Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78492 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
fakt z oparzeniami to nie fajnie

a co do pogody to z nia nigdy nie wiadomo wiec nie ma co sie martwic :)

ps.
A tak z innej beczki: czy wiecie może jak usunąć fotki umieszczone w odliczanku?
jak zamiescilas je przez fotosika to wystarczy ze je usuniesz na tym fotosiku i na forum tez znikna -tak mi sie wydaje

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
pamela, no to nieźle Was poparzyło  :( Nie wiedziałam, że aż tak.. no to już na żadne solarium do ślubu nie idźcie, tylko nie wiem co z tymi paskami... Może wyrównać tym opalaniem natryskowym? Kurcze, ale się narobiło...  >:(

Miłego dnia  :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
trochę czasu jest więc na pewno ładnie się wyrówna tylko smarujcie się dużo kremami żeby skóra nie zeszła
jak dla skóry to już nie jest dużo czasu i smarujcie jak wiśniowa radzi może faktycznie się wyrówna, ja bym powiedziała, że nawet 4x dziennie a jak to poparzenie to niestety obawiam się, że skóra i tak zejdzie niestety  :-[

i tak jak pisze Mysikróliczek żadnego opalania więcej bo będzie tylko gorzej. Kurcze Pamela ale się załatwiliście... Tak mi przykro, czemu ja Ci nie napisałam, że swoje opalanie zaczęłam dwa miesiące przed ślubem od 6 min co trzy dni  :-\

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline aniutkazf

• użytkownik
  • **
witam
wiec czekamy do soboty ...............
jeszcze tu wpadne do tego czasu..
pozdrawiam i zostawiam  :-* :-*  :-*

Offline katii
  • nowicjusz
  • *
witam pamelko,
co prawda to już konieć Twojego odliczania prawiem ale mam nadzieje, że mogę jeszcze do niego dołączyć jako, że jesteśmy z jednego miasta czuję się nawet do tego zobligowana :) Z przyjemnością musze stwierdzić, że przebrnęłam przez cały wątek.  Sukienka , biżuteria i wszelkiego rodzaju dodatki są śliczne.  W sali, w której masz wesele ja mialam studniówke więc wiem ,ze jest bardzo przestronnna i ładna.  Bardzo mi przykro z powodu Waszych poparzeń to bardzo mi przykro, niestety w świdnicy nie każde solarium ma przekwalifikowaną kadre.  Ja korzsytam z jednego miejsca i innych nie probuje.  W jakims Kościele bierzecie ślub? Pozdrawiam serdecznie 

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
Bielizna spowodowała rumieniec u mnie - jest przepiękna! Oj, mężuś padnie, jak Cię zobaczy. Albo raczej - jak kiedyś powiedziała moja kumpela - powstanie :D

Diadem bardziej podoba mi się pierwszy.

Lista utworów świetna - bardzo szczegółowo to wszystko zaplanowałaś!

O, właśnie widzę, że anulla_p mnie wywołała :D Welon długi nie przeszkadzał mi ani trochę, w ogóle go nie czułam, a wyglądał przepięknie, więc polecam :D

W sukni wyglądasz niesamowicie, figura w gorsetach jest naprawdę świetna!

Super, że panieński się udał, a historia z solarium jak z horroru, naprawdę... Sporo dziewczyn ma z tym przeboje jednak...

Trzymaj się ciepło, kochana, będzie na pewno cudownie!

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
witajcie kopchane moje!!
smarujemy sie ciagle bezustanjie, kupilam w aptece specjalne srodlki na poparzenia, zrobilismy awanture w sdolarium, szef przyszedl, postrraszylismy sadem, gosciu wymiekl, przepraszal, dziewczyne zwolni prawdopodobnie, dal nam darmowe 8 wejsc ale co moi z tegpo teraz, mowil, zeby jeszcze przyjsc sie opalac, ale ja juz nie chce, boje sie, za bardzo boli, nawet mi sie juz bable porobily. troche schodzi, ale sie nacierpimy strasznie przy tym. okazalo sie, ze ona nam powiedziala, ze to najslabsze lozka, a on mowi, ze to wlasnie najmocniejsze!! kurcxze najlepsze solarium w miescie, naprawde super wyglada, i widac, ze dobry sprzet, ale obsluga tragiczna.

bylam dzisiaj na probnej fryzurce i jestem w 100% zadowolona, jest cudna i swietnie pasuje i super sie w niej czuje, chpdzilam caly dzien i nic sie nie zmienila i nawet bylam na przymiarce w niej i jest swietna. a zajelo tylko 30 minut zrobienie jej, i tylko 40 zł kosztowala.
kieca juz p[rawie dobra, tylko gorset do poprawki troche, ale jest cudna.
moj M. szyje drugio garnitur, namowilam go na czarny a szary na poprawuiny, tani jest a wyglada super.

