Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78180 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
dołączam swoje poparcie, zwłaszcza, że my jesteśmy uważani w rodzinie za takich co robią zawsze po swojemu a efekty są tego takie, że każdy liczy się z naszym zdaniem bo nikt nigdy nie wie jaką decyzję podejmiemy na dany temat
więc jak najbardziej wychodzi to na duży plus

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
witam.
fajnie, ze chociaz wy nas nie uwazacie za dziwakow ;D ;D

dzisiaj zakupow ciag dalszy, zaraz po pracy polecialam do banku wyplacic pieniazki, bo niestety w Polsce nigdzie nie mozna w kantorze sprzedac funtow szkockich, musialam zamienic na angielskie, troche stresu bylo isc z ta cala kasa przez miasto sama, ale coz dalam rade ;D i juz czesc kasy weselnej czeka spokojnie w domku na swoj wielki dzien ;D nie moge uwiezyc ze to juz tak blisko, juz za tydzien wyjezdzamy do Polski a juz wtedy to zleci baaaardzo szybko. tylko ta 20h podroz troche mnie martwi, ale wszystkiego trzeba sprobowac.
dzisiaj zakupilam torbe do hotelu po weselu, majciochy, bluzeczke plecak dla brata, i kuferek na kosmetyki, bo obawiam sie, ze zadna kosmetyczka by ich nie pomiescila :P
jutro zamierzam po pracy leniuchowac, zakupy tylko wirtualne ;D ale rownie przyjemne.
ostatnio zamowilam sobie kolejne kolczyki, to chyba juz mania.

i obiecane wczesniej spinki dla M.

Offline ada1988

• Chuck Norris
no potem zleci szybko sliczne są te kolczyki, kurcze pewnie nie możesz sie doczekać przylotu do Polski :)
pewnie bardzo mocno tęsknisz ??
a potem już jak zbicza poleci, i będziesz młodą żoneczką :)

Offline ismenka1986

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.10.2009
Kolczyki rewelacyjne :D

Zostawiam wieczorne :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
Pamela widzę, że wiesz gdzie robić dobre zakupy  ;) (bardzo ładne spinki)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
Ha! Jest biżuteria! Śliczna, błyszcząca, "na bogato" - chyba tak chciałaś :-) Spinki dla męża też :D

I gratuluję sukienki!

Dobrze też, że sprawa z fryzjerką się aby trochę rozwiązała...

A co do dud, to słuchaj siebie, a nie innych :-) (oprócz nas, oczywiście ;-))

Offline ada1988

• Chuck Norris
dokładnie bo jak bedziesz robić tak jak inni chcą  to nie będziesz zadowolona z efektu końcowego a to ma być Twój dzień a jak Ci coś nie wyjdzie to bedziesz mogła być zła na siebie a nie na innych ;P (oczywiście ja zakładam, że wszystko się uda na 6 :):):):) )

Offline pamela

• Chuck Norris
no potem zleci szybko sliczne są te kolczyki, kurcze pewnie nie możesz sie doczekać przylotu do Polski :)
pewnie bardzo mocno tęsknisz ??
a potem już jak zbicza poleci, i będziesz młodą żoneczką :)

ada male sprostowanie, do polski nie lecimy tylko jedziemy samochodem, za Polska nie tesknie wcale, za rodzina tak, ale zawsze jak w Polsce jestem na tydzien to po 2 dniach juz mi sie nudzi, chce wracac, wole jak przyjezdzaja do mnie. ja zawsze myslalam, ze nigdy nie wyjade z Polski kocham swoj kraj i tam zostane, ale jak wyjechalam to pokochalam Szkocje i nie mysle nawet o powrocie, tu bedzie moja wlasna rodzina, tu teraz jest moj dom, wiadomo ze nie jestem tak przywiazana jak do Polski, zawsze bede tu obca, ale jest coraz lepiej. nie czuje sie samotna, mam meza przyjaciol, brata niedaleko, a do Polski to tylko na zakupy :P albo slub :P ja nigdy nie bylam takim typem, ktory usiedzi w miejscu, lubie zmiany, i dlatego moge tu normalnie zyc, tyle jest ludzi, ktorzy nie potrafia zyc za granica, tesknia, zostawiaja rodziny, odbieraja sobie zycie, popadaja w dlugi itd, nie jest wcale latwo, jakby sie moglo wydawac, ja mam to szczescie ze mam taki charakter ze sobie poradze, chociaz gdyby nie maz to by mnie tu nie bylo, sama bym nie chciala tu zyc, ale razem razniej.

