Autor Wątek: "...Dlatego uwielbiam tę Miłość..."23.05.09-Justyna i Grzegorz-na zawsze razem  (Przeczytany 98011 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
madzia_n nie martw się teściową na zapas :) Ja po swojej też się spodziewałam różnych rzeczy widząc co wyprawiała na różnych imprezach ale na ślubie była grzeczna jaki nigdy :)

Justyna... wyglądałaś prześlicznie... ja to się na twoje płuca napatrzyć nie mogę :) ehhh ::)

No a twój G... wie jak się ustawić nawet na własnym weselu :) coby conieco "poużywać" hehe

Offline anulka_211

• forumowicz
To się napracowałaś, bardzo fajnie, że pomagasz młodym w organizacji.

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Justys super fotki!
Fajny ten Wasz taniec.
Pieknie wygladalas!

Morgan
  • Gość
superowo wszystko  ;D czekamy na dalsza czesc relacji :))

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
ale fajny miksior ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
wow swietna zdjecia :)
moze wrzucisz filmik z 1 tanca??  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dziękuję pięknie w imieniu sukni za wszystkie komentarze o niej  ;D ;D ;D
Cieszę się ze będę mogła ja ubarć jeszcze raz bo w lipcu mamy jeszcze jedną sesję  ;)

Kochane z miłą chęcią wysłałabym Wam filmik z pierwszym tańcem , bo tylko widzę możliwość na maila bo nie chce wstawiać go na zadne you tube itp  :P ale ja nie mam pojecia jak go zrobić  ::)

Jedziemy dalej z relacją bo w weekend nie będzie mnie tu raczej, na 19 korona jutro wesele co prawda na 16 ale sama sie czeszę maluje jeszcze mame  ::) niedziela poprawinki  :D

Po pierwszym tańcu zaczęły się tańce hulańce, bylismy w szoku ze większość wyszła od razu na parkiet ale orkiestra grała tak żywo ze nie dało się siedzieć  :D
Póki było widno wyszliśmy przed lokal porobić parę fotek :

ze swiadkami :

akurat jedni znajomi się napatoczyli  ;D

znajomi od G :

z dziewczynkami :

urwany krawat  ;D :

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
Na zdjęciu z krawatem widać takie małe zdegustowanie na twojej twarzy :)

Morgan
  • Gość
ale to zdjecie z krawatem mi sie najlepiej podoba hahahaha :))) milej zabawy Justynko :)

Offline pamela

• Chuck Norris
nie zazdroszcze tej pomocy, tez bym sie nie zdecydowala na takie wesele, chociaz koszty sa znacznie mniejsze. bylam rok temu na takim, ze tylko sale wynajmowali, kupowali sami owoce, jedzenie, a kucharki gotowaly i roznosily, i wcale mi sie nie podobalo, nic nie bylo zorganizowane, a jedzenie i reszta okropne, najtaniej nie znaczy wcale dobrze, w tym przypadku, bo pewnie sa tez takie wesela swietnie zorganizowane.
u mnie koleczko tez odpada, nie lubie.
a zdjecia czaderskie, wszystkie, nie mam ulubionego, no moze troszke bardziej to, co cie faceci na rekach trzymaja, widzialam juz takie zdjecie gdzies i super wyglada.
baw sie dobrze na weselichu.  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
chiquita_84  martwię się teściową, bo wiem, co było w ubiegłym roku na weselu jej własnej córki  ::)
Pewnie wymyśli że kółeczko wokół PM to... tradycja ;) Tak jak tradycją stało się u niej to że jak się nakleja naklejki na wódkę to się sprasza pół rodziny i się pije  ??? Nie wiem skąd jej się to wzięło, po jednym weselu wymyśla sobie różne rzeczy heh, jakby miała doświadczenie nie wiadomo jakie ::)

Justys najbardziej podobają mi się... Eeee... No wszystkie fotki :P Patrzę patrzę i wybrać nie umiem, która najładniejsza, bo każda ma swój urok! :)
Ale ta z urwanym krawatem jest świetna :P Wypadek z krawatem przyczynił się do ciekawych zdjęc ;D
Milej zabawy! :)
« Ostatnia zmiana: 12 Czerwca 2009, 21:49 wysłana przez madzia_n »

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
wszystkie ładne :)

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
przepieknie....a jak Cie trzymaja  na tej fotce to ten tren koronkowy wyszedl bajecznie!!
Pieknie wygladalas kochana!!!
A filmik z pierwszego tanca koniecznie nam wstaw!!!!
 :-* :-*

Offline nnniuniek

• forumowicz
wszystkie zdjęcia są super!!!!  ;D

A filmik z pierwszego tanca koniecznie nam wstaw!!!!

dopisuję się....filmik bardzo chętnie widziany!!!!  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline beatrisss

• użytkownik
  • **
  • Oddaję Ci mą duszę a wraz z nią miłość bez granic
  • data ślubu: 08.08.2009
moim faworytem jest to czarno białe, taka magia w nim jest :)
z każdym zdjęciem coraz bardziej zauroczona jestem suknią ;) pięknie układała się w tańcu

a co do organizacji wesela to sama początkowo chciałam tak zrobić ale rodzina wybiła mi to szybko z głowy a przeważającym argumentem był sam fakt pilnowania takiej sali po zwiezieniu zakupów nie tylko alkoholowych ;) róznie to bywa na takich salkach, do tego dochodzi mycie, prasowanie, sprzątanie i wszyscy są wypompowani na samo wesele

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Swietne fotki Justys slicznie wygladalas.

