ja polecam taką panią z Szubina. jakby co mogę podać dokładniejsze dane. Kobitka bardzo miła, idzie na rękę wszystkim. chyba w grudniu założyła wypożyczalnie sukienek (bardzo duzy wybór wieczorowych, czy jakis takich balowych) i teraz też zaczyna suknie ślubne mieć. Kupiła kilka w hurtowni i stwierdziła,że lepiej jak po prostu ktoś przyjedzie,to zamawiać na daną osobę. Także można pojechać, się obmierzyć, powiedzieć co by się chciało. Ona wtedy konsultuje to z krawcową, i szuje podobne sukienki, ale znacznie taniej.
z tym ze jest to szycie na wypożyczenie, ale jest się pierwszą, która ma dana sukienkę.
Sukienki ma bardzo tanio. Wypożyczenie najdroższej-takiej rybki całej z koronki i z koronkowym trenem kosztuje 1000zł.a ogólnie to ceny są od 300zł. Wypożyczenie takiej szytej na miarę kosztuje ok.500-700zł najczęściej. w cenie jest też welon, bolerko, rękawiczki,ozdoby do włosów, czy na szyję.
Wszystkie sukienki są nowe.Ładne.Z dobrych materiałów.
także polecam.

ja sama raczej gdzie indziej zamawiam sukienkę-najprawdopodobniej z Dominika, ale jeszcze jutro pojadę i zobaczę, czy uda się, aby zrobili sukienkę z ich kolekcji, ale z moimi poprawkami:)