Autor Wątek: Oddaję Ci mą duszę , a z nią miłośc bez granic....:))- czyli nasza 100-dniówka:)  (Przeczytany 59048 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Justys/b] Wisienko Pileczko Ada  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
i takie imprezki są najlepsze na świecie :):):):)
aaaa dziękuje za buziaczka  :-* :-*

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Dziewczynki mam do Was pytanie-jak to jest u Was?Czy rodzice narzucają /narzucali Wam kogo macie zapraszac na wesele?
Dokładają/-li Wam gości których nawet dobrze nie znaliście bo to ich znajomi a oni fundują Wam wesele????
Dziwne zjawisko :o :o :o

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Ja zaprosiłam znajomych rodziców, bo rodzice chcieli i byli na weselach dzieci tych znajomych. Ale ja ich też dobrze znam, więc ne miałam nic przeciwko temu. Tym bardziej, że moja rodzina jest miej liczna od rodziny mojego małża  :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
U mnie było podobnie jak u piłeczki   ;)
Czyli chcieli żebyśmy zaprosili ich znajomych ale dla mnie to nie był problem bo ja tez byłam na weselach u ich dzieci na dodatek bardzo się lubimy i często spotykamy ;) tzn to sa tacy znajomi gdzie było oczywiste że ich zaprosimy,  bo rodzice jak i my cześciej się z nimi spotykamy niż z rodziną   ;)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Więc u Was było normalnie- ja zapraszam znajomych rodziców ale tylko tych których dobrze znam i których chcemy widziec na naszym ślubie.
Znajoma mi po prostu opowiadała że u niej na weselu doszło około 10 osób i nie chodzilo o pieniądze bo to rodzice fundowali , ale sam fakt że to Twój dzień a teśc czy tato jej powiedział "masz zaprosic tego i tego.....bo to my płacimy"
Paranoja jakaś-my wesele w 100% finansujemy sami, ale gdyby finansowali nasi rodzice i powiedzieliby mi coś takiego to chyba wyszłabym z siebie i stanęła obok ;) ;) ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
hmmmm... a dlaczego to rodzice mają decydować... fakt faktem nam rodzice fundują wesele tzn w większości ale... nam na wstępie powiedzieli zarówno z jednej jak i drugiej strony że oni się nam do niczego nie wtrącają zrobimy jak zechcemy...

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
izabelle - przede wszystkim to muszę nadrobić zaległości komplementów. Naprawdę jesteś ładną dziewczyną, mądrą i masz śliczne włoski :)  Bluzeczka też mi się podoba, czyli masz też gust :) normalnie żona idealna :) ech....

U mnie też rodzice finansują wesele, nawet sukienkę tata mi płaci, mimo że chciałam sama, bo powiedział że jestem jego jedyną córką i więcej sukni kupował już nie będzie ;) Mam brata. I to samo z weselem, nigdy rodzice nie byli tak zaangażowani w moje sprawy i mają z tej organizacji i finansowania radość. Oczywiście za niektóre rzeczy płacimy sami, ale i tak w porównaniu do całości to grosze.
A jeśli chodzi o zapraszanie to w żadnym momencie mi nie mówili kogo mam zaprosić. Rodzinę dyskutowaliśmy, bo jest ogromna z mojej strony a i tak ostatecznie nasz głos był ostateczny. A tak to powiedzieli, że my decydujemy, nawet jeśli mieli jakieś propozycje.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Czyli Wasi rodzice maja zdrowe podejście do tematu.......mnie znajoma zszokowała tym co powiedział jej tato(w sumie raczej nakazał) ::) ::) ::)
W naszym przypadku Paweł na samym początku powiedział że wesele od początku do końca zorganizujemy sami(taki był jego plan.... :D )
Moja mama jest fantastycznym pośrednikiem, pomaga nam we wszystkim. ;) ;) ;) ;)

Ewelinko tyle komplementów dla jednej osoby- tak urosłam od nich że w drzwi się nie zmieszczę :D :D :D :D

Buziaki :-* :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
chyba Ci Kochana n ie grozi to aby się w dzwi nie mieścic...

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Mi też rodzice nie mówią kogo zaprosić a kogo nie. Raczej pytają się czy tego lub tamtego zamierzamy zaprosić.

