Autor Wątek: Moje 9 miesięcy stwarzania małego świata :)  (Przeczytany 305182 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Odp: Moje 9 miesięcy stwarzania małego świata :)
« Odpowiedź #180 dnia: 1 Lipca 2009, 11:49 »
alex mnie też ;-)

tez chodziłam do niego; ale jak na początku ciązy z lekka mnie olał to zmieniłam lekarza.
ale jego gabinet pamiętam.

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #181 dnia: 1 Lipca 2009, 14:58 »
Ja tylko tak na chwilke wpadłam sie przywitać :D

A ja chyba przy następnej ciąży będę jeździła do ginekologa do szczecina bo coraz częściej spotykam wśród znajomych osoby które właśnie tak robiły (ja ze swojego nie byłam do końca zadowolona), dobrze na przyszłość podpytać się o dobrego gina :D

A tak na marginesie u nas są też te upierdliwe robale jak wyjde na dwór to całe dzieko mi obłażą :-\
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #182 dnia: 1 Lipca 2009, 15:02 »
Pati - a ja mieszkam na tej samej wsi co Ty...i u nas robali nie ma...

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #183 dnia: 1 Lipca 2009, 15:08 »
U nas już chyba nie ma ??? Di - pierwsze w tym roku napadły nas koło "skalniaka"  8)

Asiu, kup moskitierę na wózek.

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #184 dnia: 1 Lipca 2009, 15:11 »
Hym...ja mieszkam blisko skalniaka ale nic na szczescie nie atakuje - moze po remoncie chemia je odstrasza ;P

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #185 dnia: 1 Lipca 2009, 17:09 »
Witam w nowym tygodniu mojego ciążowania :)

dr chruściela nie znam, ale narazie mi do niego po drodze :) Miło wiedzieć, że jest taki fajny gabinet :)

Elisabeth masz rację :) przy porodzie i tak trzeba pokazać się prawie że pół światu i nie robi się z tego powodu żadnych ceregieli :)

Asiu no wstrętne są te robaki, Aga ma rację - kup moskitierę, powinno pomóc :)

Di dzisiaj tych robali nie ma a wczoraj ich było malutko, przedwczoraj było mnóstwo :)

Ale opowiem wam dzisiejszą przygodę... Przyjechała po mnie siostra, najapierw zajechałyśmy na stację BP, chcemy odjeżdzać a tu samochód nie chce zapalić... Jakiś gościu przyszedł nam pomóc i w końcu odpalił, śmiejemy się, że z naszym szczęściem samochód nam pewnie wywinie jakiś numer... I chyba wykrakałyśmy... Zjeżdzamy z ronda na placu sprzymierzonych, a samochód normalnie zgasł podczas jazdy i stanął na środku drogi...  :o za nami robi się korek, ludzie zaczeli trąbić... Szybko poprosiłam jakiś gości żeby zepchneli nam samochód i czekamy na boku... Po godzinie przyjechał mój R. żeby sprawdzić czy czasem nie wystarczy podładować akumulatora, ale samochód nic nie reaguje... Zabrała go laweta, a R. nas podwiózł do Galaxy.

Przyjechał mąż siostry i mówi, że samochód działa, mechanik sprawdził i normalnie odpalił, ok  8) wsiadamy do samochodu - a on nic... Po chwili zapalił, no to jedziemy odebrać mojego chrześniaka z przedszkola. Chcemy jechać a tu znowu nic. Całkowicie nie dał się zapalić... No to znowu dzwonimy po lawetę, gościu zabrał samochód a my czekamy na szwagra, który poszedł do siostry po samochód... Potem jeszcze do makro rozliczyć się z gościem od lawety i dopiero przyjechałam do domu...

Normalnie masakra... dużo się nie nałaziłam, ale jestem padnięta... A oni z tym samochodem to teraz mają przeboje...

