Autor Wątek: Oddaję Ci mą duszę , a z nią miłośc bez granic....:))- czyli nasza 100-dniówka:)  (Przeczytany 54181 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to się kochaniutka domyśliłam ale hmm.. fajnie tak chyba skladam drugi raz tej samej osobie przysięge małżeńską, ponownie to samo wzruszenie kurcze fajnie tak chyba :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Napewno wzruszenie będzie i pewnie wieksze- w urzędzie jest inaczej-a w Kościele biała suknia, skrzypce,tatuś prowadzący do ołtarza.....ech nie mogę się doczekac ;) ;) ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no pewnie nie ma co to kościelny ja zawsze chciałam przeżyć ten dzień najpiękniej na świecie :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Już dotarłam i do Ciebie Izuś!!

No włoski wyszły pierwsza klasa..jak na warunki domowe!!

I oczywiście że śliczna z Ciebie Dziewczyna, w końcu ze Stargardu jesteś przeciez!! ..tutaj same Laski, co nie? ;) :D

Też mi sie wydaję, że inaczej się "przeżywa" ślub w Kościele..A Ty Kochana nie długo bedziesz mogła się pochwalić dwoma ślubami!! hehhe

Buziaki.. :-*

Offline izabelle13

• Chuck Norris
w końcu ze Stargardu jesteś przeciez!! ..tutaj same Laski, co nie? ;) :D

Nie mogę się nie zgodzic Aguś ;) ;) ;)
Dzis zamawialismy drobiazgi na slub i Pablo mówi do mnie"Skarbie a Ty wiesz że to na nasz ślub że już niedługo czy wogóle zdajesz sobie z tego sprawę"......zaczynam się powoli stresowac ::) ::) ::)
Spodobały mi się dwa rodzaje podziekowań dla rodziców(wkleje) , ale najpierw muszę zajrzec do relacyjki Agulka bo obiecała foteczki ;)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Witam Was dziewczynki ;)
Wczoraj zamawialiśmy kotyliony itp. i niestety nie było w sprzedazy tych które kupiliśmy za pierwszym razem....więc wybraliśmy inne , ale myślę że równie ładne ;) ;) ;)
I wczoraj przeglądaliśmy podziekowania dla gości....i te dwa modele wpadły nam w oko ;) ;)
Zostawiam poranne buziaki :-* :-* :-* :-*

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
I oczywiście że śliczna z Ciebie Dziewczyna, w końcu ze Stargardu jesteś przeciez!!

Dobrze, że ja niedaleko Stargardu, to może też mi trochę tej urody skapnęło ;)

Iza cudowne te podziękowania - mi się to pierwsze bardziej podoba :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
śliczne te podziękowania dla rodziców - też podobają mi się te pierwsze :)

oj, zmartwiłaś mnie trochę kotylionami, mam nadzieję, że kupię te śliczne złote z Twojego linku...

:-* :-* wtorkowe

Offline ada1988

• Chuck Norris
ojjj piekne te podziękowania :)
Tylko hmmm... na jednym Powinno być według mnie imię kobiety a na drugim imię mężczyzny.... to w końcu każdy Młody dziękuje swoim rodzicom...

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Bardzo ładne te podziękowania.Jednak my myśleliśmy o ładnej ramce na zdjęcia (  po południu wkleję fotkę)
Zostawiam  :-* :-*
[/url]
[/url]

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Tylko hmmm... na jednym Powinno być według mnie imię kobiety a na drugim imię mężczyzny.... to w końcu każdy Młody dziękuje swoim rodzicom...

a mi się wydaje, że jednak Młodzi razem dziękują ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Bardzo ładne zawieszki  ;)

Ja nie lubie takich rzeczy jak te podziękowania, ale to Wam mają się podobac  ;)

Ale zgpdze się z Wiśniową - Młodzi dziękuje obojgu rodzicom a nie tylko swoim  ;)
Przynajmniej ja dziękowałam obojgu tak samo mój mąz  ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Witajcie kochane
Dobrze, że ja niedaleko Stargardu, to może też mi trochę tej urody skapnęło ;)
Aguś po raz kolejny dziś usłyszałam że Polki najpiękniejsze także spokojnie niezaleznie od województwa RZĄDZIMY ;) ;) ;) ;)
Mi też się bardziej podoba to pierwsze- i podziękowac chcemy rodzicom razem-wiecie gdyby nie oni to by Pawła nie było ;) ;) ;) ;)
Buziaki- mam krótką przerwę na obiadek , a jeszcze muszę Was odwiedzic....... :-* :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
nie źle mnie zrozumiałyście ok jasne podziękowac to mozna oby dwóm ale... mi sie nie podoba pomysł podpisywania np "Ada i Przemek" mój Przemek teoretycznie nie ma za co dziękowac moim rodzicom... bo przeciez moi rodzice nie wychowywali Przemka tak samo moje Teście nie wychowywali mnie... no ale każdy ma prawo mieć własne zdanie :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
bardzo ładne podziękowania, a gdzie je znalazłaś na all?

Offline andzelika

• Chuck Norris
z tego co się ja orientuje to można dostać je na all
jest tego tak dużo jest ze jest w czym wybierać ;)
pozwolę sobie kilka wkleić ;)
[/url]
[/url]

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Super te podziękowania  :D

Offline matrix0007
  • maniak
w sz-nie w galaxy jest takie stoisko na parterze, gdzie właśnie robią zdjęcia w szkle, ale są dosyć drogie (200-300zl) a ja to na necie wygląda?