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
izabelle -  :-* poniedziałkowe
a od komplementów to puchnie duma a nie ciało  :)  poza tym Tobie do futryn drzwi daleko :)

oj, marnie dziś z tą pogodą wszedzie... w Kamieniu Pomorskim nawet słonka nie ma :(

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
nam też nic nie narzucano ale wydaje mi się, że skoro rodzice płacą za wesele to mają prawo dorzucić też swoich gości  ;)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
poza tym Tobie do futryn drzwi daleko :)
Oj to fakt z moim wzrostem... :D :D :D
Witam wszystkich bardzo gorąco.
U nas też pochmurno....przegladam sobie ranking wódeczek i win bo jeszcze nie zdecydowaliśmy sie jaką kupimy-dziewczyny po prostu rewelacyjne komentarze przy tych alkoholach czytałam ze łzami w oczach-na przykład(cytat)- "Kac już w trakcie picia, lepiej se spirol z wodą rozrobić, taniej i smaczniej ;P"   .  lub   "Jeżeli lubisz pic dobre wódki...to tej nigdy nie dotykaj, ba ! nawet na nią nie patrz, bo juz samo to może rzucic zły urok - tak jest paskudna !"   ,   "ee wódka cudooo... wypiłem na przechył 0,5 weszła delikatnie a kopneła przyjemnie (udało sie bez zbednego tarzania się po ziemi) przynajmniej mnie nie wykręciła ;P"    ;D ;D ;D

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Hahaha  :D :D :D Rozbawiłaś mnie w poniedziałkowe popołudnie tymi tekstami o alkoholu :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Hahha dobre cytaty :D :D
Jeśli chodzi o narzucanie gości na wesel to u nas była taka sytuacja.Rodzice chcieli zaprosić pewna grupkę osób,ale niestety musiałam ich zmartwić i powiedziałam że lista jest zamknięta i już nikogo nie będę dodawać.Bo i jak 123 osoby to dużo jak na naszą sale a nie chciałabym żeby był ścisk.Obiecałam jej że jeżeli dużo osób nam odmówi to zaprosimy ta grupkę znajomych.Tak tez uczyniliśmy :)Wiec wszyscy są zadowoleni.zostawiam  :-* :-* 
[/url]
[/url]

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
o rany gdzie znalazłaś takie forum o wódkach?  :D :D :D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Dziewczynki cieszę się że cytaty  Was rozbawiły ;)

Jesli chodzi jeszcze o "gości rodziców"-super zgadzam się że rodzice maja prawo do tego by dołożyc jakichs swoich znajomych do listy ale nie na zasadzie"macie zaprosic bo ja płacę...." ;D ;D ;DU nas będzie kilku znajomych moich rodziców ale to są takie osoby które są u nas na każdej imprezie rodzinnej i generalnie sa przyujaciółmi rodziny także były na naszej liście od samego początku;D
Moja siostra właśnie przyjęła moje zamówienie i kupiła mi książki na all .... :skacza:
Wisienko znalazłam to na stronie webtrunki ;)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Śliczne masz włoski!

Poniedziałkowe  :-* :-* :-* zostawiam!

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Rewelacyjne te opinie ;)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Dziekuję juleńko ;)

Jakiś czas temu wybraliśmy się ze znajomymi na piknik połączony z uciechami wodnymi ;)
Ponieważ ja wododlubna nie jestem zgłosiłam się na ochotnika i zostałam z najmłodszą pociechą....Paweł był w siódmym niebie ......cieszyl się jak przysłowiowy głupi do sera.......jak mało facetowi do szczęścia potrzeba :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ale super fotka :) ja ostatnio mojemu głowę suszę, żeby patent zrobił  ;)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
super cytaty alkoholowe :) jak już będziemy mieli temat wódeczek, to będziemy czytać.

i nie chodziło mi o wzrost izabelle  z tymi drzwiami :):):)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
i nie chodziło mi o wzrost izabelle   z tymi drzwiami :):):)
wiem wiem ;) ;) ;) ;) ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
hehe niezłe te opinie  ;D ;D ;D

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Oh jak ja bym sobie popływała... Dobrze, że niedługo chociaż promem śmignę  :D

Offline ada1988

• Chuck Norris
heheh muszę koniecznie wejść na tą stronkę :D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Koniecznie ada polecam...... ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
a w ogóle Iza tak sie zastanawiam bo Ty już jesteś żoną i jak to jest stać się żoną poraz drugi :D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Adus fantastycznie-jestem tak samo podekscytowana jak każda z Was :D :D :D
Za niecały miesiąc nasza 2 -ga rocznica ślubu.
Biorę ślub drugi raz ale z tym samym mężem ;) ;) ;)