Autor Wątek: "Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr..." Karolina i Arek 23.05.2009  (Przeczytany 49053 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline margolka

• Chuck Norris
I chcialo Ci się odklejać ? :D Większość chyba nakleja nalepki ślubne na te co już są  :D
Ooo zakupy to potrafią humor poprawić  ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Moi znajomi, którzy w sierpniu brali ślub, kupili jakieś 60 butelek wódki i wszystkie też najpierw ogołacali z ich nalepek i naklejali swoje... Ale oni wybrali przezroczyste naklejki, może dlatego... W każdym razie męczyli się z tym ładnych parę dni ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
można jeszcze?  :)
o mamusiu jakie dylematy ;) ja się nawet nie zastanawiałam jak to jest z tymi etykietkami  :D he he

Offline hania3033

• Chuck Norris
no właśnie - chciało ci się?? ;) ja też bym chyba naklejała na te co już są... ::) no chyba ze te oryginalne z wódki są większe to wtedy nie... :P
buziaki zostawiam  :-* :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
ja bym naklejała naklejki na te co już były, chyba że różniłyby sie rozmiarem i widać by je było ::)

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
A mi zostało 50 dni do tego najpiękniejszego dnia w miom życiu a tu zostałam sama ... forumki mnie opuściły  :'(

Odnośnie butelek z wódką to musiałam je odmoczyc poniewaz my mamy luksusową i małe nowe etykiety i sporo by wystawały stare spod ślubnych a było ich tyle (120)

wydaje mi się że za mało bedzie tej wódki... :-\  i wyglądają tak

Castia   :hello:

A wczoraj byliśmy na tańcach...
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wow niezły arsenał  :D
Bardzo ładnie to wygląda, kolorystycznie dograne super  ;)
A ile macie osób , i ilu dniowe wesele ??

A jak po tancach ??  :cancan:

I oczywiście gratuluję 50 dni do ślubu  :skacza:

Offline Karolla77

• uzależniony
gości myślę że bedzie ok 110 bo kilka osób nie bedzie i może jeszcze ktoś  odpadnie no i po weselu poprawiny. Na bramy dokupimy napewno troche butelek ale niewiem czy starczy ???

A na tańcach było świetnie mojemu A. bardzo spodobała się samba którą poznaliśmy i meczyliśmy walca angielskiego i cha-che. Ale się uśmiałam bardzo sympatyczna atmosfera tam jest i nic nie krępuje wogóle jednej pary nie było i byłiśmy my i jeszcze jedna para która wcześniej musiała wyjśc a my trenowaliśmy sami z instruktorem i jeszcze dostaliśmy 0,5 godz gratis czyli w sumie 2 godziny prawie że indywidualnych zajęc  ;D

Dziękuje Justyś za gratulacje  :)

Miłego piątkowego wieczorku  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
My liczyliśmy 0,5 l na osobę , czyli mamy 85 0,7 l na 100 os  ;) mamy wesele jednodniowe , ale oprócz tego mamy jeszcze 75 butelek 0,5 l na koronę , bramy , nagrody w konkursach i do dania na odchodne - ale to nie dla każdego tylko niektórym osobom  ;)
hmmm mi się wydaję ze te 120 butelek na 110 os na wesele dwudniowe to trochę mało tzn ja bym na bank dokupiła  ;) ale to z mojej strony , bo wiem jakich mam gości  ;D ;D ;D

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
gratuluje 50 dni..... nam pozostalo jeszcze raz tyle :D ale masz juz bliziutko :)
Fajnie ze sie dobrze bawicie i czujecie na tych tancach :) buziaki
jesli chodzi o wodke to mi sie tez wydaje ze moze byc malo..... tymbardziej ze ma byc 2 dni :)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
Fajnie to wygląda.Ale faktycznie zastanowiłabym sie na dokupieniem wódeczki

Gratuluje  50 dni
to juz naprawdę niedługo.Nawet smiałam sie dziś z moim że nie tak dawno było 100, 50  potem coraz mniej aż wkońcu zostało nam tak  niewiele  ;D

Offline Karolla77

• uzależniony
Macie racje za mało tej wódki chociaż na bramy i konkursy i tak dokupimy a dla gości na koniec mieliśmy nie dawac ale rodzice chca i tak od siebie beda dawac.
A jakie kupujecie pończochy samonośne? ja zawsze te kupywałam ale boję się że spadną a i tak się zdarzało nie raz. A beżowe czy białe? Może lepiej na pas? 