anulko ja tgez tak chciala sie opalac, ale nas babka tak skierowala, wiec zaufalam i skonczylam z oparzeniem
katii witam serdecznie w moim odliczanku, fdajnie, ze znalazl sie ktos z mojego miasta!! nareszcie! bierzemy slub na Zarzeczu. a wesele, ja tez m,ialam tam studniowke i wesele brtata dlatego zdecydpowalismy sie tam, bo sprawdzona i wiemy, ze bedzie super. a ty gdzie?

dziekiu dziewuszkji za wsparcie, ide spac, regenerowac skore ;D jutro cd przygotowan, odbieram bolerko i na sale dogadac szczegoly.
buziaki dobranoc :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
Pamela bo ja chyba nie doczytałam to na ilie Wy byliście ten pierwszy raz?

Offline pamela

• Chuck Norris
witam na 4 dni do slubu!!!
dzisiaj juz troche lepiej, ale piecze dalej, .
ada ma 10 mionut nam kazala isc, a szef mowi, ze 10 minut tegop lozka co ona nas wspuscila to jak 20 najslabszego.

ale dosc juz o tym, wczoraj zamowilismy autobus, a przy okazji moj M. odwiedzil starych znajomych z pracy :D fajnie bylo.
deseczki do ciasta zawiezione, jeszcze trzeba zadzwonic zapytac czy dowioza.
kurcze reszte napisze jak wroce bo uciekamy.
papa :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
dobrze że się smarujecie... najważniejsze, żeby skóra nie zeszła bo będą plamy  :-\ ja na szczęście trafiłam na dobre solarium gdzie pani obejrzała mnie dokładnie, dała specjalny krem i zaleciła że mam chodzić co dwa dni na 4 minuty na najsłabsze łóżko.. a za każdym razem jak przychodziłam to jeszcze mi się przyglądała czy skóra nie jest zaczerwieniona  ;) ale ja to mam wyjątkowo nie lubiąca opalania skórę  ;)

gratuluję 4 dni do ślubu... to już tuz tuż :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Witaj pamelko ;)
Współczuję poparzeń - znam ten ból >:(
Zostawiam :-* :-* :-* :-*

Offline katii
  • nowicjusz
  • *
Pamelko bardzo mi przykro, ze Was tak urzadzono w solarium.  Wyprobuj tez kefir i maślankę- stary sposób ale sprawdzony.
Tak potwierdzam- sala jest swietna,  tym ze pameitam, ze my mielsmy pewne problemy z pania od cateringu i zzarlo nam to troche nerwow, bo z kobieta nie mozna bylo sie dogadac i co chwile zmeinaila zdanie.  Na Zarzeczu chyba dopiero od kilku lat jest parafia jesli mnie pamiec nie myli, ja jestemz drugiej czesci miasta bo z osiedla mlodych :) Ciekawa jestem jaka fryzjerka Cie cesze z reszta przesledze sobie pozniej watek z relacja to bede wypytywac o wszytsko by miec jakas "sciage" dal siebie :) Zawsze to lepiej slyszec czyjas opinie :) A jakim autkiem jedziecie do slubu ?? Buziaczki

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
4 dni :) ojej i jak tam kochana się z tym czujesz?

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie!!!
katii masz racje, my tez mamy troche przebojow z nia, ale sobie radzimy, fryzjerke mialam inna, ale wyladowala w szpitalu i teraz czesze mnie inna w Gabrielu, i jest swietna, od razu wiedziala o co mi chodzi, a fryzura wyszla swietna i loki do tejk pory mi sie trzymaja. masz racje ta parafia jest od kilku lat dopiero, ale kosciolek jest sliczny, taka mala stajenka.
pytaj o co tylko chcesz, po to tu jestem. ;D a jedziemy audiA6 srebrnym, z Burkatowa chl;opak wozi do slubu.

castia czuje sie troche zdenerwowana juz, zoladek mnie pobolewa, ale ogolnie to super sie czuje.

dzisiaj zalatwilismy kolejne duze rzeczy, organistka zaplacona, do orkiestry tez zadzwonilam i wiemy juz wszystko, wszystkie nasze zabawy odpadly, bo maja lepsze, takie, jakich jeszcze nie znalam nawet, wiec stwierdzilismy, ze bedzie lepiej, jak wprowadza cos swojego, bedziemy mieli niespodzianke.
na sali tez wszystko juz dograne, w piatek zwozimy tylko wszystko.
jutro spotykamy sie z kierowca i jedziemy do Walbrzycha po stropje na poprawiny i odbieram bolerko.
bylam tez u kosmetyczki na maseczce na dekolt, ale fajnbie bylo ;D
teraz siedzimy z mezem relaksujemy sie.
mielgo wieczorku :-* :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Pamelko
Nie mogę uwierzyć, że do Twojego ślubu pozostały tylko 4 dni!!!
Relaksujcie się - póki jeszcze możecie.
Buziaki dla Ciebie!!!
 :-*  :-*  :-*

