Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78368 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ada1988

• Chuck Norris
łądne te diademy :)
bardzo mi sie podobają a po ile były?

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
31 albo 32 zł

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Albumy przepiękne, gustowne, bardzo mi się podobają!!!
Buźka
 :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
piękna ta bielizna :) albumy bardzo ładne... też chciałam takie kupić rodzicom ale  w końcu wybrałam inne :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
a nie myślałaś żeby wszystkie trzy były srebrne, bardzo bardzo ładne

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
anulko pierwsze dwa na zdjecia slubne sa srebrne, a ten na nieslubne chcialam jakos odroznic, dlatego wybralam inny kolor.

zastanawiam sie wlasnie nad zamowieniem "bialej perly", podejrzalam u wisniowej w watku jej sliczne biale zabki i ja tez tak chce, mialyscie jakies doswiadczenia z tym? naprawde dziala, czy moze wisniowa ma takie ladne naturalne zabki  i tylko udaje, ze wybialala tym zelem ;D

Offline aniutkazf

• użytkownik
  • **
HELLO DIADEM PIERWSZY JEST SLICZNY !!!!
ALBUMY TEZ WIDZE ZE Z AL.. SA  KUPOWANE JA TEZ KUPOWALAM  TANIE I LADNE NA PRIV  MOGE DAC KONTAKT ..

Offline hania3033

• Chuck Norris
Ale bielizna :szczeka: bossska :Serduszka:
Faktycznie troche nakupowałaś ;) Ja albumów nie kupiłam, bo dostaniemy od fotografa, a poza tym może ktoś z gości wpadnie na taki sam cudowny pomysł ;)
A diademy? Oba są bardzo ładne, coś w sobie mają, tyle tylko że jak dla mnie za bardzo przypominają korony :P ja wolę coś delikatniejszego... Ale to ja ;) Jesli Tobie się podobają to super bo to o to chodzi :)
Buziaki :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Boska bielizna, szczególnie majteczki :)
Diademy trochę nie w moim stylu - wolę troszkę skromniejsze ;) Ale jak coś to 1 ładniejszy :)
Buziaki!  :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
wow ale zaszalalas z zakupami :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
My mamy bardzo podobne albumy jak ten trzeci wklejony przez Ciebie tylko kokardkę mamy troszkę inaczej, super wyglądają, nie wiem na ile zdjęć Wy macie, My mamy 100 i prezentują się bardzo ładnie, jak taka stara księga  :) a diademy mi się nie podobają, a to dlatego że ja wogóle nie lubię  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
o białej perle były swego czasu dyskusje w wątku majowych  ;) kilka forumek polecało więc się skusiłam... działa ale trzeba używać systematycznie

aha i jest w wersji w pędzelku albo w żelu (wlewa się go do takich foremek, które się wkłada na noc do buzi)... ja używałam tego drugiego ale nosiłam go tylko 2 godziny w ciągu dnia  ;)

Offline ismenka1986

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.10.2009
Widzę, że udane zakupki:) Bielizna świetna, a jeśli chodzi o albumy to sama mam zamiar kupić takie na all, tylko jakoś nie mogę się zdecydować na wzór:) wszystkie mi się podobają:)

Zostawiam  :-*

Offline ismenka1986

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.10.2009
pamela jak możesz to prześlij mi na priv namiary na  sprzedawcę tego pierwszego, srebrnego albumiku :D

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Świetne zakupy;)
Diadem pierwszy wg mnie ladniejszy ;)
Co do bialej perły to uzywam i narazie nie widze roznicy ale moze dlatego ze wytrzymuje w tym swinstwie tylko 20 minut... ::)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
faktycznie smak ma nieciekawy... słony taki  ::) polecam też mycie od czasu do czasu zębów soda oczyszczoną... szybki efekt, w krótkim czasie ;) ewentualnie rozpuścić w szklance ciepłej wody dwie łyżeczki sody i tym przepłukiwać... też działa :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Udane zakupy pamelko-też się zastanawiam nad białą perłą, ale niewiem czy jak przylecimy 2 tygodnie przed ślubem to czy nie będzie za późno na kurację...??? ;)
Zostawiam :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Kochana, jestem, nadrabiam i buziaki zostawiam :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
a ja przeczytałam na jakimś wątku, że pasta wybielająca i ołyn do płukania jamy ustnej pomaga więc ja też tak stosuję :P

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie!!!
jejku jak mi serce skacze jak pomysle, ze juz za 3 dni jedziemy!!!! ale jak ja sie boje tej podrozy!! zeby wszystko szczesliwie i spokojnie sie odbylo, nie wiem moze to smieszne, ale od czasu tej stluczki boje sie jezdzic autem wydaje mi sie, ze zaraz cos sie stanie, musze sie przemoc bo spedze w nim 20 godzin ::)
wczorajszej nocy zaliczylam koszmarek slubny, wiecie to smieszne, ale zawsze jak mam koszmar sni mi sie dokladnie to samo, jakies dodatki i osoby sa inne, ale chodzi o to samo, ze juz jest po slubie na drugi dzien, a ja nic a nic kompletnie nie pamietam co sie wydarzylo. moze martwie sie za bardzo zeby zapamietac tego dnia wszystko bardzo dokladnie :-\ hmmm nie wiem, a tej nocy spac nie moglam do 3 zdenerwowanie juz sie bardzo pokazuje, i to dosyc uciazliwe, zdenerwowanie podroza, ale radosc z wesela.

a teraz przelewaja mi sie tlumy ludzi pod oknami, bo dzis LM Celtic Glasgow i Arsenal Londyn, wiec pewnie dosyc glosno bedzie, a ja pod samiusienkim stadionem mieszkam Celtic Park.  a moj biedny M. musi jezdzic w tym tloku.

