Witam
karolla 
Wybacz za zaniedbanie, no ale niestety szkoła wzywała, i nie miałam czasu zaglądać na forum...
Ale wszystko nadrobiłam

Historia bycia razem bardzo ciekawa, wiesz jak napisałas o tych inicjałach "A.G." to przypomniało mi się, że zawsze obok bloku mojego A, na ścianie, widniał pewien napis... My wtedy bylismy tylko koleżeństwem, spotykaliśmy się a to na rowery, a to na spacery... Z czasem to przerodziło się w przyjaźń itd... Ale ten napis to od początku naszej znajomości nie dawał mi spokoju. Brzmiał: "Koleżanka a może coś więcej..." Hihi, odkąd jestesmy razem, napis zamalowano

Pięknie razem wyglądacie

I ślicznie wygladasz w ciemnych włoskach

Co do zagranicy to wszędzie znajdą się polacy którzy z chęcią pomogą. Tylko trzeba mniej więcej się zorientować do jakiej miejscowości się dostać... Wieeeele polaków zakłada fora na temat zagranicnzych miejscowości, a na nich sa wszelkie informacje

Wyjazd za granicę jest bardzo dobrym rozwiązaniem ale nie na długo. Chociaz i tam nie znajdziesz pewnie pracy, która Cię w pełni zadowoli, to przynajmniej zarobisz dużo więcej,...
Mieszkanie, przy wyjeździe, mozna komus wynająć i rowniez na tym zarobic

Dziewczyny, da się mieć dwa suwaczki i odliczanko... Wystarczy skrócić polecenie suwaczka :)Tylko nie mam pojęcia jak Wam to wytłumaczyć, jak coś to piszcie na priv, to pokażę Wam co usunąć, a co zostawić żeby wszystko działało

Co do pieśni to przejdź się do organisty czy po prostu do Księdza, może on Wam doradzi?

Mi ksiądz doradził właśnie zamiast standardowego marszu weselnego coś.. Hm, no nie powiem, bo nie wiem jak to się nazywa

Ale zagrał nam to na fortepianie, i było przepięknie

Więc z tym to chyba najlepiej z księdzem gadac

Co do pracy to hmm, nie ma co czekać az zaczną wypłacać normalnie...
Ale ja nie wypowiadam żadnego zdania, bo po prostu nie mam pojęcia co Ci doradzić

Mam nadzieję jednak że podejmiesz słuszną decyzję, która Cię zadowoli

Buziaczki!

PS. Mam nadzieję że teraz będę mogła częściej do Ciebie zaglądać...