Autor Wątek: brakuje mi tu lipcowych (2009) PM. ;)  (Przeczytany 97800 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lillydeluxe

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.07.2009
Odp: brakuje mi tu lipcowych (2009) PM. ;)
« Odpowiedź #570 dnia: 22 Lipca 2009, 00:15 »
Witajcie Lipcóweczki!!:)
Jestem juz po swoim WIELKIM dniu:) bylo wspaniale, najpiekniejszy dzien w zyciu:) wybawilam sie i wytanczylam za wszytskie czasy:) na szczescie goscie tez byli zachwyceni, od wielu  slyszalam ze nie byli jeszcze na tak udanym weselu gdzie bawiliby sie az tak dobrze ( to glownie zasluga grajka-goscie nie schodzili z parkietu:) stres byl tylko podczas blogoslawienstwa, ale kiedy juz siedzielismy sobie w koscioluku, wszytsko minelo, raz nawet w trakcie mszy uronilam pare lez ze wzruszenia:)
Co do Juliana to przeczytalam wiele negatywnych opinii, ale po naszym weselu spokoujnie moge polecic to miejsce kazdemu, jedzenie pycha, obsluga szybka i profesjonalna, bardzo mila atmosfera i piekny i przestronny apartament dla nowozencow, itd.:)
Ogolenie kazdej z Was zycze abyscie byly tak zadowolone z "tego dnia" jak ja:)
Pozdrawiam Was wszytskie serdecznie:)

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
« Odpowiedź #571 dnia: 25 Lipca 2009, 09:13 »
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie i żeby w Olsztynie nie padał deszcz ;) i żeby było ok

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #572 dnia: 2 Sierpnia 2009, 21:53 »
i skonczyly sie sluby lipcówek, nastepne za rok! Z ta pogoda 25 lipca to u mnie przynajmniej bylo srednio!

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
« Odpowiedź #573 dnia: 5 Sierpnia 2009, 20:55 »
Lipcoweczki zaluje ze mnie z Wami nie bylo :( az strach mi wchodzic na to forum bo mam takie zaleglosci do nadrobienia ze chyba przez tydzien musialam bym tu siedziec :) Oczywiscie to sama prztjemnosc ale z czas juz na to nie pozwala :)

Pewnie sa juz jakies relacje wiec jak tylko znajde chwile to zabieram sie najpierw za czytanie a pozniej jakas relacyjka?? :)

Ciesze sie ze moglysmy sobie tu razem czekac na nasz lipcowy dzien i nadal mysle ze zadne "r" nie jest nam do szczescia potrzebne :)

Lillydeluxe a Twoja relacyjka juz jest? Jak tam wrazenia z naszego wspolnego kosciolka?? :)

Pozdrawiam Was wszystkie zoneczki lipcowe :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #574 dnia: 30 Września 2009, 14:26 »
Jak tam kochane Lipcóweczki po 2 miesiącach jako świeżo upieczone małżonki?