Izunia - JESTEM!!
...a tak nie chciała zakładać odliczanka!! ;Di bardzo się cieszę, że to jednak zrobiłaś!!
ok. po kolei:
Iza - mam wrażenie, że nam ciebie skąds znam!! i twojego męża też!! musimy kiedys na privie lub na gg pogadac o tym..
Suknia - boska!! piekna i bogata!! taka jaką lubię (sama miałam bardzo "bogatą" we wszelkie mozliwe ozdoby)!!Królewska!! I co moge doradzić: przede wszystkim HALKA Z KOŁEM. Bez dwóch zdań!! Raz że będzie ładnie się układać, dwa - nie zabijesz sie chodząc w niej!! Welon krótki, polecam taki jak sama miałam- delikatny z minimalnym wzorem, a dlaczego krótki? bo zdobienia z sukni będą tobie haczyc welon!! mi bolerko - tzn. ozdoby z bolerka, strasznie zahaczły welon!!Czasami Świadkowa musiała mi pomagać odczepiać!
Bielizna- tzn stanik bardzo fajny. Podejrzewam, że na silikonowe paski dzieki którym trzyma sie na miejscu, prawda Tez miałam taki..który nosze teraz do bluzeczek bez ramiączek..i moge nawet skakać..i nic sie nie dzieje!!
Dekaracja sali...hmmm mi sie bardziej zielony podoba. Ale oczywiście sama z mężem bedziesz wiedziec jaki kolor wam lezy najbardziej!! A powiedz..Wy bedziecie mieli wesele na tej większej sali?
ps. i jak jeszcze raz Wiśniowa powie coś o swojej NIBY tuszy to ją strzele!!
(rozmiar dla puszystych - też se napisała!! )