Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 85676 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
hej kochane, dziękuję za wszystkie zaciśnięte kciukasy- niestety nie pomogło...  :'(

wogóle wszystko jest dzisiaj nie tak... najpierw oblany egzamin, potem pokłóciłam się z PM... przepłakałam chyba z godzinę... teraz też siedzę przed kompem i płaczę, chyba depresja jakaś  :buu: :beczy: aż mnie głowa rozbolała  :-[

D. poszedł o 20 na wieczór kawalerski... ciekawe w jakim stanie wróci  ::) a ja samiutka w pokoju, chciałam się z kimś spotkać, pogadać ale wszystkie koleżanki już dzisiaj pojechały na długi weekend do domu, więc deprecha zostanie ze mną do jutra  :-[

próbuję się spakować... jutro rano jadę pociągiem do domku bo muszę pozałatwiać sprawy ze zmianą paszportu... a D. dopiero wieczorem będzie w domu bo ma zajęcia... muszę jakąś muzę zgrać na komórkę żeby mieć w drodze rozrywkę  :)

a tak wogóle to martwię się już na zapas, ale uświadomiłam sobie, że jak będę mieszkać u D. to nie będę miała neta i w związku z tym nie będzie mnie na forum  :-\ chyba muszę namówić mojego do kupna internetu  ;D a potem wyjazd do Norwegii  i raczej też neta nie będzie  :( kurcze ale jestem pesymistką dzisiaj... ale dość marudzenia, spróbuję troszkę poczytać co u Was  :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Oj Martusia szkoda, że się nie udało  :( I jeszcze kłótnia z PM-em i jeszcze tak się złożyło, że akurat dziś ma wieczór kawalerski zamiast Cię tulic - rzeczywiście pechowy dzień  ::)
To my Cię potulimy  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
eeejjjjj Słoneczko!! :przytul: :przytul:nie martw się...bedzie dobrze!! masz dziś poprostu zły dzień..a zobaczysz jutro będzie lepiej! :)

..małe kłótnie z naszymi Przyszłymi to chyba taki standardzik teraz..to wynik podświadomego stresu(tak mi sie wydaje)..ja ostatnio tez Mojego bym kilka razy "rozszarpała" gołymi rękoma...ale i tak i kochamy przeciez :D....

..idz zrób sobie gorącą kąpiel/prysznic...zjedz cos słodkiego...poczytaj nasze opowiesci-dziwnej treści..
..a jutro bedzie juz dobrze!! zobaczysz!! :przytul:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Szkoda że nie wyszło... Ale następnym razem się uda! :)
Pechowy, bardzo pechowy dzień ale :przytul: :przytul: :przytul: jesteśmy z Tobą :)
Kłótnie były, sa i będą - szkoda tylko że akurat w takim momencie jak dziś ::) Ale już jutro będzie dobrze! :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Oj Kochana nie martw się  ;)  :przytul: :przytul: :przytul: wiem wiem łatwo mówić  ::)
następnym razem napewno Ci się uda  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
i ja tez przytulam mocno. i 1000000% zgadzam sie z Agulka, kup sobie cos slodkiego, lampka wina, goraca kapiel i forum, albo jakas fajna romantyczna komedie wlacz a jutro wszystko zobaczysz inaczej, i juz nie bedzie zle.  :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no szkoda tego egzminu no , ale pociesz sie ze nie ty jedyna sa tacy co po 10 razy zdaja :)
dziewczyny dobrze mowia kup sobie cos slodkiego moze jakas komedie romantyczna obejrzyj :)

szkod aze ty w tej norwegii to gdzies tak daleko odemnie bedziesz(tak mi sie kojazy kiedys wspominalas ) bo mozna by sie spodkac:)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
dziękuję za przytulaki  ;) głowa dalej mi pęka... zamierzam jeszcze filmik obejrzeć przed snem, bo pewnie teraz bym nie usnęła... przed chwilą był u mnie w pokoju D. lekko wstawiony już przytulił mnie i powiedział że mnie kocha  :Wzruszony: znowu łezki poleciały. potem na korytarzu jeszcze słyszałam: "stachu się żeni, czy coś podobnego"  ;D

Justynko my jeździmy do miejscowości Laerdal,a Wy gdzie jesteście? chyba już kiedyś pisałaś, ale nie umiałam na mapie znaleźć  :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
nie martw sie egzaminem, za 13 razem podobno daja malucha gratis  ;) zarcik
ja zdałam za 3 i jezdze a mam kolezanke co zdała za 1 i w zciu nie wsiadła do auta!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
widzisz kochana, już lepiej jest ;) u mnie też nie za ciekawie było... :(
dobrze, że chociaż u Ciebie lepiej.
buziaki :-* :-* :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
ja jestem 20km od Oslo

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
kurcze szkoda  :przytul:

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline buraczek
  • Chuck Norris
no szkoda, szkoda, ale co zrobić...  ::)

wiecie że spać nie umiem... mojego D. jeszcze z kawalerskiego nie ma i tak się obudziłam i teraz martwię... chciałabym się z nim jeszcze zobaczyć przed moim wyjazdem do domu  :( długo baluje... mam nadzieję że nic mu nie jest... ja to od razu najgorsze wersje zakładam  ::) chciałabym się przytulić do niego i zasnąć...

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
...Buraczki...mam nadzieje, ze dzis już wstałaś uśmiechnięta z lepszym humorem ..ale na pewno nie wyspana, co nie?  ;D
..a co do kawalerskiego Twojego...to nie martw sie na zapas!!..bo Mój też miał isc tylko na "piwko"..a wrócił, z tego co mi mówił po 3 rano...ale bawili się chłopcy grzecznie bo wypili kilka piw (i chyba mieszali z wódeczka) i pograli w kręgle...(z tego co mi wiadomo..to pod koniec gry byli już tak nagrzani, że rzucali kulami zanim otworzył sie tor..hehheh)
..o żadnej nagiej czy rozbierajacej sie Pani nie wiem.. Ale znając Mojego to na bank nie było bo wiem co On sądzi o takiej profesji itd... ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Jak nie tym razem to następnym, nie martw się  ;)

A twojemu PM to pewnie nic nie jest, raczej dzisiaj mu będzie mega kac dokuczał  :P

Offline anulka_211

• forumowicz
A prawko nastepnym razem zdasz- nie martw się i trzymam kciuki. co do kłutni to u nas też coraz częściej jakieś fochy wychodzą, ale wydaje mi się, że to poddenerwowanie zblizającym się wielkim dniem.

Co do powrotu PM to zgadzam się z oluchą- pewnie wrócił cały i zdrowy, jedynie z wielkim kacem.

Spokojnej podróży pociągiem. i nie zamarwiaj się. Głowa do góry.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Kochana napewno z nim wszystko ok, a tak późny powrót spowodowany był tylko i wyłącznie duuużym kacem ;D
Ale widzisz, pierwszy przyszedł, przytulił - a to dla faceta dużo ;)
Spokojnej podróży życzę!

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hej. jestem już w domku  :) mój D. ściągnął z kawalerskiego o 5.30  :mdleje: jeszcze pod drzwiami śpiewali chłopcy "stachu, stachu się żeni" i jak otwarłam drzwi to było: "ona temu winna..." i musiałam całować  ;D dawno nie widziałam mojego kochanego tak spitego i było mi trochę smutno z tego powodu, ale wreszcie mogłam spokojnie zasnąć  ::) teraz śpi jak zabity bo się nie odzywa  ;) mam nadzieje że przyjedzie wieczorem i porozmawiamy  ::)

załatwiłam dzisiaj sprawę zmiany paszportu, ale ze starym nazwiskiem jeszcze bo inaczej się nie da  ::)  potem przy zmianie nazwiska opłata wynosi tylko 7 zł więc luz  :D
zaniosłam pani kwiaciarce zdjęcie mojego bukietu ślubnego żeby się miała na czym wzorować i powiedziałam, że chcę jeszcze kwiata do włosów, ale zapomniałam dodać że kwiat ma być na rano... bo dekoracja auta i bukiet będą na 14 gotowe... będę musiała jeszcze raz się przejść.
i jeszcze umówiłam się na paznokcie ślubne na środę 24 czerwca, ale ceny mają  :o 100 zł za paznokcie, wydaje mi się że to dużo...  ::)
polecę jeszcze popołudniu na solarium, buziaki zostawiam  :-* :-*
Justynko85 przepraszam, zapomniałam ci odpisać... trochę za daleko mamy do Oslo, więc raczej się nie spotkamy  :( my tylko przejeżdżamy przez Oslo jak jedziemy tam do nas...

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
a widzisz, wrócił :)
100 zł za pazurki, troszkę dużo...
ja w ramach moich możliwości sama sobie zrobię pazury, bo mam sprzęt taki amatorski, a nie chcę żadnych długich pazurów, tylko o naturlanej długości plus french i jakaś tam ozdoba, na to utwardzacz :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
trochę za daleko mamy do Oslo
tak własnie cos pamietałam

tym że wrocil twoj ukochany pijany nie ma co sie przejmowa ci smucic wkoncu raz ma sie wieczor kawalerski
tylko trzeba sie cieszyc ze sie dobrze bawil :)

100zl za pazurki no to tak sporo troszke ale u nas w wiekszosci salonach to standard nawet krzycza 150zl ,

ja tez sobie sama robie czasem pazurki bo mam sprzet ale na slub to bede kogos szukala:)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
100 złotych to sporo, ja nigdy nie płaciłam więcej niż 50-60 zł  ;) Pijanym narzeczonym się nie przejmuj, chyba nie pierwszy i nie ostatni raz się nawalił co ?  ;D Dopóki nie przesadza nie ma się co smucic  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Oj tak 100 zł dużo - ja za sam zel płaciłam 70 zł i pot uzupełnienie jakoś 50 zł  ;)

Dobrze ze wrócił cały i zdrowy i widac ze bawił się dobrze  ;D

A o co chodzi z tym paszportem ??
Ja tez mam na stare nazwisko i wazny do 2014 r , moge tylko zmienic w nim nazwisko za 7 zł ??  ;D ;D ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
u nas 100 zł to standard za paznokcie  ::) ja za przedślubny żel z malowaniem na raczki i pedicure z malowaniem zapłaciłam 160 zł i chyba pani mi zniżkę dała  ;)

fajnie że z paszportem nie ma dużo papierków przy uzupełnieniu.. ja zaczynam latać z wymienieniem i już mam dosyć  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
100 zl to wcale nie tak duzo, ja robilam z malowaniem rok temu 100 zl placilam, a i to taniutko bylo.  :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Porównując z cenami Szczecińsko-stargardzkimi to dużo, ale ja też od czasu do czasu robię sama sobie, ale tak co  4 lub 5 uzupełnienie idę żeby ktoś mi zrobił bo to jednak miło tak się odprężyć i oddać sie w czyjeś ręce. I tak też zamierzam zrobić na ślub, sama nie chcę pójde do kogos.

Dokłądnie a ukochanym po kawalerskim się nie przejmuj, skoro już po to jest już tylko Twój ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
ja się nie wcina bo nie robię nigdy tipsów i na ślub też nie zamierzam robić, nieskromnie powiem, że moje naturalne są takie, że szkoda je tipsami zasłaniać  ;) wydaje mi się, że wiśniowa to dała trochę dużo  :o, i mówisz wiśniowa, że to po zniżce?? choć z drugiej strony wydaje mi się, że ten pedicure podniósł cenę, też będę robiła pedicure
buraczek a wracając do tematu hmm jego prawo do kawalerskiego, jedyny taki wyjątkowy wieczór    ;)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
pedicure kosztował chyba 55 zł malowanie fantazyjne  15 zł
do tego uzupełnienie żelu na rączkach z frenchem kosztuje 70-100 zł (ja miałam po 2 miechach od ostatniego robienia więc trochę roboty było) i malowanie zwykłe  ::)

Offline anulka_211

• forumowicz
Na ten sam dzień mamy umówione pazurki, ja na 10:15. I płacę z dowolnym zdobieniem 90 zł. Normalnie to zawsze sobia sama robiłam tipsy na jakieś okazje lub bez okazji, jednak jestem samoukiem i nigdy nie jest to ta profesjonalne jak w salonie, więc na ślub wolałam sobie pozwolić na pójście do salonu.
A PM pewnie teraz dochodzi do siebie po ciężkiej nocy :D

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
ja też sama sobie robie - tzn robiłam..bo samej sobie nie lubie...i chodze na żelowanie własnych paznokci - czyli zaczełam na formę a teraz juz żeluję tylko swoje. Płace 60 zł w Szczecinie - za uzupełnianie. Pierwsze żelowanie na formie - 90 zł. Moja koleżanka która robi mi pazurki pracuje na bardzo dobrych żelach, które sprowadza z USA nie pracuje na polskich...Polecam, gdyby któraś potrzebowała namiary..podam na priva.. ;D I zaznaczam, ze sama jestem baaaardzo wymagająca...

anulla_p  - zazdroszę pazurków...szczęściara!!  :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ja podałam cene żelowania paznokic ze zdobienie , ale bez tipsów  ;) nie podobają mi się  :P