Offline pamela

• Chuck Norris
wyszukuje wlasnie w necie bielizne na noc poslubna, chcialabym koronkowy gorset tylko bez pasa do ponczoch, ale nigdzie takiego nie moge znalezc zeby nie mial tych sznureczkow i byl bialy i koronkowy i przeswitujacy, szperam dalej ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Zazdroszczę Ci tego podejścia do Szkocji... Ja nigdzie nie czuję się tak dobrze jak w Polsce... A w Polsce coraz gorzej się dzieje ::) :(
Fajne kolczyki! :) I spinki, A. mamy podobne chyba :P
A co do gorsetu, to te sznureczki są raczej chyba odpinane? Tak mi się wydaje :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja też Ci gratuluje takiego podejścia :)
ja nie długo lece na tydzień do Anglii do Szawgra... zobaczymy czy mi się spodoba czy nie...
ta tęknota to mi chodziło że za rodziną :)
a czy ja wiem, że w Polsce się coraz gorzej dzieje mój tata i mój mężulek pracuje w firmie która zajmuję się budownictwiem (tylko w 2 różnych) i oby dwoje powiedzieli ze jest co raz więcej roboty nawet szef mojego PM powiedzial że u nich w firmie kryzys jest prawie nie odczuwalny

Offline anulla_p

• Chuck Norris
pamelka szukaj dalej bo na 100% są takie gorsety ja dokładnie mam taki jak piszesz tylko, że czarny i bez tych diabelskich sznureczków, np nie wiem czy się odpinają te sznurki bo mój już od początku był bez - uwielbiam go zresztą i świetnie się nosi

http://love-of-lingerie.co.uk/shop/ mam nadzieję, że Ci się przyda tylko nie zabij mnie za niektóre ceny choć i tak powiem, że są warte grzechu
a ten jest wprost cudowny  :o
http://www.exoticdancewear.co.uk/categories/lingerie/corsets/5288-Sheer-nude-corset-.htm?page_num=0&page_size=15

Offline pamela

• Chuck Norris
ada ja tam jednak widze, ze w Polsce jest gorzej, chociazby po tym, ze moj ojciec po ponad 30 latach w jednej firmie dostal wypowiedzenie niedawno.

anulla sliczne sa wszystkie, ceny tez dosyc wysokie, ale ja szukam na poslkich stronach bardziej, bo za tydzien juz jedziemy i nie chce ryzykowac, ze nie dojdzie. a swoja droga musze sprawdzic czy nie jest napisane przy opisie ze sa odpinane, ale nie wydaje mi sie, zeby byly.

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Pamelka śliczne kolczyki! Ogólnie uwielbiam kolczyki i jakbym miała zliczyć ile mam już par to byłoby ciężko ;D

Offline aniutkazf

• użytkownik
  • **
spozniona ale nadrabiam
fajna z was parka ..

suknia wow wow  ...śliczna !
zaczynam od ostatniej strony jak nadrobie sie odezwe
narazie zostawiam buziaczki   :-*  :-*  :-* melduje obecnosc

Offline anulla_p

• Chuck Norris
mówiłam, że masz mnie za ceny nie zabijać a i spojrzałam na suwak i faktycznie może nie dojść no tak do wesela jeszcze "kawał czasu"  ;) ale do wyjazdu już nie

można sobie co prawda pozwolić ale też prawda nie w momencie kiedy zbiera się na wesele każdy grosz ALE na 1 rocznicę...  ::)

Offline pamela

• Chuck Norris
aniutka witam witam!! suknie juz niedlugo przymierze po raz pierwszy zrobiona specjalnie dla mnie ;D

znalazlam juz gorsecik na noc po porawinach bo wynajmujemy pokoj w hotelu na 2 noce, teraz szukam jakiegos bialego, i kurcze te sznureczki sa na zabki tylko z jednej strony, wiec nie sa odczepiane. a slubnej bielizny jako pod suknie nie bedzie, bo biustonosza nie chce pod gorset, a majteczki znajde jakies bez trudu.
anulla slyszalas o napadzie stulecia w Londynie?? hehe ciekawie czy ich zlapia, sama bym chciala ich zlapac, milion funtow nagrody jest ;D a ukradli bizuterie za 34 miliony chyba.

