angel0102 :Hello:
katjes1 :Hello:
Troszke mnie tu nie bylo ale juz nadrobiłam przede wszystkim powiem wam akcję z włosami bo dobrze zauwazyliscie ze zmienilam kolor

a to wszystko przez mojego Ł i moja głupote jak moglam mu zaufac w kwestii farbowania wlosow

kupilam rozjasniacz zeby zrobic blond pasemka i moj PM sie napalil ze mi je zrobi wiec ok zaufalam zafarbowal jak zobaczylam siebie jak wygladam zaczełam sie tak wydzierać

mialam na górze swoje ciemne wlosy,nizej zółte,potem pomaranczowe i zas ciemne.....no i PM zapierdzielał do tesco 24h po ciemna farbe i tak zmienilam kolor

.....
Co do babskiego combru było superasnie popatrzyłam sobie

panowie dali super popis i nie wypowiem sie na temat starszych babeczek ktore by ich porozrywaly tak sie napaliły jedna nawet jak ją wzial na scene złapała go centralnie za fujarke...

...
A teraz wam opisze co mnie spotkało w dzien kobiet

wieczorkiem mój Ł ciezko prubowal ukryc usmiech ale mu to nie wychodzilo ubral sie ładnie ja tez musialam sie gustownie ubrac dzieci zostaly z moja mama a on wsadzil mnie w auto i jedzie ja patrze a on podjechał pod nasz dom weselny Sielec wchodzimy a tam czeka na nase stolik przy kominku ze swieczkami butelka wina pani Małgosia szefowa kuchni podala nam krem,pozniej drugie danie schab w serze i borowikach do tego kulki ziemniaczane i pyszna salatke pozniej herbatka i lody z owocami....cud miod jedzenie pyszne nigdy lepszego nie jadla duuuzo tego przejesc nie moglam no i wystroj pani Małgosia zadbała o kazdy szczegół było cudownie pozniej pogadalismy o weselu oczywiscie i do domku na film

ok zmykam dalej pracowac buzka