Autor Wątek: Oddaję Ci mą duszę , a z nią miłośc bez granic....:))- czyli nasza 100-dniówka:)  (Przeczytany 54075 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Mi osobiście bardziej podoba się z halką. W ogóle śliczna ta Twoja suknia, bardzo mi się podoba. Szkoda, że Ty taka szczupła jesteś, a raczej ja taka gruba, bo bym ją chętnie od Ciebie odkupiła :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Dziękuję Zabawex ;)
Ja nie jestem bardzo szczupła- do wymiarów modelki trochę mi brakuje i przez ostatnie dni robię wszystko żeby miec problem z wejściem w kieckę-objadam się i nie moge przestac ;)

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Piękna suknia, zdecydowanie lepiej wygląda z haleczką, bo podkreśla figurę Panny Młodej i koronkę :) :)
A co do jedzonka na ogół niby przed ślubem się chudnie ze stresu...a Wy tu o objadaniu...:)  ;D ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Bea ja uwieliam jeśc- na swoje nieszczęście odkrylam ostatnio chlebek pitta i jem go dosłownie z każdym dodatkiem.......kilka razy dziennie :D
Myslę że jednak moim wielkim sukcesem jest odstawienie słodyczy - kilka miesiecy temu potrafiłam wciągnąc kilka bounty a mojego m mdliło, a teraz tylko gorzka czekoladka :D
Buziaki

Offline zabawex
  • maniak
Ja tez miałam wielkie postanowienie odchudzania. Chciałam już zacząć, bo mam sporo do zrzucenia. Ale mi się lepiej odchudza zimna niż latem, bo mój K. jest maniakiem lodów i potrafi je jeść całymi litrami,a  ja z nim :) A fakt, że przed ślubem chudnie się ze stresu tez do mnie nie przemawia, bo ja jak się stresuję to właśnie jem

Offline izabelle13

• Chuck Norris
jest maniakiem lodów i potrafi je jeść całymi litrami
Mój P też jest lodożercą ..... :D Ja jak jestem zestresowana to zajadam się batonikami jak byłam palaczem to zamiasta batoników były wstrętne papierochy ;)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
A ja myślę, że przed ślubem się chudnie nie tyle ze stresu ile z braku czasu na jedzenie - bo jest tyle rzeczy do załatwienie i zapięcia na ostatn guzik  ;)
Mi się zdecydowanie bardziej podoba ta suknia z kołem  :D Z resztą mi się każda bardziej z kołem podoba  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jak dla mnie zdecydowanie z halka, to na zdjeciu bez wyglada troche jak taki "zdechly balon", ale sprobuj z i bez i bedziesz wiedziala co najlepsze, a na odchudzanie jest najlepsza silna wola, mi pozwolila juz schudnac 7kg od kwietnia i nie zamierzam przestac  ;D  :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja niestety też stres zajadam a przed ślubem nie schudłam nic mimo, że wszyscy gadali, że na pewno schudnę ;)
na szczęście miałam suknię dla puszystych i wszystkie moje grzeszki zostały zamaskowane ;)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Ojjj chyba nieźle schudłam- nabiegałam się po mieście i dopiero wróciłam- jak ja nie lubię od poniedziałku po bankach spacerowac ;)
Pogoda w kratkę...... zahaczyłamo wyprzedaż wranglera ale niestety moich rozmiarów brak - nie wiedziałam że taka niewymiarowa jestem ;)
Ale cieszę się bo znalazłam bielznę o jaką mi chodziło......a konkretnie staniczek ..........jest kilka wzorów  firmy Wonderbra - uwielbiam ich bieliznę......a wyglądaja tak....

Buźka  :o

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
wszystkie bardzo ładne.. a trzymają się one? nie wiedziałam, że taki fason może się trzymać bez ramiączek  ::)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Trzymają sie i to rewelacyjnie- jestem fanem tej firmy-sprawdziłam prawie wszystkie modele i naprawdę są cudne.... :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ładne  ;)
ale namoich nic się nie tzryma co nie ma ramiączek  ;D ;D ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
ale namoich nic się nie tzryma co nie ma ramiączek  ;D ;D ;D
  :skacza:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Izunia - JESTEM!!
...a tak nie chciała zakładać odliczanka!!  ;Di bardzo się cieszę, że to jednak zrobiłaś!!

ok. po kolei:

Iza - mam wrażenie, że nam ciebie skąds znam!! i twojego męża też!! musimy kiedys na privie lub na gg pogadac o tym.. ;D

Suknia - boska!! piekna i bogata!! taka jaką lubię (sama miałam bardzo "bogatą" we wszelkie mozliwe ozdoby)!!Królewska!! I co moge doradzić: przede wszystkim HALKA Z KOŁEM. Bez dwóch zdań!! Raz że będzie ładnie się układać, dwa - nie zabijesz sie chodząc w niej!! Welon krótki, polecam taki jak sama miałam- delikatny z minimalnym wzorem, a dlaczego krótki? bo zdobienia z sukni będą tobie haczyc welon!! mi bolerko - tzn. ozdoby z bolerka, strasznie zahaczły welon!!Czasami Świadkowa musiała mi pomagać odczepiać!