Offline andzelika

• Chuck Norris
do 100 zł z przesyłką
[/url]
[/url]

Offline matrix0007
  • maniak
to się opłaca ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Jest bardzo duży wybór....te też bardzo piękne andzeliko......Dziewczyny chciałabym Was prosic o poradę....a mianowicie.
Dostaliśmy zaproszenie na slub i zastanawiam się co zrobic- na weselu nie będziemy bo w ten dzień lecimy do Polski ale obiecalismy przyjśc na poprawiny.
Mam problem z prezentem.....czy miałyście taką sytuację????Co kupic?Ewentualnie ile dac w kopercie?Tyle co normalnie na wesele?Może to głupota a dla mnie to dylemat ;) ;) ;) ;)
Wróciłam własnie z pracy padam na twarz......a kolejny problem to z moją pracą-myslę o zmianie.
Miała byc chwilowa na zaczepkę a minęły już dwa lata........tak ciężko mi podjąc decyzję.... ;) ;) ;) ;)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
co jedne to piękniejsze te podziękowania :) już nie mogę się doczekać kiedy i my przedyskutujemy co kupimy rodzicom i będę w końcu coś wybierać :)

izabelle - jeśli męczysz się w tej pracy to zmień - nieraz się przekonałam, że nie warto pracować gdzieś na siłe. Czasem warto zarobić o 100zł mniej a mieć o niebiosa lepiej.
Moim skromnym zdaniem to chyba jednak poprawiny to nie to samo co ślub i wesele i raczej jeśli kasę to mniej niż gdybyście na całej uroczystości byli. Zależy kim dla Was są te osoby, czy chciały prezenty czy kasę... Ale sytuacji takiej nie miałam więc z autopsji to nie wiem :(

Offline matrix0007
  • maniak
skoro tylko poprawiny to może jakiś prezent za 100-200 zł

Offline ada1988

• Chuck Norris
zgadzam się po co się męczyć w pracy której się tak naprawdę nie lubi ??? lepiej zmienić robotę na mniej płatną ale dającą więcej satysfakcji :)
a co do prezentu to faktycznie nie warto dawać takiego prezentu jak na wesele ja też nie miałam takiej sytuacji ale chyba jednak mniej skromny i dokładnie nie wiadomo co młodzi sobie zyczą teraz i tak praktycznie wszystcy daja koperty bo tak jest wygodniej :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Wiecie dziewczyny to nawet  nie chodzi o to że ja nie lubie tej pracy-znalazłam ją jak przyleciałam do Pawła bo siedzenie w domu mnie dobijało.
Zaczełam opiekowac się dziecmi i tak zostałam......miało byc max.3 miesiące , a minęły juz dwa lata ;) ;) ;)
Trudnośc polega na tym że jesteśmy z ta rodziną bardzo zżyci- wynajmuja nam mieszkanie przy ich domu, jeździmy razem na pikniki wypady itp., on dodatkowo jest Pawła lekarzem od bólów plecó kręgosłupa itp.

Jeszcze wkrótce przyjdzie na świat czwarte dzieciątko i boje się że będzie nam wszystkim baaaardddzoo trudno ???
Dzieci wogóle nie dopuszczają takiej mysli że my wylecimy na stałe do Polski- jak lecimy na tygodniowy urlop to jest dramat.

Jest dużo za i przeciw i stąd te dylematy ??? ??? ??? ???

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Hmmm ciężka sprawa, biorąc pod uwagę, że jesteście z nim tak blisko, a z drugiej strony musisz patrzec na siebie i na to co jest dla Ciebie dobre...jeśli potrzebujesz zmiany, spotkań z ludzmi, nowego doświadczenia to zmieniaj :) Rodzina, w której pracujesz na pewno to zrozumie, jak szczerze im powiesz o co chodzi :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no ciężka ciężka... hmmm... nie wiem co doradzić...

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Izabelle może fajnym pomysłem byłby jednak prezent zamiast koperty, chyba Justys851 wklejała w swoim watku żonkowym takie fajne kieliczki z grawerem.. według mnie pasowały by na poprawiny :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Witam dziewczynki-dziękuję za wszystki rady jesteście"THE BEST"  ;) ;) ;)
 Rozmawialam wczoraj z Pawłem i w końcu przestawiłam go trochę na mój tok myślenia- on jest bardzo hojny i nieraz muszę z nim dyskutowac aby przemyślał to i owo ;) ;)Co prawda w zaproszeniu jest wierszyk o pieniądzach, ale myslę żę bardziej się to odnosi do gości weselnych.
Julenko te lampki to faktycznie dobry pomysł-muszę wdepnąc do Justysi ;) ;) ;)

A co do pracy- zobaczę po powrocie w listopadzie......ja za bardzo przywiązuję się do miejsca-tak było z moją pierwszą  pracą w PL - miała byc na chwile a trwała 4 lata dopóki nie przyjechaliśmy tu ;) ;) ;)

Wczoraj jakaś wykończona byłam i zdołowana- goście piszą i odmawiają-wiem każdy tak ma, a mój kochany przyszedł po mdwunastu godzinach z pracy ze ślicznym bukietem lilii i od razu poprawił mi humorek....i jak nie kochac tych naszych facetów ;) ;) ;)
Dla wszystkich zostawiam :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline andzelika

• Chuck Norris
Jeżeli chodzi o prezent na poprawiny to julenka ma bardzo fajny pomysł z tymi kieliszkami  ;)można je kupić na all
Ja również na all znalazłam taki fajny ciekawy zestaw do wina.Koszt takiej skrzyneczki z przesyłka to ok 170 zł
[/url]
[/url]