Witam wieczorkiem 
Jak miło, jak tu zaglądam i widzę tyle wpisów

Dziękuję za pochwały

Ale jak na razie to nie zrobiłam nic nadzwyczajnego, powycinałam tylko karteczki i podziurkowałam

Ciekawe jak mi pójdzie klejenie

Ale to już zostawiam na weekend
Forumki drogie - zdjęć z przymiarki nie mam

Wzięłam aparat, ale mama nie chciała mi zrobić ani jednego zdjęcia

Ale mogę się pochwalić -
wybrałam welon 
a także
bolerko
Welon jest krótszy niż tamten, jest do pasa, no może troszeczkę, ale minimalnie za pas. Jest dwuwarstwowy, cięty, bez żadnej lamówki, za to pokryty w całości dżetami

Mojej mamie bardzo się w nim spodobałam. I ja sobie też się podobałam, że tak nieskromnie powiem
Bolerko, które sobie wypożyczę, jest białe, gładkie, z krótkim półrękawkiem. Kurcze, żałuje, że nie mam zdjęcia, bo się teraz zastanawiam, czy ono nie było na mnie troszkę za luźne. Niby najmniejsze, jakie pani miała, ale teraz już zaczynam wymyślać

Co jeszcze - na przymiarkę wzięłam mój
naszyjniczek - zdaniem wszystkich pań w salonie bardzo mi on do sukni pasuje

No i pokaże go Wam (miałam nie pokazywać na razie, bo zdjęcie nie jest zbyt dobrej jakości, ale to tak w ramach rekompensaty za brak zdjęć z przymiarki

)
Oto i on
Jest naprawdę delikatniutki, łańcuszek jest cieniutki, a kwiatuszki malutkie
Kolczyki do kompletu mają przyjść dopiero po 15 czerwca. Będą to wkrętki
W ogóle to mam teraz problem.
Bo tak, z początku planowałam na szyję taki stroik z salonu. I do tego taki stroik do włosów. Ale skoro kupiłam biżuterię srebrną, no to stroik do włosów już mi nie bardzo pasuje. Wszystkie panie w salonie stwierdziły, że powinnam mieć
diadem...
Przymierzyłam jeden i podobno wyglądałam dobrze

Mnie ogólnie diademy się podobają, ale sama nie wiem czy to nie będzie za dużo...
Tyle, że jak zrzucę welon, to będę miała takie gołe włosy...
Doradźcie mi proszę

Czasu coraz mniej, a musiałabym skombinować skądś ten diadem ( w sensie zamówić na all... - w salonie pani mi zawołała 150 zł za ten co mierzyłam

) ) Może taki delikatniutki bym sobie kupiła