witam witam!!
carolla postaram sie byc jak najczesciej, net w domu jest wiec bede wpadac w miare mozliwosci, a juz od piatku popoludniu zaczynam moj pamietnik pt"ostatnie panienskie 2 tygodnie" z czego postaram sie codziennie relacje wam zdac.
mysikroliczku witam serdecznie, zapraszam
izabelle jak bys zgadla codziennie gdzie indziej, ciagle sie cos przypomina do kupienia.
anulla wlasnie slyszalam, ze w tym tygodniu otworzony zostal odcinek autostrady z polski do niemiec, akurat do wroclawia popedzimy autostrada, wiec moze szybciej, najgorzej to wyjechac we francji z promu i przestawic sie na prowadzenie po drugiej stronie ulicy, moj M. mowi, ze ja teraz bede musiala sprawdzac czy mozna wyprzedzac, bo auta beda z mojej strony nas mijac

jejku jak dziwnie.
dzisiaj poprosilam narzeczonego zeby wybral piosenki do filmu, do poludnia w domu siedzial, wiec niech ma zajecie, i zgadnijcie co..... nie chcialo mu sie, bo jemu to jest obojetne, wkurzylam sie na poczatku, ale stwierdzilam potem, ze przeciez jak sama nie zrobie to nikt nie zrobi za mnie, ale juz mu zapowiedzialam, ze w Pl nie popuszcze mu i chociaz telefony bedzie wykonywal zeby sie umawiac z fotografem i kamerzysta, i ustali z orkiestra wszystko, nie ma nicnierobienia. jeszcze sie waham, ale chyba juz tak zostawie, oto co wybralam, od kamerzysty bedzie zalezalo ile piosenka bedzie trwala, czy cos jeszcze wrzucic itd, ja mu dam te wskazowki, a on je dopasuje do reszty, w koncu za cos mu place

1. Czolowka -
"amazing Grace" grana na dudach"
2. zdjecia z dziecinstwa -
Z. Wodecki "z Tobą chcę oglądać świat3. przygotowania M. -
Cezary Pazura "przystojny jestem"4. Przygotowania moje -
Brtathanki "Siebie dam po ślubie" lub S.Wonder "isn't she lovely" ale nie moge sie zdecydowac jeszcze5. Droga M. do mnie -
Nina "I'm so excited"6. powitanie, blogoslawienstwo i wyjscie -
Goya "Moj" przy tej piosence sie poznalismy, pierwszy nasz taniec wspolny

7. droga do kosciola i przed kosciolem -
F. Sinatra "Love and marriage"8. życzenia -
K.Kozak"razem zestarzejmy sie"9. teledysk -
"Ave Maria" Beyonce Knowles oraz Quinn "Don't stop me now" teledysk podzielony na 2 czesci, powazna pierwsza piosenka i tance smieszna druga piosenka
10. plener -
buuuu jeszcze nie wiem, co proponujecie11. plener nocny -
Shania Twain"From this moment on"