Jak przed 11 wyszłyśmy to teraz o 17 byłam w domu... Od razu się położył i R. jak przyjedzie to zrobi obiadek :)

Ale ja z zakupów wyszłam zwycięsko :) hehehe, mam rybaczki białe ciążowe, czarne długie spodnie jakby dresowe ale takie cieniutkie z pasem na brzuch, tunikę ciążową i bluzeczkę :)

Zdjęć już dzisiaj nie chce mi się robić, uprzedzając wasze pytania  ;) będą jutro  ;D

Aczkolwiek czuję się bardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie  ;D ;D ;D

Choc przy trym upale z dwa razy zakręciło mi się w głowie to jest całkiem ok, nie chodziłam za dużo, gdzie mogłam to siedziałam, więc myslę że jest ok  ;D ;D ;D

Offline toscansun

• maniak
  • data ślubu: 31.05.2008
« Odpowiedź #186 dnia: 1 Lipca 2009, 17:23 »
ale miałyście przeboje z tym samochodem...2 razy laweta? Jeśli mogę spytać ile kosztuje holowanie w Sz-nie? Bo w zeszłym tyg. mój mąż rozbił nasze autko, zderzył się z tramwajem i za holowanie zapłaciliśmy 250 zł, wydaje mi się, że to trochę dużo...

fajnie, że zakupy udane:) mam nadzieję, że fotki będą na modelce ;D
Hania 24.11.2009 r.    Klara 26.04.2011 r.    Gabrysia 25.02.2014 r.

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
  • Czorcik Alanek :)
  • data ślubu: 12.07.2008r.
« Odpowiedź #187 dnia: 1 Lipca 2009, 17:39 »
No to fajne te przygody hehehe ... ja miałam tak ostatnio ...i okazało sie ze alternator nam padł :)

I oczywiscie czekam jutro na foteczki ...miłego dzionka :)
17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #188 dnia: 1 Lipca 2009, 18:55 »
Pati ale przeboje miałyście  :D

Zdjęcia oczywiście na mamusi, nie ma wykrętów  ;)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #189 dnia: 1 Lipca 2009, 20:01 »
toscansun szczerze to nie wiem ile mój szwagier zapłacić bo dogadywał się z nim za naszymi plecami, że tak to ujmę :)

Czy będą zdjęcia na mamusi to wątpię, zobaczymy jak będzie jutro  ;) ale normalnie tak mi na twarzy wysypało... Masakra... Tyle pryszczy to ja dawno nie miałam... żebym to ja jeszcze nawpieprzała się słodyczy i innych niezdrowych tłustych rzeczy... a tu samo z siebie...

No i mam awizo od tych moich spodni :) Jutro się wybiorę na pocztę to też wkleję zdjęcie tych spodni, zobaczę jakie są... Mam nadzieję że znośne  ;)

R. się za głowę złapał, jak mu powiedziałam, ile zapłaciłam za rybaczki ciążowe z H&M... No wiem, że 100 zł to dużo, ale jak trzeba to trzeba... W końcu pochodzę w nich trochę, a potem komuś odsprzedam. A R. mówi, nie wiem po co Ty oglądasz tyle tych tanich spodni na allegro jak i tak kupujesz takie drogie, na moje bo tak musi być i już musiałam coś mieć a na allegro nic nie ma w moim rozmiarze przestał na ten temat mówić, ale nie zabronił niczego kupować se se se  :twisted: :twisted: :twisted:

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #190 dnia: 1 Lipca 2009, 20:08 »
Pati, kup też sobie takie  z allegro, nawet nieco większe, będziesz mieć na "po domu" zwłaszcza po zmęczonym dniu, ja miałam takie

w rozmiarze L i do dzisiaj w nich czasami chodzę a jakie były rewelacyjne tuż po cesarce jak brzuch napuchnięty i bolał od dopasowanych

spodni też ciążowych...

Auto - jakaś zmora, czy złośliwość rzeczy martwych chyba no  8)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #191 dnia: 1 Lipca 2009, 20:16 »
Aga dobrze mówi  ;)

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #192 dnia: 1 Lipca 2009, 20:22 »
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #193 dnia: 1 Lipca 2009, 20:28 »
Adiana te co dzisiaj przyszły spodnie kupiłam w ciemno na allegro i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Ja ciuchów nie za bardzo lubię kupować na allegro bo wolę przymierzyć. Wiadomo jak to jest różnie z rozmiarami a nawet jak ktoś pisze wymiary to też z nimi różnie bywa...