Bielizna- tzn stanik bardzo fajny. Podejrzewam, że na silikonowe paski dzieki którym trzyma sie na miejscu, prawda Tez miałam taki..który nosze teraz do bluzeczek bez ramiączek..i moge nawet skakać..i nic sie nie dzieje!!  ;D

Dekaracja sali...hmmm mi sie bardziej zielony podoba. Ale oczywiście sama  z mężem bedziesz wiedziec jaki kolor wam lezy najbardziej!! A powiedz..Wy bedziecie mieli wesele na tej większej sali?

ps. i jak jeszcze raz Wiśniowa powie coś o swojej NIBY tuszy to ją strzele!! :boks_4: ;) (rozmiar dla puszystych - też se napisała!! )

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
ps. i jak jeszcze raz Wiśniowa powie coś o swojej NIBY tuszy to ją strzele!! :boks_4: ;) (rozmiar dla puszystych - też se napisała!! )

Popieram  :boks_4: :boks_4: :boks_4: ;D

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
ja też popieram ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Ja też popieram babeczki-laska z niej fajna a tu takie rzeczy wypisuje :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ja nie pisałam, że rozmiar dla puszystych ale że suknia była z kolekcji dla puszystych.. jak ktoś nie wierzy to zapraszam na stronę producenta ;) a ponieważ z takiej a nie innej kolekcji była to potrafiła to i owo ;) i nie bijcie  :P

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Nikt nie bedzie nikogo bił :D :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
a żeby nie było to ja nosze rozmiar 42/44  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wiśniowa ja i tak Ci nie wierze  ;D ;D ;D z tym 44 to lekko przesadziłaś  :D
bo nawet ja z takim oprzyrządzeniem na przodzie nie mam takich rozmiarów ubrań :P

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Wisienko to chyba jakaś "czeska " rozmiarówka ;) ;) ;)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Albo "chińska"  :D  Ja też nie wierzę - za fajna laska z Ciebie  :-*

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
i chińska i czeska!!Wiśnia wyglądasz jak NORMALNA Laska. Nie chudzielec, bo to też nie ładnie. Mój Mąż mówi, że "kości"najlepiej na cmentarzu lub dla psa...Ja też mam i czym oddychac i na czym usiaść. I dobrze mi z tym.  ;D Ale koniec zaśmiecania odliczanka Izy!!

Iza - wybacz. Już wracamy do Ciebie.

I jak ? myslałaś nad halką z kołem?  ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Tak myślę że będę miala halke z kołem albo nawet- z regulacją ...i teraz myśle czy szukac na allegro czy na przyklad kupie samą halkę w Stargardzie...

Welon też raczej kupię na miejscu :D

Nie zaśmiecacie wątku babeczki...... ;)

A taki chcę bukiet kwiatów.....

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Iza....nie obraź się ale taki bukiet nie pasuję do fasonu Twojej sukni. Powinnaś mnieć bukiet "wiedeński" czyli bombkę z kwiatów..Albo taki jak wczesniej wklejałaś. Tym bardziej, że suknie masz dość mocno zdobioną i kwiaty powinny byc delikatne i klasyczne.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
mi też się wydaje, że takie bukiety - wachlarze bardziej pasują do sukni w hiszpańskim stylu... tez mi się takie podobają ale u kogoś, wydaje mi się, że trzymanie takiego bukietu w kościele musi być niewygodne  ::)

Offline zabawex
  • maniak
Szczerze, to pierwszą moją myślą na widok tego bukietu to było - "jak niewygodnie musi się to trzymać", a zaraz potem - "zasłoni cały przód sukni". Ale jeśli już jesteś zdecydowana na taki bukiet i pewna, że innego nie chcesz, to się niczym nie przejmuj, na pewno będzie ładnie :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mi też się wydaję ze do Twojej sukni taki bukiecik raczej nie pasuję  ::)