Dołączam się i ja!
Z pracą miałam kiedyś bardzo podobny dylemat jak ty. Do akwizycji się nie nadaję kompletnie, a właśnie do takiego zajęcia w mojej firmie chcieli mnie przenieść... Zwolniłam się, bo dlaczego mam robić to, czego nie lubię?

co do cen, to ja za fryzurę zapłacę max 100 zł, jeśli będzie jakaś skomplikowana (za podobne upięcie płaciłam w lipcu zeszłego roku jakieś 60 zł), za makijaż płacę 70 zł. Wg mnie 100 zł za makijaż to nie jest dużo- ja płacę mniej tylko dlatego, że mam u tej Pani zniżkę, bo chodzę do niej od 3 lat. Upewnijcie się jakimi kosmetykami wykonuje się w danym miejscu makijaż, czy ma dobrą bazę i podkład pod makijaż- to jest gwarancja jego trwałości

A w tym przypadku cena gra dużą rolę- nie widziałam drogiego podkładu, który by się zważył albo starł po 3 godzinach- a te tańsze tak niestety mają. Cena makijażu w renomowanym salonie kosmetycznym, który pracuje na dobrych kosmetykach nie powinna być niższa niż 70-80 zł. Gdyby ktoś zaśpiewał mi mniej to bardzo bym się zastanawiała nad tym salonem... Błagam, nie potępiajcie mnie teraz. To tylko moje zdanie i opinia

I oczywiście każdy może mieć swoją