Ela o dzięki, przy okazji zajrzę tam zobaczyć jak to wygląda na żywo :)

Nie umiem obsługiwać się tym amolem... chciałam sobie wmasować w skronie, a tu polało mi się po rękach, pomasowałam skronie - niewiele dało - zapach jest śliczny, ale najgorsze jest to, że mimo szorowania w mydle tak gdzie dostał się ten amol to odczuwam taki mocny chłód, że aż nie wiem co mam z tym zrobić :) chyba następnym razem będę wacikiem sobie wmasowywać :)

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
« Odpowiedź #194 dnia: 1 Lipca 2009, 20:30 »
ja kupiłam tylko jedne spodnie na allegro właśnie za bodajże 60zł rosły ze mną (tzn naciągały się)  ;D a po domku to dresik  :D za to szalałam z tunikami  ;)

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #195 dnia: 1 Lipca 2009, 20:30 »
Już się nie mogę doczekać fotek napewno świetnie będziesz wyglądała w nowych ciuszkach. A męzem się nie przejmuj mój tez mi powiedział kiedyś jak chciałam kupić sobie bluzeczke ciążową czy to aby napewno będzie mi potrzebne ;) Moskitere na wózek mam ale te małe babole nawet się przez nią przedrą.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #196 dnia: 1 Lipca 2009, 20:43 »
]Madziu oj ja też lubię mieć dużo tunik :) Dzisiaj byłam w tym Galaxy, ale nic ciekawego nie było... A myślałam, że nakupuję sobie nie wiadomo ile  ;)

Asiu ja tam się mężem aż tak nie przejmuję :) Jak będę coś chciała i napalę sie na to jak żyd na suchary to nic mnie nie powstrzyma :) No, może tylko puste konto  ;D
A co do tych robali to tak właśnie myślałam, że mogą przez tą moskitierę przełazić, bo te cholerstwa takie małe... że wszędzie się przecisną nieproszone...

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
« Odpowiedź #197 dnia: 1 Lipca 2009, 20:46 »
ja nie wiem o jakiś wy robalach mówicie u mnie nic takiego nie ma  ::)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #198 dnia: 2 Lipca 2009, 10:37 »
Madziu to się ciesz, że tych robali u was nie ma :) są okropne :)

A wiecie jaki ja tuman normalnie jestem?

Poszłam na pocztę, co by tą moją paczkę odebrać... nie dosyć że o 9 rano już gorąco jak cholercia, ale na szczęście zimny wiaterek zawiewał, to w połowie drogi sobie przypomniałam, że nie wziełam dowodu osobistego, a bez tego nie wydadzą mi paczki... No to zawracam do domu, wturlałam się na 3 pietro i zaległam na łóżku ze zmęczenia :) Pozbierałam się do kupy, poszłam, na poczcie oczywiście kolejka, usiadłam na krzesełku i grzecznie czekam na swoją kolej. Jak już miałam podejść do okienka otworzyła się następna kasa i jakiś facet z końca kolejku rzucił się do okienka, na co ja oczywiście mówię bardzo grzecznie, że tu obowiązuje jedna kolejka i po kolei się podchodzi, a gościu taki spłoszony mówi że on tylko chciał do długopisu podejść bo coś musi napisać  ::)  :D hehehe, nop to przeprosiłam go :) odebrałam paczkę, po drodze kupiłam sobie jeszcze lody i doczłapałam się do domu :)

Nawet jeszcze tej paczki nie otworzyłam :) odsapnę i porobię zdjęcia, ale nie na mnie, bo wyglądam jak wypłosz a do tego tak się spociłam jak normalnie świnia na wybiegu  ;)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #199 dnia: 2 Lipca 2009, 10:58 »
Co Ty tak z tą świnią ciągle ?

