hej. ale się dzisiaj u nas działo

byliśmy w hurtowni napoi i alkoholu, jutro jedziemy zakupić 50 butelek wódki czystej de luxe (wypróbowana na akademiku

) bo jest promocja 15 zł za 0,5 l, a potem w tym tygodniu przed samym ślubem dokupimy jeszcze 20- 30 butelek

w restauracji omówiliśmy wszystko

dekoracja w kolorze bordowym,powitanie chlebem i solą, a teraz menu:
17.15-17.30 przywitanie chlebem i solą, toast z szampanem
17.30
obiad:
- rosół z makaronem,
- do wyboru: kluski śląskie, ziemniaki, rolada, udko pieczone, schab ze śliwką lub boczkiem, kapusta czerwona, kapusta biała zasmażana,m buraczki na ostro
19.00
deser lodowy20.00
tort (3 piętrowy, smak żurawinowo- nugatowy), owoce (winogrona jasne, winogrona ciemne, banany, nektarynki, gruszki, czereśnie), kawa, herbata, ciasta:- sernik, pijok, z galaretką, jabłkowo- kokosowe, snickers
21.00
zimna płyta:- półmisek wędlin, półmisek serów, salami, mięso pieczone, tymbaliki z kurczaka, roladki szynkowe w galarecie, kulki rybne, ryba po grecku, jaja w sosie tatarskim, sałatka z pora, sałatka grecka, pieczarki, papryka, pieczywo, masło, chrzan,
-
na ciepło faworki z kurczaka23.00
kolacja na ciepło:- do wyboru: frytki, dufinki, kotlet devolaj, szwajcar, szaszłyk, surówka z kapusty pekińskiej
1.30
kolacja na ciepło: bograczo 17 byłam na solarium, mówię wam jeszcze nigdy się tak nie spaliłam

mam nadzieję, że zblednie do jutra