Offline MagdaN

• forumowicz
Hihihi, super, że ostatnie dni :D

Ale jestem ciekawa, jak to zespół zrobił, że zrezygnowałaś ze swojego misternego planu zabaw weselnych na rzecz ich pomysłów? To musi być coś rzeczywiście ekstra! :D:D:D

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Troszkę mnie nie było, a tu tyle nadrabiania, ale nic dziwnego, to już tuż tuż!!! Ale masz śliczną sukni e, ślicznie w niej wyglądasz! :-)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ojoj nie zazdroszczę tych bąbli ,ale rzeczywisćie kefir i maślanka to stary sposób  ;)
ja zaczęłam chodzić chyba 3 miesiace przed zaczynając od 6 min  ;)
ale czasami widać jakie tam laski siedzą  :P - oczywiście nie wszędzie  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
jak tam Wasza opalenizna?? lepiej choć odrobinę? i czy jest szansa na to, że na własnym ślubie nie będziesz wyglądała jak Indianka?

:-* :-*

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
o nie zazdroszcze tych popazen, ja tam za czesto w solarium sie nei opalam przed slubem tez nie bo nie bylo az tak kiedy ale ja np to zawsze na 10min chodze czasem na 13 i lozka sa takie dosc mocne ale moja skora akurat nie "przypieka sie" no czasem zdaza sie ze twarz sie przyjara ale to zadkooo

dobrze ze sie relaksuje to sie napewno przyda :)

Offline pamela

• Chuck Norris
witam was z usmiechem, bo juz tylko 3 dni do slubu
frezyjko ja tez nie moge uwierzyc jak to szybko zlecialo!
magdaN zaproponowali nam swoje zabawy, ktore bardzo nam sie spodobaly, jeszcze nie slyszalam o takich, oni sa z innego regionu niz my, wiec napewno maja swoje pomysly, a nasze zabawy odrzucili, poniewaz ich nie znaja i nie chca nic zepsuc. wiec zdaje sie na ich profesjonalizm, na pewno bedzie ok.
selenko dziekuje serdecznie i tak tez sie czuje, a we fryzurze i diademie i welonie to juz calkiem.
anulla juz jest w sumie dobrze, juz nie piecze, troszke tylko, zaczerwienienie znika, brazowieje raczej, teraz sie modle zeby skora nie schodzila, a na slubie nie bede wygladac jak indianka, bo przynajmniej nie spalilam sie w tych miejscach ktore bedzie widac spod sukni, tylko pod biustem, na dole plecow i nogi. dam rade.

dzisiaj jedziemy za chwilke po stroje poprawinowe, mam nadzieje, ze cos znajde.
a vmoj M. mowi, ze juz sie zaczyna denerwowac momentami, ja tez ale teraz juz coraz mniej, apogeum pewnie bedzie w sobote.
na szczescie prognoza pogosy sie zmienia, juz nie ma deszczu na sobote, a raczej takie przelotne tylko, chlodno bo 17 stopni, ale mi to nie przeszkadza, ale nioestety na jutro burze po poludniu, a mamy sesje narzeczenska na 17. eh moze tez przeleci, a jak nie to w deszczu beda zdjecia.  ;D

dekoracja kosciola ustalona, nie tak jak chcialam, i nie takie kwiaty jak chcialam, ale nie mam czasu juz interweniowac. bedzie jak bedzie.
nie lubie gerberow, wole roze, ale pewnie nawet nie zauwaze w sobote, a przynajmniej tanio wyszlo, bo 75zł od pary za dekoracje, tak ustalila reszta.
milego dzionka. buziaki papa :-* :-* :-*

Offline MagdaN

• forumowicz
Tylko 3 dni, ale super :-)

Na prognozę nie ma co patrzeć za bardzo, a może akurat nie będzie burzy.

Dobrze, że opalenizna brązowieje :-)

I nie denerwujcie się, gołąbeczki, tak to wszystko dobrze zaplanowałaś, że wszystko musi pójść doskonale!

Buziaki zostawiam!