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
Ja zakupiłam pończoch (białe) takie i takie.Tez mam obawy że po drodze moge je zgubić ;D
My wódeczke tez dajemy przy wyjściu razem z paczuszką ciast :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja już mam - białe samonośne - nigdy mi nie spadały  więc myślę że tym razem też będzie ok  :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
super ta Wasza wódeczka wygląda... naprawdę ślicznie wyszło :) nie wiem czy tak mało macie tej wódki... my mamy 150 butelek 0,5 l a gości pewnie będzie ok. 130-140 (oby mniej  ::)) ... tylko, że w Piracie jest obowiązek kupienia od nich określonej ilości alkoholu (chyba 100g na osobę) i to też będzie trochę butelek  :)

co do pończoch to może spróbuj jakiejś innej firmy pończochy... ja polecam Gattę.. zawsze super mi się trzymały
do pasa w sumie trzeba się przyzwyczaić i powiem Ci, że mimo tego, że w ciepłych miesiącach dosyć często korzystam z tej części garderoby to na ślub bym pasa nie ubrała... samonośki są o niebo wygodniejsze  ;)

gratuluję 50 dni.... ani się obejrzymy a już będzie maj :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ja też używam pończoch Gatta. A mam problem z pończochami, bo mam nogi długie na rozmiar 3-4, ale obwód uda na rozmiar 1-2 i często pończocha odpowiednia na długość mi się zsuwała... Z Gatta nie mam tego problemu. W dodatku oni mają też pończochy, które mają 3 paski silikonu- te to mi się jak pancerne trzymają ;D
Co do koloru to ja sama się zastanawiam- większość wybiera białe, ale co ja potem z białymi pończochami zrobię? Dlatego ja chyba kupię cieliste, w kolorze mojej skóry i będzie wyglądało, jakbym miała gołą nogę. A jak będzie naprawdę ciepło to chyba w ogóle zrezygnuję z pończoch i będę miała gołe nogi :D Ewentualnie pończochy kabaretki włożę ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Tak własnie polecam gatte  ;) zawsze z tej firmy kupuję pończochy i rajstopy  ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ja też zawsze z gatty byłam zadowolona  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
Wow, jaka armia butelkowa !
Buziaczki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
Karolla : skąd zamawiacie ciasta i tort bo chyba jeszcze nie pytałam?

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Lol, pięknie wyglądają te butelki :) Też bym dokupiła jeszcze trochę wódki, wydaje mi się że tak ilość na te 110 osó to troszkę mało, ale ja patrzę w tym momencie na moją rodzinę :P
Rajstopy i pończochy z Gatty są fajne, nie zsuwają się, przynajmniej mnie nigdy się to nie zdarzyło :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
: zostawiam ja tez pomysle o tej formie od ponczoch co proponujecie, lepiej nie ryzykowac z innymi, ale tez myslalam ze jak bedzie bardzo cieplo to moze nie zakladac.... hm.... nie wiem

Offline Karolla77

• uzależniony
Witajcie w poniedziałek  :)
Co do wódki to jeszcze 20 butelek 0,5 mamy wliczone w cene na sali ale i tak jeszcze troche dokupimy.

Pończochy już wiem z Gatty samonośne tylko jakie białe czy cieliste bo ja bym wolała cieliste pasuje tak?

