W Hiszpanii niestety nic nie mogę polecić, ale z całą odpowiedzialnością mogę polecić Chorwację.

Byłam już tam na urlopie 4 razy, najpierw Okrug Górnyj na wyspie Ciovo, później Pisak, a ostatnio Brela i Promajna na Rivierze Makarskiej.
Nie polecę żadnego biura podróży ani hotelu, bo wyjazdy zawsze przygotowujemy sami i jedziemy do prywatnych apartamentów, bo nie lubimy hoteli. Jedziemy swoim samochodem, który na miejscu daje nam dużą swobodę zwiedzania. Jedynym mankamentem jest kilkunastogodzinna podróż, ale jej trudy zdecydowanie wynagradza Adriatyk.
W tym roku byliśmy w Promajnie i polecam tą miejscowość gorąco dla rodzin z dziećmi, które szukają spokoju. W tym roku po raz pierwszy pojechaliśmy w ciemno i dopiero po przyjeździe na miejsce szukaliśmy noclegu. Teraz może pokażę parę zdjęć z Promajny:

O Chorwacji mogłabym pisać godzinami. Jak ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem. Jak będą osoby zainteresowane, to mogę wkleić trochę zdjęć z wojaży po Chorwacji, z miejsc, które warto zobaczyć

.