Lilith najgorsze to się wybrać do dentysty pierwszy raz po przerwie. A jak już pójdziesz to jakoś leci. Ja od razu zapisałam się na 2 wizyty - za tydzień i za 2 tygodnie a potem moja dentystka idzie na urlop, także jak już jestem zapisana to 50% sukcesu
Ewa to ja na szczęście aż tak nie mam

to w porównaniu z Tobą jestem twardzielka

zresztą z tego też się śmieje moja dentystka, ale swój próg bólu mam - wczoraj był on znośny i na szczęście wiercenie nie trwało długo to dało się wytrzymać, ale jak będzie coś mocniejszego... To nie będę się nawet wachać
madziulek dzięki za info, no to pewnie jak mi powie po 20 tygodniu żebym do niego zadzwoniła to wtedy się umówię i będzie po sprawie. 240 zł to trochę dużo, ale co tam, pieniądze to nie wszystko, ale teraz może cena za to usg wzrosła. A ile dodatkowo kosztuje 3d/4d?
Ja nie mam skazy białkowej, R. chyba miał a do tego on ma jeszcze uczulenie na jakieś pyłki czy cuś to ja się tylko modlę aby dziecko nie miało żadnych uczuleń. Mogłoby znosić wszystko jak mamusia

Wczoraj skończyliśmy oglądać "Harpers Island" - R. się zaskoczył, kto jest mordercą, ale mówi że on tak myślał, ale w sumie to bardziej pasowałby kto inny, itp

znów się popłakałam na romantycznej scenie

ale te filmu horrory są czasem głupie... uciekający zawsze zapędzi się w kozi róg, wchodzi tam gdzie nie trzeba, strzela z pistoletu to nie może trafić chociaż morderca stoi nieruchomo, albo zamiast uciekać to stoi i płacze... No dobra, nie wiem jak to jest w prawdziwym życiu jak by się człek zachował, ale takie sceny na filmach są czasami wkurzające