Offline anulla_p

• Chuck Norris
słyszałam, słyszałam trąbią o tym nieźle i zrabowaną kwotę też podają co chwilę inną teraz coś około 50 mln i pewnie jeszcze 3x ją zmienią   ;D
a powiem Ci, że z miesiąc temu szliśmy tą ulicą właśnie bo jest ona prostopadła do oxford street a równoległa do regrnt st. po której przewalają się tłumy turystów a my żeby ich ominąć to tak boczkiem  :D

i to właśnie na tej ulicy czyli new bond st, na której był napad jest siedziba wszystkich największych domów mody i ich salony firmowe a jak człowiek przyjeżdża na tydzień zwiedzić miasto to nawet o tym nie wie (i całe szczęście)  ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
o kurde to ja zaraz lece do Londynu i szukam tych złodziejaszków  8)

Offline pamela

• Chuck Norris
witam witam!!!
sama sobie siedze bo M. na druga zmiane poszedl  :( ale ja tak czasem lubie sama posiedziec w domku  ;)
przynajmniej spokojnie na llegro zakupy zrobie, no i zamowie chyba jednak dzisiaj ta kiecke na poprawiny, zdecydowalam na ta bezowa, mam do niej buty i widzialam sliczna torebeczke, wiec bedzie ok.

a dzisiaj suwaczek pokazuje  :skacza:20 dni do slubu!!!  :skacza:

jejku juz tak blisko!!

Offline ada1988

• Chuck Norris
no kurcze to teraz czekać i czekać :)
miłych zakupów :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Czy mogę się podłączyc do relacyjki tak już prawie pod koniec????
Obiecuję nadrobic :-* :-* :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
do relacyjki jeszcze troche czasu ale do odliczanka serdecznie zapraszam  ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Czy mogę się podłączyc do relacyjki
:glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:
ale do odliczanka serdecznie zapraszam  ;D
dziekuję :-* :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
Cześć Pamelko :) Ja w sumie tylko na chwilę, wiec najpierw zostawiam :-* a potem powiem, ze bardzo ładne kupiłaś kolczyki. No więc MÓWIĘ ;D ale te przejrzyste bardziej mi się podobają ;) ale to pewnie dlatego ze te drugie mają kształt serduszek, a ja nie preferuję tego w biżuterii ;) kolor za to boski :) i spinki super! Podobne chciałam D. kupić, ale obawiałam sie jak zareaguje na cyrkonie, wiec zrezygnowałam... ::)

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie!!
pisalam wczoraj wieczorkiem, ale net tak mi zamulal, ze nie mialam cierpliwosci czekac ;D
dzisiaj bylam na malych zakupkach ciuchowych ;D i umowilam sie do kosmetyczki na depilacje prawie wszystkiego, teraz musze poszukac jeszcze innej na reszte zabiegow, bo ta idzie na urlop.

a wczoraj caly dzien spedzilam w necie w poszukiwaniu bielizny, nie moglam nigdzie znalezc bialego gorsetu, ktory by mi sie podobal i nie mial tych sznurkow do ponczoch, wiec sie poddalam i zamowilam z nimi. tak mi sie ten gorsecik spodobal, ze nie patrzylam juz na sznurki. a no i zamowilam tez kiecke na panienski ta bezowa, wygrala glosowanie i mi przypadla do gustu najbardziej glownie tym, ze bialej bym nie zalozyla potem, a bezowa jeszcze moze kiedys ubiore, mam buciki do niej, sandalki i widzialam sliczna mala torebeczke i juz. no to pokazuje teraz zakupy wczorajsze.

gorsecik na noc po poprawinach (bez sznureczkow ;D)

gorsecik na noc poslubna
i majciochy co na nim sa tez

a to majciochy moze pod suknie

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
To się będziesz przebierała  ;) Bardzo ładne majteczki  :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
śliczna ta bielizna :)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Witaj Pamelko!!!
Kolczyki śliczne - chyba nawet wiem co to za firma ;) te przeźroczyste ładniejsze.
Bielizna ekstra.
I coraz bliżej....
Uściski i buźki
 :-*  :-*  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
buuuu takiego dlugiego posta mi wcielo!!!!sprobuje jeszce raz

dzisiaj zrobilam mega zakupy na allegro  ;D normalnie juz wszystko zamowilam chyba co mozna zamowic placac zza granicy  :o

a wiec jeszcze raz, moje zakupy

winietki, nie wysilalam sie z nimi za bardzo, bo tylko sa dla naszego stolu

album na zdjecia z pleneru i kosciola, bo maja inny rozmiar niz reszta

album na reszte slubnych zdjec

album na zdjecia nieslubne

margaretki do dekoracji drzwi biale

i rozowe

i rozyczki gdyby margaretki sie nie spodobaly

diademy zamowilam dwa bo nie moglam sie zdecydowac, a ze byly tanie to nawet jak zaden mi sie nie spodoba to kasy nie szkoda