W woli wyjaśnienia nie mam w zwyczaju pisać negatywnych opini na jakiś temat, gdyż uważam, że ile Panien Młodych tyle będzie opinii o salonach, fotografikach, restauracjach itp. A piszę po ślubie ponieważ nigdy nie kieruję się czująś opinią na jakiś temat ale jak widzę teraz po wejściu na to forum dużo osób postępuje inaczej. U mnie wybór sukni był szybki, odwiedziłam tylko markowe salony Bydgoszczy (Romantica, Madonna, Lisa Ferrera, Madleine oraz Agnes). Wszędzie spotkałam się z miłą, profesionalą obsługą, w większości salonów sukienki były śliczne, a napisałam o Madleine, bo tam znalazłam to czego szukałam. Nie wiem czemu mój wpis został tak dziwnie odczytany.
Powoli wczytuję się w to forum i postaram się napisać gdzieniegdzie kilka rad z mojego "małego doświadczenia" w kwestii organizowania swojego wesela. Może będę mogła komuś polecić osoby, które wybrałam na moje wesele i jestem z ich pracy zadowolona, a zaczełam od sukienek, bo to jest temat najbardziej mi bliski jako byłej panny młodej.