dziewczyny mozecie mnie zlinczować, ale takie sukienki jak wkleiła sunflowerka83 wcale mi sie nie podobają. Nie lubie bardzo ozdobionych sukienek, ale ta wydaje mi się za prosta, zwykła, lejaca się, w dodatku na chudej modelce (może to dodatkowo wplywa na moja ocenę). Po tych wszystkich Waszych opiniach nie wiem czy kiedykolwiek odważę się wkleić swoją, bo bedę miec same negatywne oceny, albo nie będziecie mi mówić całej prawdy

Poza tym nie podoba mi sie taka golizna, dla mnie nie wyglada to ładnie no i gdzie ta klasa w tej sukni, bo ja jej nie widzę. Sorki sunflowerka83, ale mamy chyba inne gusty, mam nadzieję, że nie jestes na mnie zła
Dziewczyny dajcie znac co było na tych targach w galaxy w ten weekend bo zastanawialam sie czy nie pojechać. Mam troche daleko do Szczecina i dlatego nie bardzo mi sie chciało, ale na te styczniowe na pewno sie wybiorę. A co do karty rabatowej to nigdy z niej nie skorzystałam (może dlatego ze zniżki sa głównie w usługach zachodniopomorskich firm, a moje wesele w woj.śląskim) a organizer nabyłam chyba za późno, bo jak juz miałam zalatwioną salę, orkiestrę, fotografa i kamerzyste i wiele stron w nim było juz dla mnie niepotrzebnych