Oponka no niestety wózki są ciężkie, nic sie na to nie poradzi. A ja jeszcze mieszkam na 3 piętrze więc jeszcze poćwiczę przy wciąganiu na górę... Mi się on bardzo podoba i wizualnie i dlatego że ma wszystko w komplecie i świetne kolorki

Oprócz Tako mam jeszcze kilka innych na oku, ale o tym będzie później

narazie nie mogłam się powstrzymać przed zapytaniem o Tako
Haniu Twój wózek mi tak jakos nie pasi wizualnie, ładne ma kolorki do wyboru, ale ten stelaż dla mnie trochę dziwny.
Kasiu niedługo i na wózkach się poznasz

Ja na wózkach też jeszcze się nie znam

wiesz jakie ja mam kryteria narazie? Musi mi się podobać z wyglądu i mieć od razu w komplecie: gondolkę, spacerówkę i fotelik samochodowy który można przypiąć do stelaża

potem będę już porównywać jakie mają funkcje
Aga ja może mówię tak tylko teraz

Nie wiem jak będzie jak się już dziecko urodzi

Ale wczoraj powiedziałam o tym R. to się na mnie spojrzał jak na wariatkę

hehehehe
Olucha dla mnie też śmierdzi strasznie dym i go niecierpię... Jesteś wyrozumiała

ja tu kilka razy już pisałam, że jak ktoś zaprasza nas do siebie to wie, że ja jestem w ciąży i przy ciężarnej sie nie pali. Zresztą nawet jak nie byłam w ciąży to nie było takiego problemu bo mało kto z naszych znajomych pali w domu, wychodzą na dwór

Zaraz sobie obejrzę Twój wózeczek na allegro
A mnie dopadły dzisiaj jak na złość 2 dolegliwości... Tzn jedna wczoraj... Ta wczorajsza to nagle ni z tego ni z owego paznokieć zaczał mi wrastać... wrrr... jestem wściekła, bo pilnuję żeby nic takiego się nie działo, a jakoś ostatnio rzadziej to robiłam i mam za swoje... Rozpoczełam swoją kurację i jak do jutra nie zmniejszy się to będe musiała zadzwonić do mojej babki od paznokci...
A drugi to oczywiście boląca głowa...
Kurcze jak nie urok to sraczka... Albo obydwa na raz...