olucha pierwszy na 50 drugi 100 i trzeci 200 zdjec. :-*
wisniowa ja wlasnie widzialam taki z zelem co sie do buzi wklada, 2 godziny dziennie?? tzn bez przerwy czy z przerwami i w sumie 2 godziny?a o sodzie nie zapomne mam nadzieje :-*
ismenko namiary wyslane :-*
izabelle ja tez bede 2 tygodnie przed, i zastanawiam sie nad tym tylko dlatego, ze wlasnie w opisie bylo napisane ze efekty widoczne po tygodniu a najbardziej po dwoch wlasnie, wiec powinno zadzialac. :-*
castia witam mloda mezatke :-*
ada ja juz od pol roku stosuje rozne pasty wybielajace i te tansze i te drozsze i nic a nic nie widze poprawy, a przynajmniej nie bardzo widoczna, ale to pewnie zalezy kto jakie zeby ma,  :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
kurcze jak to zleciało już tylko 3 dni :)
no co do pasty to pewnie masz rację to zależy od zębów :)
i nie zadroszcze dzisiejszej nocki :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
pamelko, widzisz juz do Polski, potem zaraz ślub :) piękny czas się zaczął dla Was

Offline carollaa

• Chuck Norris
Pamela, ale to leci, bede mocno trzymala ksiuki za podroz :)
A bedziesz z nami na forum do slubu jak bedziesz w PL, bo mi gdzieś to umknelo?

:-*

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Fajne zakupki, to Wy już zaraz jedziecie :-) Jak to zleciało :-)

Będzie dobrze, my przez całą Polskę jeździmy z T., co prawda po 9 godzin, ale da się wytrzymać ;-)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Można?  ;D

Kochana, podróż na pewno minie bez problemowo, nie martw się :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Pamelko nic się nie martw podróżą, minie szybko (jeśli 20 godzin może minąć szybko :) ) a najwazniejsze jest to co Was czeka po podróży :)

:-* :-* :-* zostawiam.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Pamelko to już tylkoe 2 dni.....pewnie biegasz po sklepach ;) ;) ;) ;)
Zostawiam :-* :-* :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
Pamelko ja wkładałam codziennie i znajdowałam sobie jakieś absorbujące zajęcie... wtedy człowiek zapomina, że to ma ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
będzie dobrze zobaczysz, tak naprawdę lecicie tylko po autostradach niemieckich i wyskakujecie tak myślę w Gorlitz a z stamtąd to już chyba bliziutko (sama nie wiem przez te cholerne polskie drogi)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
witam witam!!
carolla postaram sie byc jak najczesciej, net w domu jest wiec bede wpadac w miare mozliwosci, a juz od piatku popoludniu zaczynam moj pamietnik pt"ostatnie panienskie 2 tygodnie" z czego postaram sie codziennie relacje wam zdac. :-*
mysikroliczku witam serdecznie, zapraszam :-*
izabelle jak bys zgadla codziennie gdzie indziej, ciagle sie cos przypomina do kupienia. :-*
anulla wlasnie slyszalam, ze w tym tygodniu otworzony zostal odcinek autostrady z polski do niemiec, akurat do wroclawia popedzimy autostrada, wiec moze szybciej, najgorzej to wyjechac we francji z promu i przestawic sie na prowadzenie po drugiej stronie ulicy, moj M. mowi, ze ja teraz bede musiala sprawdzac czy mozna wyprzedzac, bo auta beda z mojej strony nas mijac :o jejku jak dziwnie.

dzisiaj poprosilam narzeczonego zeby wybral piosenki do filmu, do poludnia w domu siedzial, wiec niech ma zajecie, i zgadnijcie co..... nie chcialo mu sie, bo jemu to jest obojetne, wkurzylam sie na poczatku, ale stwierdzilam potem, ze przeciez jak sama nie zrobie to nikt nie zrobi za mnie, ale juz mu zapowiedzialam, ze w Pl nie popuszcze mu i chociaz telefony bedzie wykonywal zeby sie umawiac z fotografem i kamerzysta, i ustali z orkiestra wszystko, nie ma nicnierobienia. jeszcze sie waham, ale chyba juz tak zostawie, oto co wybralam, od kamerzysty bedzie zalezalo ile piosenka bedzie trwala, czy cos jeszcze wrzucic itd, ja mu dam te wskazowki, a on je dopasuje do reszty, w koncu za cos mu place ;)

1. Czolowka - "amazing Grace" grana na dudach"
2. zdjecia z dziecinstwa - Z. Wodecki "z Tobą chcę oglądać świat
3. przygotowania M. - Cezary Pazura "przystojny jestem"
4. Przygotowania moje - Brtathanki "Siebie dam po ślubie" lub S.Wonder "isn't she lovely" ale nie moge sie zdecydowac jeszcze
5. Droga M. do mnie - Nina "I'm so excited"
6. powitanie, blogoslawienstwo i wyjscie - Goya "Moj" przy tej piosence sie poznalismy, pierwszy nasz taniec wspolny ;D
7. droga do kosciola i przed kosciolem - F. Sinatra "Love and marriage"
8. życzenia - K.Kozak"razem zestarzejmy sie"
9. teledysk - "Ave Maria" Beyonce Knowles oraz Quinn "Don't stop me now" teledysk podzielony na 2 czesci, powazna pierwsza piosenka i tance smieszna druga piosenka
10. plener - buuuu jeszcze nie wiem, co proponujecie
11. plener nocny - Shania Twain"From this moment on"