Autor Wątek: Oddaję Ci mą duszę , a z nią miłośc bez granic....:))- czyli nasza 100-dniówka:)  (Przeczytany 59909 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Iza - pamietasz na Szczecińskiej jest stacja Orlen w tym samy ciągu dalej (w strone sz-na) trzeba przejsc przez ulicę i jest "żabka" i kiedys był tam jakis sklep monopolowy czy inny Sam(teraz jest meblowy), a potem stoi budynek gdzie  po schodkach na dół była hurtownia odziezowa dość znana w St-dzie. To w tym budynku jest ten sklep z dekoracjami ślubnymi, a mordowani to budynek dalej... ;D

...a co do kotylionów, to mnie też sie kojarzą z weselem. Sama się na nimi zastanawiałam, ale w końcu nie zdecydowałam sie...chyba ze wzgledu na czas.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Aaaaaaaaa już wiem.....dziękuję....ja czasami tak ciężko załapuje ;) ;) ;)
Chociaż przyznam że za każdym razem jak jesteśmy na urlopie cos się w Stargardzie zmienia......znalazłam fajną fotke bukietu :D
Strasznie podoba się Pawłowi..

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Faaaajny...ale Izunia skąd ty bez wytrzaśniesz o tej porze roku?? ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
No własnie...myslałam aby owy bez zastąpic jakimś sezonowym lub też całorocznym krzakiem ;)
Podoba mi się tez ten bukiet ale wolałabym inny kolor róż......

te dwa bukiety wybierał Paweł ;)

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Tez fajny. W sumie mozesz dodać takie róże jak będą Tobie pasować!! Bo rozumiem, że z konwalii też rezygnujesz w tym bukiecie?!! ;P

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
bukieciki śliczne, jak ja szukałam natchnienia to nie znalazłam takich, może troszkę ściągnę pomysł, z tego drugiego zwłaszcza... :) mogę? tylko bez konwalii oczywiście, ale połaćzenie róż i kalii (bo to chyba one) super

a z kotylionów to drugi wzór mi się bardzo podoba :) czekam narazie na potwierdzenia i będę kupować tylko w złotych barwach. W sklepach po których chodziłam, nie widziałam takich ładnych...

izabelle13 takie cudowności wyszukuje :)

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Iza chyba musisz przenieść ślub na maj, skoro najbardziej podobają Ci się bukiety z majowymi kwiatami ;)
A miłość do kali podzielam całkowicie.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Ejotku ściągaj pomysły jak najbardziej ::)
Lubie majowe kwiatki(komunijne) ale mogę pójśc na kompromis a raczej muszę..... ;)

A to wersja złota ejotek gdybyś była zainteresowana....

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Iza piękne te bukiety - mi się bardziej pierwszy podoba  myślę, że bez da się czymś zastąpić ;)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Ten kontrast kolorów w pierwszym mi się strasznie podoba...... ;D

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
Dzięki izabelle : :-* za możliwość odgapiactwa i piękne złote kotylionki, jak gdzieś znajdowałam to albo nie mieli złotych, albo jakieś takie brzydkie czy niedorobione... prześlesz na priv jakieś namiary? plissssss  :)
strasznie fajniutkie rzeczy wynajdujesz, te Twoje bukiety z głowy wyjść mi nie mogą... boskie są, zastąp bez innymi kwiatami też kontrastującymi kolorkiem i będzie kompromis :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Nie ma za co...... ;)
Zaraz przeslę Ci link na priva.... :D
Chyba mam za dużo wolnego czasu wiec szperam jak szalona
Buziaki :D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Witam piątkowo kobietki ;)-przed nami długi weekend(tu w poniedziałek jest święto)-niestety pogoda nie nastraja optymistycznie.
Planowaliśmy grilla a jak na razie pada i przestac nie może ???

Jakis czas temu wybrałam trzy typy-sukienki na  poprawiny jednak kiedy okazało sie że ich nie będzie pomyślałam czy potrzebuję sukienki na przebranie.........w sumie to chyba tylko raz w zyciu jest się Panną młodą i niewiem czy wygłupac się z przebieraniem, a poza tym jak myślę że tyle się wydaje na suknie slubną to też mi się jakoś nie uśmiecha przebierac po północy.........a jak było u Was lub jak będzie.....a to moje trzy ukochane kiecki....miłego piątku :D

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
Kochana, ja nie przebieram ślubnej sukieneczki :) chcę do rana się nią nacieszyć, bo jak napisalaś... więcej jej nie założe. Sukieneczki które wkleiłaś śliczne, najbardziej słodka jest trzecia - założyć możesz ją na drugi dzień, ja tak zrobię właśnie. Nie trzeba do tego celu poprawin, bo nie jest kreacją wieczorowa. To taki piękny wygląd w pierwszym dniu małżeństwa :)
Buziaki piątkowe i pogody życzę :-*

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Mnie tez najbardziej ujęła ta trzecia.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oj ja nawet nie pomyslałam żeby się przebrać  ;D ;D ;D
co to to nie  :P
taką sukine zakłada się raz w życiu więc jak dla mnie nie ma sensu jej zmieniac na parę godzin  ;)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Nie będe zmieniała sukni w trakcie przyjęcia.. chcę się nia nacieszyc jak najdłużej!

