srodowe,
a pochwale sie ze kupilam sobie wczoraj na allegro falownice do wlosow

i sie ciesze bo nigdzie jej znalesc w sklepach nie mozna a i na internecie tez bez szalenstw az tu nagle na allegro ktos wrzucil 10szt i jak ja jzu zamawialam to bralam 9 i doslownie pare min po mnei jzu nie bylo nic wiec na farcie sie zalapalam

, no to tak jzu po choinke sobei zrobilam prezencior jako od mojego N. bo mowil zebym kupila sobie bo nawet w Norwegii tez nie mogl znalesc, ale tak to na te swieta tyle kasy juz poszlo a jeszcze nie wszyscy zrobieni
swojemu Norbertowi kupilam alkomat, sluchawke bluthucza i taka poduszke do masazu (w media 270zl a na necie juz z przesylka 200zl wiec 70zl do przou, akupilam mu ja bo on tak uwielbia masaze a ja tak nienawidze masowac:) ), mamie z sis. chcemu kupic firanki takie makarony, tatcie cos z estawu wedkarskiego, "tesciom"to juz sie zrzucili na zelazko, jeszcze sie zastanawiamy co dla chrzesniy N. ma 8meisiecy, a ma jzu duzo zabawe tych ktore polecaja w bebikowym i tak nie wiem sama chodze po sklepach patrze na te zabawki i co 2 to lepsza a te cenyyyyyyyyyyyy to masakra, jakei zabawki sa drogie, a jakie juz wymyslne:) , ale tez kupilismy fajny zestaw do robienia koralikow to dla 8latki wiec mam nadzieje ze jej sie spodoba, jeszcze jakis prezent dla N. brata i jego zony jakis drobiazg i tak sie zastanawiam co by tu kupic i jak nic nie wymysle to chyb ana kosmetykach stanie i juz

ja to ostatnio dostalam tyle kosmetykow, na co nei narzekam wcale ale tak ostatnio zajrzalam do szafki a tam maialm jeszcze caly nowy zestaw kosmetykow zel pod prysznic, mleczko i dezodorant, ale data jeszcze aktualna wiec teraz zuzyje to bo zaraz nowe dostane pewnie