no potem zleci szybko sliczne są te kolczyki, kurcze pewnie nie możesz sie doczekać przylotu do Polski 
pewnie bardzo mocno tęsknisz ??
a potem już jak zbicza poleci, i będziesz młodą żoneczką 
ada male sprostowanie, do polski nie lecimy tylko jedziemy samochodem, za Polska nie tesknie wcale, za rodzina tak, ale zawsze jak w Polsce jestem na tydzien to po 2 dniach juz mi sie nudzi, chce wracac, wole jak przyjezdzaja do mnie. ja zawsze myslalam, ze nigdy nie wyjade z Polski kocham swoj kraj i tam zostane, ale jak wyjechalam to pokochalam Szkocje i nie mysle nawet o powrocie, tu bedzie moja wlasna rodzina, tu teraz jest moj dom, wiadomo ze nie jestem tak przywiazana jak do Polski, zawsze bede tu obca, ale jest coraz lepiej. nie czuje sie samotna, mam meza przyjaciol, brata niedaleko, a do Polski to tylko na zakupy

albo slub

ja nigdy nie bylam takim typem, ktory usiedzi w miejscu, lubie zmiany, i dlatego moge tu normalnie zyc, tyle jest ludzi, ktorzy nie potrafia zyc za granica, tesknia, zostawiaja rodziny, odbieraja sobie zycie, popadaja w dlugi itd, nie jest wcale latwo, jakby sie moglo wydawac, ja mam to szczescie ze mam taki charakter ze sobie poradze, chociaz gdyby nie maz to by mnie tu nie bylo, sama bym nie chciala tu zyc, ale razem razniej.