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
jak bym miała wybrać jedną fotkę to decyzja chyba nie była by możliwa  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
hej, teraz rozumiem czemu nie mieliście kółeczka, sama nie wiem czy my będziemy mieć... bo to jest fajne z jednej strony, a z drugiej krępujące...  :oops:

zdjęcia przed lokalem śliczne, najładniejsze to na którym chłopaki Cię przytrzymują  :P na drugim miejscu to z urwanym krawatem  ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
A ja raczej chcę kółeczko  ::)

Śliczne zdjęcia z ogródeczka  ;D Wklej ich więcej  :D

Offline pamela

• Chuck Norris
a mi sie koleczka tez nie podobaja.
wszystkie zdjecia piekne, czekamy na wiecej  :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
fotka z krawatem swietna, trzeba bylo nim trzepnac kolezanke co utwała ;)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
piekne zdjecia..... wszystkie :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Nic nowego nie wymyślę pisząc, że fotki super. Bardzo ładnie wyglądaliście w dniu ślubu :)

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
ja już miałam okazje być na takim weselu co trzeba było pomagać kucharką!!! jednym słowem MASAKRA! moja mama powiedziała że w żadnym wypadku się na coś takiego nie zgodzi żebyśmy też tak organizowali wesele! to jest jedna wielka męczarnia przed weselem, a potem w dniu ślubu nic się już nie chce!!!  dlatego dobrze że Justyś tak nie miałaś! nie ma co żałować! zdjęcia piękne  :)

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Bardzo ładne zdjęcia :)

Pozdrawiam

Offline anulka_211

• forumowicz
Foteczki rewelka, i jak było na weselichu??

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Uch nadrobiłam wszystko  ;D fotki super  ;D nie mogę się napatrzeć na was wyglądaliście ślicznie  ;D ;D A co do pierwszego tańca to Justyś możesz wejść na wyślijto.pl i tam po załadowaniu filmu będziesz miała link do skopiowania wtedy możesz nam przesłać na prv. albo na maila lub ogólnie na forum wkleić  :D Acha film nie będzie ogólnie dostępny tak jak na you tubie tylko będą mogli otworzyć film Ci którzy będą mieli link  ;) czekamy z niecierpliwością na filmik z pierwszego tańca  ;D ;D A jak tam po weselu ???? buziaki

Offline majcia

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
Fajne zdjęcia! A tańcem na pewno zrobiliście furorę!  ;D

Offline anulka_211

• forumowicz
oj tak pierwszy taniec chętnie zobaczymy.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dziękuję Kochane za wszystkie miłe słowa  ;)

Wrażenia po weselu - było świetnie  ;D na poprawinach już trochę mniej fajnie ale można było pogadać z rodzinką  ;) Na weselu Ci którzy nie mogli być u nas składali nam życzenia i jeszcze dostaliśmy kilka prezentów  ;)
Powiem jedno - NIGDY w życiu takiego wesela w sensie tak organizowanego  ::)
Pan Młody z czwartku na piątek spał 2 h a z piątku na sobotę 4 h  ::)
Oni o 5 rano w sobotę jeszcze stoły przestawiali bo usadzenie gości nie pasowało  ::)
W wesele byli bardzo zmęczeni , siostra Młodego to samo mówi ze 2 h spała  :-\

Suknia młodej średnio mi się podobała tzn ja bym widziała ją w innej sukni  :P A poprawinowa to juz wogóle dla mnie była porażka  :mdleje: ale wiadomo każdy ma swój gust  ;)

Ogólnie wesele im się udało mieli kilka wpadek ale to  z racji zespołu bo Oni byli spod Warszawy a tam inne zwyczaje były np własnie z tym tłuczeniem kieliszków na sali , oni juz zaprosili gości do stołów a Młodzi stoja i mówia ze jeszcze kieliszki stłuc musza a Ci - jak chcecie to sobie tłuczcie  ::)
Świetnie grali ale wiadomo z Warszawy i mieli inne żarty a jak już zaczęli mówić ze są na Sląsku to dopiero niektórym podpadli  ;D ;D ;D

My się wybawiliśmy bo była świetna ekipa  , śmiesznie było , na szczęście nogi mnie wogóle nie bolały a wytańczylam się za wszystkie czasy  :D

Co do filmiku z pierwszego tańca ok już wiem gdzie go wstawic ale jak go wyciąć  ???  ::) hehe nie umiem takich rzeczy robić  :drapanie: