ok jestem 2 imprezki za mna panienskie i roczek

jakos nie mam osttanio weny do pisania , odwiedzam forum codziennie bo to juz uzaleznienei odwiedzam Wasze watki nie zawsze cos pisze ale jestem z Wami

odnosnie paniesko-kawalerskiego wesea było fajniee kupiłam przyszlej pannie mlodej wałek do ciasta z napisem "niech ten wałek przyjdzie ci z pomocą jak chłop wroci pozna noca"

i różowe pluszowe kajdanki

na roczek kupiłam komplecik spodenki, bluzka i takie ala boler-kamizelka i tez było miło (i czas strasznei szybo zleciał ,co mnie zdziwiło )
ze spraw weselnych ,kupiłam plansze weselne na powitanei gosci i mama kupiła takei dla nas (dla pary mlodej )jutro zrobie foteczki jak chcecie,
byłam pogadac o bukieciku i pani powiedziala ze do 100zl pokojnei sie zmieszcze tylko ja nie wiem jaki wybrac jaki by pasowal do mojej sukni (suknia jest na stonie nr 2)
a i zaczely sie odmowy hurtem 10os. od stroy mojeo taty , jedna ciotka z wujkiem nie pzprzyjada bo nie maja kasy i jaks nei dawno stracili parace, 2 pracuja w niemczech i chyba wtedy beda mieli wyjazd
kuzyn ktory jest na miejscu nie przyjdzie bo nie ma kasy

ten o sie zastanawialm
a najlepsze jest to ze w sumie nikt nie napisal nawet smsa tylko jedny zadzwonili do mojego taty a o reszcie wim od kuzynki ktora wie to od swojej mamycikawe czy mi powiedza to ze ih nei ebdzie cz