Dzieńdobry

Dziękuję za wszystkie miłe słowa i komplemenciochy

hehehe miód na moje uszy
Oponka przyznam się, że ja coraz częściej myślę nad jakąś zmianą z włosami - ale nie na blond, może balejaż w odcieniach brązu? Nie wiem sama jeszcze.
Ela w tam waga

Najważniejsze, żeby być zdrowym i szczęśliwym

hehehe, a tak na poważnie to mam już 7 kg na plusie ale jak narazie to chyba poszło w brzuch, bo w spodnie gdybym mogła się zapiąć to bym się mieściła w te sprzed ciąży.
Magda hehehe, ja bardzo chętnie mogę chodzić

Ale jakbym miała brzuszek taki jak teraz

hehehe, bo potem to już mogę czuć się ciut gorzej

A co do urody, to nie wiem jak widzą mnie inni ale ja widzę siebie rewelacyjnie - nieskromnie mówiąc

Podobam się sobie

A co u mnie? Wczoraj pierwszy raz dopadła mnie zgaga! Obrzydlistwo! Fuj... Męczyłam się okropnie... Trochę pomogła herbatka miętowa, ale mimo wszystko było nie za ciekawie. No i tu mam pytanie, jaki lek na zgagę jest bezpieczny? Rennie? I to się bierze dopiero jak tego zgagulca poczuję??
I sprawa druga: coś mi się stało z biodrem

Cały czas boli mnie lewy staw biodrowy, ale aż tak że chodzę jak kaczka, ból promieniuje wyżej tak jakby na plecy oraz promieniuje na nogę, a do tego nie mogę stawać na lewą nogę bo jest potworny ból... I co ja mam z tym zrobić? Wizyta u gina dopiero za 2 tygodnie, mam iść do rodzinnego? On coś poradzi czy skierujem nie do ortopedy? Sama nie wiem...
Ten ból czuję już kilka dni, ale jakoś myślałam, że coś naciągnełam i przejdzie ale to nic nie przechodzi...