ajj wiecie co juz od 5.30 jakso spac nie moge no to co?trzeba bylo włączyć kompa i wejść na forum

, ale to wszystko pewnie dlatego, że mój Norbert dzis o 13 będzie już ze mną.i też pewnie się troszke denerwuje, gdyż ostatnim razem , było troszke nerwów, tez sie obudzilam tak wcześnie i miałm jakies przeczucie (ahh ta intuicja), tak coś czułam , że cos jest nei taki tak jakos pomyslalam , że pewnei mojemu N. autobus ucieknie albo coś i co tedy?nie przyjedzie?, a on zaraz mi pisze smsa , że były jaja , że mu autobus ni rzyjechał, to szybko stopa złapał, i na 2 zdążył na styk, ah juz tak spokojniej sie zrobiło i nagle pomyślałam, "sobie "ciekawe czy wzioł paszpot?, bo nic mu wczesniej nie powiedziałam tzn. nie przyomniałam", i co za jakis czas mo N. mi pisze , że nie ma paszportu, to ja juz załamana i wściekła na niego

, ale on mi pisze , że na dowod można , czego sam nei wiedział normalnie więcej szczęścia niż rozumu. ale j atez nie wiedziałąm , że Norwegia co prawda w UE, nie jest ale należy do Shengen, i było troszke nerwów, ale wszystko sie zakończyło szczęśliwie:)0
ale mam nadzieje ,że dziś wszystko bedzie dobrze:) no i byle do 13