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #200 dnia: 2 Lipca 2009, 11:01 »
Co Ty tak z tą świnią ciągle ?

No właśnie ;)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #201 dnia: 2 Lipca 2009, 11:03 »
:hahahaha:

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #202 dnia: 2 Lipca 2009, 11:08 »
Pati ale się usmiałam z tych tekstów ze świnią 8) ;D ;D ;D wymyśliła no ;)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #203 dnia: 2 Lipca 2009, 11:20 »
Pati oplułam monitor  :D :D :D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #204 dnia: 2 Lipca 2009, 11:28 »
Ja piszę to, co mi ślina na język przyniesie :) a że to o świniach to coś w tym musi być  ;) hehehe

No to pokażę wam teraz moje zakupki :)

Białe rybaczki:

Czarne spodnie dresowe, ale bardzo cieniutkie :)

ta bluzeczka może nie wygląda ciekawie bo jest taka błękitna i troszkę wygląda jak zafarbowana - sama bym jej nie kupiła, ale siostra mówi że mi fundnie no to głupio by by ło jakbym nie skorzystała  ;D ;D ;D a na ciele wygląda całkiem ok :)

Ta bluzeczka jest fajna, tylko troszkę dekolt ma duży, ale co tam :) różowy kolor najfajniejszy :)

I to są spodnie, które zamówiłam z allegro, niestety za duże... Także mama będzie musiała je trochę zwężyć, bo są z fajnego materiału, nie za gruby i nie za cienki :) kolor brązowy :)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #205 dnia: 2 Lipca 2009, 11:31 »
Ja pluję jak tylko sobie wyobrażam zapinglającą świnię po wybiegu ze spuszczonym ozorem latający od prawa do lewa i merdającym

kręconym ogonkiem  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Swoją drogą, tej musi być gorąco  ;D

Pati, niezłe łupy, zwłaszcza rybaczki i ta bluzeczka "zafarbowana" :brewki:

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #206 dnia: 2 Lipca 2009, 11:55 »
Świetne zakupy! Najbardziej widzi mi się ta bluzeczka niebieska i oczywiście białe rybaczki  ;D

A spodnie dresowe to takie zwykłe czy z pasem ciążowym? Wiem jaki to materiał a m-c temu szukałam na fitness i nie było..

Offline toscansun

• maniak
  • data ślubu: 31.05.2008
« Odpowiedź #207 dnia: 2 Lipca 2009, 12:31 »
Witaj Pati:)
zakupy widać udane:) mam podobne spodnie z H&M tylko czarne i długie, ale ten sam krój i materiał, jestem bardzo zadowolona, super się nosi i rosną z brzuszkiem:) drogie były, ale sądzę, że warto;)
Hania 24.11.2009 r.    Klara 26.04.2011 r.    Gabrysia 25.02.2014 r.

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #208 dnia: 2 Lipca 2009, 12:32 »
Ta świnka na grillu!!!!!  :skacza:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #209 dnia: 2 Lipca 2009, 13:11 »
Adiana no tej śwince to już na bank musi być gorąco, ale nadal uśmiechnięta  ;D ;D ;D

Ewa te spodnie czarne one są niby z pasem ciążowym, ale właściwie to zdaje mi się, że to nawet wcale nie są spodnie dresowe, bo ja je znalazłam w H&M na dziale z bielizną :) hehehe, więc całkiem możliwe, że mogą to być również spodnie od piżamy  ;D ;D ;D są bawełniane, takie leciutkie  ;) ale co tam i tak nikt nie pozna a wyglądają jak zwykłe spodnie dresowe  ;D

toscansun ja też sądzę że warto :) zwłaszcza, że teraz jeszcze lipiec, sierpień no i może we wrzesniu uda się je też ponosić, a pewnie nie będzie cały czas tak gorąco :) tak się łudzę :) bo jak będzie cały czas tak grzało to muszę spódnice i sukienki wykombinować co by miec przewiew i tak się nie grzać :)