ukochanej) strony internetowej ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
A ja tej strony internetowej nie znam, ale zajrzę :D

Fanie, że pan przyszedł jednak :)

A co do koloru włosów - uważam, że śliczny :)

Morgan
  • Gość
ta stonka jest super, absolutnie tez ja polecam kazdemu! :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
Bardzo ładny kolor włosów.. na pewno będzie Ci w nim ładnie :)

Ja tam się za bardzo nie znam, ale pewnie były na zdjęciu pazurów u fachowca wisienko ;)

Ściąganie tipsów samemu.....wrrrrrrrrrrrr......nawet nie chcę o tym myśleć :o :o :o

ja moje tipsy mialam do konca pazdziernika az mialam dosyc  poprostu je oderwalam

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Nie doczytałam tego wisienko.................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;) ;) ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Buziaki  :-* :-* :-*
Ja miałam żele robione, no i jak już się do ściągnięcia nadawały, to je po prostu zerwałam :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ale jak się żele mogą do ściągnięcia nadawać?  ::) no chyba, że Ci się zapowietrzyły.. inaczej się chyba nawet nie da

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No niektóre mi się zapowietrzyły... A inne skubałam, skubałam, a potem podhaczałam pilniczkiem żeby je oderwać :P Mój A. stwierdził, że jestem sadystka :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
o rany  :o :o :o biedne te Twoje pazurki.. ty sadystko  :P

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
ja polecam płyny do usuwania tipsów,Po 3-5 minutach moczenia tips lub akryl robi się miękki i można łatwo zdjąć go drewnianym patyczkiem do manicure.

[/url]
[/url]

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Eeeeee tam zaraz sadystka :P :P :P
Nie wiedziałam, że takie płyny są :P ;)