Offline anulla_p

• Chuck Norris
Pamela muszę powiedzieć, że mi kamień s serca spadł z tą Waszą opalenizną  :ok:
te gerbery wiesz co, ja też wolę róże ale pomyśl sobie, że są trwalsze i nic nie padnie to masz jak w banku i tak jak napisałaś tanio będzie  ;)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
To świetnie że opalenizna brązowieje-pamelko dziwię się że masz czas by tu zaglądac :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
dobrze że z tymi poparzeniami już lepiej...
co do gerberów to ja też nie lubię... ale co zrobić i tak pewnie będzie ładnie wyglądać ;)
u nas były mieczyki, o czym się dowiedziałam w piątek przed ślubem będąc u spowiedzi ;) he he

Offline ada1988

• Chuck Norris
To świetnie że opalenizna brązowieje-pamelko dziwię się że masz czas by tu zaglądac :-*

tak zgadzam się, jak Ty to robisz, że masz czas :):):)jestem pełna podziwu mi go za wszelką cenę brakuje ( wtym ostatnim tygodniu doba jest za krótka)

Offline pamela

• Chuck Norris
witam witam.
dzieki za pocieszenia dziewuszki, ja akurat teraz jestem na takim etapie, ze mi wisi wszystko, a co ma byc to bedzie. nie przejmuje sie drobiazgami. zaczynam sie denerwowac kosciolem najbardziej.
no tak zaczerwienienia zeszly, juz nie piecze, ale skora schodzic zaczyna  :( :( :(
a czasu nie mam wcale na nic, ale staream sie zawsze rano p[rzed wyjsciem albo wieczorkiem przed snem wam naskrobac cos.  ;D
dzisiaj odebralismy garnitury M. kupilam sukioenke na poprawiny. ale powiem wam, ze mialam z tym ogromny problem, bo jak juz cos mi sie spodobalo, i rozmiar byl, to w biuscie zawsze za mala byla, a jak w biuscie dobra to wisi jak worek, a nie mam juz czasu zeby przerabiac u krawcowej, ja wiedzialam ze schudlam i balony urosly, bo z rozmiaru C na E wskoczylam, ale nie spodziewalam sie ze bede miala taki problem, wiec kupilam jedyna ktora pasowala i nam sie podobala, a jest biala, wiec caly weekend bede na bialo, no i teraz pogon za butami i torebka, bo wymyslilam sobie, ze chce srebrne sandalki plaskie do niej
eh te baby wieczne proble,my ;D
bolerko juz w domku, poprawki male byly i juz wisi obok welonu ;D
jutro idziemy zamawiac dekoracje na autko, wybiore cos w kwiaciarni.
no i oczywiscie jutro czeka nas sesja narzeczenska!!! nareszcie, doczekalam sie, pzedtem makijaz i fryzjer.
kurcze ide sie poprzytulac do meza, bo ostatnio nawet sie dotknac nie moglismy bo tak pieklo, a jak juz dzisiaj nad ranem mozna bylo sie "poprzytulac" ;D to nam przeszkodzono, brat wparowal do pokoju,  ;D ale sie smialam.
oj tyle sie dzieje, nawet nie wiem gdzie ten czas leci.
i te moje posty takie chaotyczne, za duzo sie dzieje,. zebuy wszystko zapamietac i opisac po kolei, a wasze watki zaniedbalam strasznie.
buziaki papa :-* :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
popatrz zawsze się tak wałęsam po forum, że trafiam na Twojego wieczornego posta  ;D kurcze a tak liczyłam na to, że skóra będzie schodziła po weselu ale nic to smaruj dalej bo musisz cały czas nawilżać i jeszcze raz nawilżać nawet 4x na dzień

i też tak maiłam przed  ;D wszystko mi zaczynało wisieć to znaczy nie tak do końca ale na szczegóły przestałam zwracać uwagę a najważniejszy był mój święty spokój więc tak trzymaj Pamela, nie daj się stresowi  ;D i super, że sukienkę kupiłaś, jak biała to będzie jak znalazł też na przyszłe lato  ;)
na jutrzejszą sesję narzeczeńską życzę Wam pięknej pogody  :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Pamelko
Cieszę się, że opalenizna już Wam "nie przeszkadza". anulla ma rację smarować i jeszcze raz smarować i jeszcze nawilżyć się od środka jakimiś witaminami albo popijaniem oliwy z oliwek.
Fajnie, że już wszystkie ciuszki masz.
Co do gerber - pomyśl sobie tak - wszyscy mają róże albo lilie, a Ty będziesz miała inaczej -  wyjątkowo.
Buziaki na wieczór zostawiam!!!
 :-*  :-*  :-* 

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Anulla dobrze radzi... jak najwięcej się smarujcie... mam tylko nadzieje, że skóra nie schodzi w widocznych miejscach  ::)

jak Ty to zrobiłaś, ze schudłaś a biust Ci urósł?? jak ja chudnę to zawsze od cycków niestety  :-\