Osobiście jestem za 1 sukienką :) tez mam ja zapisana w swoich skromnych sukienkowych zbiorach na komputerze, więc widze, że mamy podobny gust :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ja się nie przebierałam, jakoś nie czułam takiej potrzeby  :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
bardzo podoba mi się trzecia sukienka

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Mnie się podoba 1 i 2 :) Jednakże również zostaję w swojej sukni do białego rana :D

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
A mnie też ujęła trzecia - słodka jest.  Co do przebierania się - kiedyś była chyba taka tradycja, ale ja balowałam do rana w ślubnej - w końcu to jeden jedyny raz Ty jesteś najważniejsza i musisz się wyróżniać  :-*

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Ja nawet nie pomyślałam, żeby sie przebierać!! Dla każdej Panny Młodej jej suknia jest wyjatkowa i chce się nią nacieszyć, że nie sadze żeby chciała sie przebierać w inna. ;D

Z podnych 3 krecaji podobają mi sie 1 i 3. Pierwsz elegancka. A trzecia - moża ją ubrąc na różne okazję...

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Witam wszystkie i każdą z osobna.... i stało się....wolne do wtorku.... :D

Ja też nie będę się przebierała....chcę byc Panną Młoda jak najdłużej ;)

A napiszcie mi kobietki co robicie ze swoją suknią po ślubie?Oczywiście jeśli kupowałyście bo przy wypozyczeniu to oczywiste....

Ja jeśli jej stan na to pozwoi to chcę ją wystawic na all.......nie łudzę się że moja córka ją będzie chciała ubrac w dzień ślubu.. :D

Buźka ;)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Ja na początu też chciałam sprzedać swoją, a później stwierdziłam, że jednak ją zostawię na pamiątkę. Ne wyobrażam sobie, żebym mogła się jej pozbyć - ale Ty sama zadecydujesz po ślubie. Ja zmieniłam zdanie, a jak będzie z Tobą...  ;)

Offline bozena84

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ......
Własne dlatego nie kupowałam sobie sukieneczki tylko wypożyczam.Wiedziałam że jak kupie to stanę przed takim dylematem jak Ty izabelle13.Martwiłabym czy ją komuś sprzedam,bo nie ukrywam że ciężko jest znaleźć osobę o podobnych wymiarach i podobnym guście.: Jezeli sprzedaż by się nie udała na all to możne spróbować ja wstawić do komisu :)??

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Tylko, że dla nas - mieszkających za granicą czasem dużo łatwiej jest kupić niż wypożyczyć, bo nie jesteśmy zbyt długo w Polsce przed ślubem  ;)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Dokładnie-poza tym wesele na 160 osób roztańczone towarzystwo-kto bedzie patrzał na moją suknie wywijając moją osobą na lewo i prawo.....bałam się że suknia będzie do niczego po ślubie...... ;)
Oczywiście nie muszę jej sprzedawac - może lepiej jak da szczęscie komuś innemu jak miałaby byc pożywką dla "stworów z szafy" ;)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Iza ja myślę, że tą decyzję podejmiesz po ślubie. Mówię, że ja byłam zdecydowana, żeby ją sprzedać - nawet pani w salonie gdzie ją czyściłam zaproponowała, że ją odkupi ode mnie, ale jednak się nie zdecydowałam :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
izabelle ja myslalam tez zeby sie przebrac w cos wygodniejszego po oczepinach do szaenstw, rowniez cos bialego, ale stwierdzilam, ze jednak nie bede chce w kiecce byc do rana i juz.
a po slubie i plenerach oddam ja w komis do salonu, gdzie kupowalam i oni ja dla mnie beda probowali sprzedac, ze soba do UK nie wezme jej, a mamie tylko by zawadzala, wiec bedzie wisiala w sklepie dokpoki ktos o podobnych wymiarach nie zakocha sie w niej jak ja.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja tez nie mysle o przebraniu :)

a skad wzielas te kiecki hmmm? sliczne
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA