Autor Wątek: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)  (Przeczytany 105687 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
Odp: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)
« Odpowiedź #570 dnia: 11 Marca 2009, 20:06 »
kurde powiem ci ze sama bym nie wiedziala, ale dowiedziala bym sie ktory jest wiekszy w srodku i tego wlasnie bym wybrala :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #571 dnia: 12 Marca 2009, 19:56 »
Nie znam się na autkach, ale wizualnie bardziej podoba mi się 1  ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #572 dnia: 12 Marca 2009, 22:03 »
Sama nie wiem co bym wybrała  ;) ale bardziej chyba mesia  ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #573 dnia: 12 Marca 2009, 22:37 »
Witajcie Dziewuszki :)
Jakoś troche u mnie cicho...?? ;)
Jeśli chodzi o autko, to przesłałam D. zdjecia na maila, zadzwonił  powiedział "ten siwy jest spoko" co oznaczało, CHRYSLER ;D ale nic nie jest postanowione, kwestia wciąż otwarta, myślimy, zastanawiamy się, wybieramy... :)
Dziś miałam taaaki dzień... Dzieciaki znowu dały popalić, ale już sie przyzwyczajam ;) w piątki podobno najgorzej jest, czyli zobaczymy jutro... (w poprzedni nie byłam, bo Toruń odwiedzałam ;) ) już się boję :boje_sie: jest jeden taki urwis (choć to bardzo delikatne słowo) który wpadł w amok, pobił panią ze świetlicy, jak kazała iść po woźnego żeby jej pomógł bo nie mogła sobie poradzić, to go wyzwał od ch**** i też walnął, na co woźny zaprowadził go do dyrektorki, to jej też przyłożył :o tylko że ten mały ma coś z głową (serio, nie mówię złośliwie). Był na badaniach w poradni psych-ped, niby wykazały "tylko" uszkodzenie funkcji słuchowych, ale dostał z kolei skierowanie na badanie u psychiatry, to się mamuśka nie chce zgodzić... Choć jego rodzice są akurat w porządku, współpracują ze szkołą itp itd, to takiego postępowania nie rozumiem. Przecież to wszystko dla dobra dziecka! Nie rozumiem, dlaczego ludzie sądzą, ze wizyta u psychiatry (a nawet psychiologa) to wstyd!?  :drapanie: Przecież to choroba, niezależna od człowieka, którą też trzeba leczyć... Tym bardziej, ze na razie to tylko sierowanie na badania... ::) ::) ::)
No a ze spraw ślubnych - chciałam wybrać się na poszukiwanie butków, ale mnie kumpela wystawiła >:( :Maruda: już długo byłyśmy umówione, a tu nagle coś wyskoczyło i dupa zimna :-\ sama jakoś nie mam weny, żeby łazić po mieście, poza tym co dwa spojrzenia to nie jedno :P w końcu trochę kaski na buty wydam :P ;) no trudno, może w przyszłym tygodniu...
A wczoraj byłam u dentysty, koszmarne opóźnienie było, w dodatku trzymała mnie na fotelu tak dłuuugo... Ale nie ma tego złego - jak wyszłam z gabinetu spotkałam koleżankę, której dawno nie widziałam, a która zajmuje sie pazurkami. Ponieważ nigdy w życiu nie miałam nawet tipsów zwykłych przyklejonych, spytałam jak to jest z tymi sztucznymi i czy by mi na ślub nie zrobiła?? Powiedziała że najlepsze będą żele i że nie ma sprawy, a gdy spytałam ile to kosztuje odpowiedziała "To zależy". Hmm... :hmmm: no więc pytam od czego a ona na to, że od klienta ;D hehe, powiedziała, że 35 zł i będzie ok :) to chyba niedużo...?? z tego co się orientuję, to takie rzeczy są droższe... ::) ale co tam, ja sie cieszę :P
No a jutro nastepna wizyta u dentysty... Ale innego. Walczę z kanałową dwójką i być może czeka mnie resekcja. Ech... Oby nie... Jutro się wszystko wyjaśni... Tego też się boję... :boje_sie:
Uff, to się namarudziłam, nażaliłam... ;)
Buziaki już powoli na dobranoc... :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 12 Marca 2009, 22:41 wysłana przez hania3033 »

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #574 dnia: 12 Marca 2009, 22:50 »
ojej ten dzieciak chyba rzeczywiście ma jakieś problemy... a rodzice dziwnie naprawdę, tak naprawdę to im go się wcześniej zdiagnozuje tym dla niego przecież lepiej  ::)

bardzo taniutko Ci wyjdą te pazurki... ja jeszcze co prawda się nie orientowałam ale myślę że 80 zł to standard

:-* wieczorne

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #575 dnia: 12 Marca 2009, 22:52 »
Haniu, ja mam do czynienia z takimi dziećmi (i rodzicami...) na co dzień w pracy...... Czasem ręcę opadają.... Ale za chwilę weekend i odpoczniesz :)

Pozdrowionka :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #576 dnia: 12 Marca 2009, 22:53 »
Pazurki bardzo tanio  ;) ja sie orientowałam to 70 zł
ale moze podjade do cioci bo własnie otowrzyła zakład to mi zrobi aczkolwiek to troche daleko wiec w sumie nie wiem czy aż tak mi się opłaca tam jechać  ;)
Tylko mi doradziła - bo ja chce sam żel na swoje paznokcie - żeby iść tak miesiąc przed położyc żel, niech sobie fajnie rosną pod żelem a przed samym ślubem uzupełnić żelik  ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #577 dnia: 12 Marca 2009, 23:09 »
U nas też pazurki kosztuja około 70 zł albo i więcej, więc taka cena jest niziutka :) odnpośnie auta- mnie sie bardziej podoba merolek ;D współczuje przebojó z zębem :-\ zostawiam :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #578 dnia: 13 Marca 2009, 01:05 »
Taniutko te paznokcie będziesz miała  :) Ja nie mam koleżanki manikiurzytski, kosmetyczki czy jakiejs innej która zrobiłaby mi paznokcie  ;)
A w ogóle to ciekawe jak sie bede czuła w takich sztucznych, nigdy takich nie miałam  :)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #579 dnia: 13 Marca 2009, 07:28 »
No niezły ten urwis.Klaudka w klasie tez ma takiego smyka (II klasa) ostatnio przyłozył koledze scyzoryk do gardła. :o
Policja zabrała małego.A cała reszta dzieci miała pogadanke z psychologiem.
Moja kumpelka z pracy robi nam wszystkim " żelki"  za 40 zł.Jesteśmy bardzo zadowolone. :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #580 dnia: 13 Marca 2009, 08:47 »
u nas jesli chodzi o pazurki to ceny sa rózne a zalezy od tego czy sa robione w salonie wtedy tak 70-100zl (czasem nawet i 150) czy np jakas dziewczyna robi w domu , tak zeby dorobic, czesto(prawie zawsze) bez cerytfikatu , i nie zawsze robia ladnie przez brak doswiadczenia to tak 35-50zl

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #581 dnia: 13 Marca 2009, 11:40 »
rany amilka  :o scyzoryk do gardła? w drugiej klasie? na jakim my świecie żyjemy  ???

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #582 dnia: 13 Marca 2009, 12:47 »
35 zł? tanio jak nic. a jaka metoda? zel, aktyl, combo? na slub najlepiej zel ale dobrze nalozony akryl to tez swietna sprawa
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #583 dnia: 13 Marca 2009, 13:26 »
kurcze nigdy nic na paznokciach nie miałam to się nie znam na tym kompletnie.. czym się różni żel od akrylu? a te metody?

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #584 dnia: 13 Marca 2009, 15:26 »
ja też jeszcze nigdy nic na pazurach nie miałam... jakby się udało to bym wolała mieć własne... zawsze to wygodniej. ale się zobaczy jak tam zapuszczanie i pielęgnacja pazurów wyjdzie itd.
Haniu, po takich zachowaniach tego chłopca, to chyba wręcz przymusowo go powinni wysłać na badania psychiatryczne... przecież może komuś krzywdę zrobić prawdziwą. Rodzice dopiero po szkodzie będą mądrzy ? Ech... :-\
A co do samochodu, to mój P. powiedział, że Chrysler lepszy i by wolał Chryslerem jechać niż Merasiem ;p

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #585 dnia: 13 Marca 2009, 16:25 »
Ja też jestem ciemna w temacie sztucznych pazurów. Zawsze miałam swoje - długie i zdrowe. Koleżanka, która robiła kiedyś sztuczne, powiedziała, że nigdy w życiu nie zrobiłaby mi sztucznych. Bo szkoda moich mocnych pazurków. Ale na ślub strzelę sobie tipsy :) a co, raz się żyje :)

Pozdrawiam weekendowo :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #586 dnia: 13 Marca 2009, 18:31 »
Witajcie piątkowo. Niedługo lecę do mojego D.  :skacza:
Dziewczyny, ja właśnie ja też nigdy nie miałam sztucznych, ale podejście mam podobne do twojego japcio
szkoda moich mocnych pazurków. Ale na ślub strzelę sobie tipsy :) a co, raz się żyje :)
:D ale podobnie jak magrolka jestem ciekawa jak będę się w nich czuła... ;)
Amika w tej szkole w której teraz jestem też zdarzają się takie typki... I też ten sam wiek... Szok po prostu co się dzieje z dzieciakami... A Gracjan (ten chłopiec) też jest dopiero w II klasie. Dziś był kochany jak nie wiem co... Nawet razem porysowaliśmy. Zupełnie inny dzieciak... Tak, to na pewno choroba... Szkoda mi go, bo to przecież nie jego wina... :-X i tak generalnie nie było tak źle dzisiaj (a piątki ponoć najgorsze), choć nie powiem - chętnie odpocznę przez weekend ;D
paooolka pazurki będą żele, choć nie mam pojecia jaka jest różnica między jednym a drugim, bo się po prostu nie znam ;) hmm... a co to jest combo? o tym to nawet nie słyszałam... :oops:
Buziolki zostawiam dla Was moje kochane :-* :-* :-* a wieczorkiem lub jutro postaram sie wkleić obiecane wcześniej zdjęcia biżu :)
A! Zapomniałabym! Dziękuję ze u mnie jesteście :) :) :)
:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #587 dnia: 13 Marca 2009, 20:30 »
Oj trochę mnie nie było, ale juz nadrobiłam :)
Ja też bym chciała A. utuczyć - waży 59 kg ::) ::) ::) Irlandia, ehh... No i przemiana materi - je je i nic.
Haniu osobiscie polecam CHRYLERA! Jej, piekny jest :) No, w koncu i my takiego wybralismy, tylko ecru ;)
Mercedes mi sie niee podoba... No, ale to tylko moje zdanie :)

Haniu ja mialam takiego kolege w klasie w gimnazjum ::) Naprawde cos z nim bylo nie tak i wymagal jakis badan... Zachowywal sie okropnie. I tez potrafil kazdego pobic...

35 zł za żelówki to nie dużo, ja płaciłam 90 ::) No ale w salonie. Muszę przyznać, że paznokcie mi się zniszczyły trochę po tipsach :( Miałam zawsze fajne mocne, a na studniowke zaszalam, zrobilam tipsy i teraz starsznie mi sie paznokietki łamią... no, ale moze jak juz mi zejdzie zdarty paznokiec, to bedzie lepiej, mam nadzieje. Tak czy inaczej na slub tez sobie zrobię ;)
Jesli chodzi o czucie sie, to ja sie strasznie o to martwiłam... A po dwoch dniach przyzwyczajenia sie, czulam sie idealnie. teraz nie umiem sie odzwyczaic i ilekroc patrze na swoje paznokcie, to teskno mi za tipsami... ;)
tez nie wiem jaka jest roznica miedzy akrylami i zelem ;D I co to jest combo ;D hehe ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #588 dnia: 13 Marca 2009, 20:33 »
padnięta po pracy jestem także tylko  :-* :-* :-* :-* zostawiam;-)))noi miłego weekendu życzę!!!

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
« Odpowiedź #589 dnia: 13 Marca 2009, 21:32 »
Ajajaj... takie urwisy to u mnie codzienność... w zeszłym roku miałam takiego typka, który podobne akcje wyczyniał niemal codziennie a mamusia przychodziła do szkoły i opier... wszystkich nauczycieli, że z dziećmi z ADHD nie potrafią pracować... inny co chwilę na kogoś pluje... przykładów tego typu mogłabym opowiedzieć setki ;)

Z tych 2 autek bardziej podoba mi się meś...
a co do paznokci - ja bym sztucznych nie robiła... za bardzo niszczą...

Pozdrawiam weekendowo  :-* :-*

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #590 dnia: 14 Marca 2009, 09:41 »
Własnie dowiedziałam się od Klaudki że wczoraj ten chłopiec pobił koleżankę.Bił ja po klatce piersiowej,przewrócił i zaczął dusić
Jest straszna afera w szkole.
Powiem Wam że 3 lata temu miałam taki problem z Klaudką .Ona miała astme ,brała leki.Po powrocie z nad morza stała sie bardzo agresywna.Miała powiększone żrenice ,nie sypiała ,biła i rzucała się..
 Podejrzewalismy ADHD.Lekarka w przychodni skierowała nas do Warszawy na badania.Ale wieczorem wyladowalismy na pogotowiu gdzie zabrano nas do Centrum Pediatrii  na badnia ..Okazało sie że przedawkowanie leków przeciwalergicznych połączonych z jodem.
Od tej pory spokój bo odstawilismy wszystkie leki.

Miłego Weekendu :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #591 dnia: 14 Marca 2009, 10:24 »
jesli chodzi o tipsy to fakt niszcza sie troszke paznokcie ale dosc szybko dochodza do siebie , czucie hmm kwestia przyzwyczajenia ale jakos sie nie odczowa ze s aone jakies takie stzuczne poprostu jak jestes przyzwyczajona do dłuzszych pazurkow to jest ok, na poczatku bedzies tak dziwnie zapinac nawet zamek w spodniach tak opuszkami palcow (tak nie da sie wyjasnic sama zobaczysz :P ) dziwnie bedzie sie pisac troche n aklawiaturze ale szybko sie przyzywczaisz a jak juz wrocisz do swoich naturalnych to zobaczysz jaka fajna jest roznica odnosnie pisania na klawiaturze :P

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #592 dnia: 14 Marca 2009, 10:40 »
Witam po dluzszej nieobecnosci ..

Faktycznie niezle lobuzy, u mojej siostry córki w skzole w pierwszej klasie jeden chlopiec popchnął drugiego i tej spadl ze shodow i mial wstrzas mozgu, jak wrocil na lekcje nie pamietam zadnej kolezanki ani kolegi z klasy. I trzeba dodatc ze to nie pierwszy taki wyczyn malego zbira !!

Hmmm ja bardzo dlugo nosialm akryle, kiedy nie wyobrazalam sobie nie miec juz sztucznych paznokcie ale po wizycie w szpotalu je zdjelam i do tej poty mam swoje. Moje naturalne pazorki bardzo szybko doszly do siebie i do tej pory jest ok :)
Hehehh serio tej zamek od spodni na poczatku to masakra  ;D

Pozdrawiam sobotnie :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #593 dnia: 14 Marca 2009, 11:11 »
Ja parę razy też miałam tipsy, kiedyś byłam straszną przeciwniczką i tipsy kojarzyły mi się ze tlenionymi blondynami z dyskoteki aż w końcu poszłam żeby spróbować bo swoje pazurki miałam słabe a chciałam mieć ładne dłonie  :) efekt był rewelacyjny, były tak zrobione że nikt nie poznawał że są sztuczne, nie były bardzo długie i tylko french klasyczny i wyglądały pięknie  :) ale przyzwyczaić się do nich to dopiero sztuka, na początku kurtki zapiąć nie mogłam, guzików, zamka, cały czas takie wrażenie że zaraz odpadną  :) ale  :)o kwestia przyzwyczajenia  :)

:-* zostawiam

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #594 dnia: 14 Marca 2009, 11:29 »
Witaj Haniu ja ze spoznieniem ale mnie sie bardziej podoba chrysler................
POzdrawiam!!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #595 dnia: 14 Marca 2009, 11:49 »
Heh, to ja po zalozeniu tipsow pisalam sms do taty zeby podjechal po mnie, bo byla straszna pogoda, a do domu mialam 40 minut drogi piechotka... Tylko ze tego smsa to taaaaak ciezko sie pisalo ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #596 dnia: 14 Marca 2009, 14:41 »
No słoneczko, powróciłam, mam nadzieję, że na dłużej ;D
Co do paznokci, to tipsy to są sztuczne paznokcie, plastikowe, które się przykleja. Żel masz nakładany na Twój paznokieć, własny, w nim zatapia się ozdoby i jest po prostu trwały, natomiast co do combo to jest to mieszanie metod, np pokrywasz paznokcia żelem, zatapiasz jakieś ozdoby a utwardzonego paznokcia ozdabiasz np kwiatkiem z akrylu na wierzchu. Tak mi moja pani od pazurków tłumaczyła.  :)

Buziaczki zostawiam :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #597 dnia: 14 Marca 2009, 15:42 »
Czyli jak dobrze rozumiem, to żeby miec żele trzeba miec długie swoje paznokcie? A jak się ma krótkie to tylko tipsy pozostają?

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #598 dnia: 14 Marca 2009, 15:45 »
margolka nie koniecznie, jak nie chcesz tipsow to sie zeluje wlasne paznokcie , ale nie musza byc wcale dlugie bo mozna je zelem przedłuzyc na formie(taki szablon jest owijany wokol palca tam sa takie kwadraciki narysowane i sie zeluje i juz :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #599 dnia: 14 Marca 2009, 15:48 »
Ja w ogóle nie lubię długich paznokci i mam żele, ale tylko do opuszka. Nie mam długich szponów. :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011