Karolla : skąd zamawiacie ciasta i tort bo chyba jeszcze nie pytałam?
Torta zamawiamy w cukierni Podgrodzie na Osińskiego blisko straży tam jest najtaniej jest to też sprawdzona cukiernia mają pyszne ciasta i torty. A ciast jeszcze nie zamawialiśmy bo sąsiadka ma część upiec tylko nie mogę się jakoś z nią spotkac i niewiem ile upiecze sama a reszte zamawiac bede właśnie w tej cukierni.

Jesteśmy już po zapowiedziach i w USC też wszystko załatwione tylko jeszcze zawieźć zaświadczenia z USC i od mojego księdza z zapowiedzi do kościoła gdzie bedzie ślub.

Wiśniowa a widziałaś teraz strone Pirata? Nowożeńcy mają mieć apartament gratis chyba wcześniej tego nie było albo mi umkło  ;D   

W sobote byliśmy na małych zakupach i kupiliśmy plakaty na przywitanie gości do dekoracji naszych klatek i kupiłam sobie butki takie na zmianę jakby ślubne były nie wygodne.

Ale się rozpisałam ...

Miłego Dnia życzę  :-* :-* :-*[/color]

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
butellki wyszły super!

co do ponczoch, ja nie ukrywam ze biale mi sie baaaardzo nie podobaja, ja kupie cieliste albo w ogole bo jest opcja ze bede miala sandałki
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ja również bez pończoch w sandałkach  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ja kupiłam pończochy ecru (z gatty to zdaje się kolor panna) - w sumie się nad tym nie zastanawiałam, ale raczej już nie będę miała okazji założyć pończoch w tym kolorze (no chyba, że jak się przebiorę za pielęgniarkę  ;)) a poza tym to takie ślubne :)

faktycznie nie było wcześniej informacji o apartamencie gratis dla Młodej Pary :D fajnie bo i tak mieliśmy brać pokój dla siebie... mam nadzieję tylko, że goście się pomieszczą w tym hotelu bo tam tylko 70 miejsc jest  ::) nie mogę się już doczekać kiedy wstawią fotki nowych dekoracji ... z tego co pamiętam A. mówiła, że 18go kwietnia jest pierwsze wesele i już można przyjść sobie w sobotę pooglądać co i jak

Karolla77 ile kosztują ciasta w tej Twojej cukierni?

p.s. doczytałam na stronie Pirata że jest możliwość rejsu Młodej Pary motorówką - słyszałaś coś o tym? ciekawa jestem czy jest to coś takiego jak u Kicermana.... kurcze my się nawet zastanawialiśmy czy sobie jakiejś motorówki nie skombinować i nie zrobić takiego wejścia... super to na fotkach wygląda  ::)

« Ostatnia zmiana: 6 Kwietnia 2009, 10:47 wysłana przez wiśniowa »

Offline margolka

• Chuck Norris
Ślicznie wygląda ta wódeczka  :D
A co do ponczoch - ja chce miec białe, ale mysle ze nie ma przeciwskazan do tego, by byly cieliste ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
ja tam również wolę białe :)
nawet nie pomyślałam o cielistych  ::) nie wiem czemu, odruchowo kupiłam białe.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja też będę kupowała białe i chyba z pasem... Nie wiem, nigdy jeszcze pończoch nie nosiłam, ale tak jakoś bałabym się żeby nie spadły ;)
Pochwal się bucikami tymi na zmianę :)
Co do wódki to uważam że trochę za mało... My na razie kupiliśmy 100 butelek, a resztę dokupimy jak wszyscy dadzą nam potwierdzenia. Ale na pewno nie będziemy tak dużo liczyli na bramy czy coś... Chociaż, powiem szczerze, sama nie wiem ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja też jakoś jestem za białymi, moja kolezanka miała cieliste i na zdjeciach jakos nie podobało mi się to  ;)

Tak tak pochwal się butkami na zmiane  ;)

Fajnie ze już po zapowiedziach  :D My jeszcze musimy trochę poczekać  ;)