Autor Wątek: salony sukien slubnych  (Przeczytany 293806 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline empe
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14 lipca 2008
Odp: salony sukien slubnych
« Odpowiedź #30 dnia: 23 Stycznia 2009, 09:59 »
Drogie Panny
A ja zachęcam do odwiedzenia salonu w Żninie.  Żona przeleciała kilka w Bydgoszczy i ten w Żninie wypadł o wiele lepiej.  Mają kilkukrotnie większy wybór sukienek.  Mają ich baaardzo dużo.  Przerabiają i dorabiają jak chcesz sukienki na wypożyczenie.  A jak masz jakieś wyjątkowe potrzeby to mogą uszyć na zamówienie, a Ty masz wybór czy chcesz to kupić czy wypożyczyć.  I ceny są chyba dużo lepsze niż w Bydgoszczy.  Nie zwracają uwagi na zabrudzenia czy zagniecenia i nie każą za to dopłacać. 
pozdrawiam

Offline sylvia1pl

• Małżeństwo to słodka,dożywotnia kara za miłość :)
  • entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #31 dnia: 30 Stycznia 2009, 20:14 »
Agape007 i Daruda

Powiem wam coś ja też miałam sukienkę z salonu Sukien Ślubnych Julia.Daruda masz racje jeśli chodzi o ten sam salon oczywiście,babeczka bardzo miła ale gaduła straszna!!!!O ile się nie myle babeczka ma na imię Mirka czy jakoś tak.Ja tam kupowałam sukienkę i dałam za nią 1100zł z czyszczeniem gratis oczywiście.Sukienkę kupiłam z możliwością wstawienia jej spowrotem do komisu i otrzymaniem połowy pieniążków za nią także interes niezły.Do sukienki oczywiście dostałam welon gratis.Jakies pytania to walcie śmiało  ;D ;D ;D

Jakbyście chciały zobaczyć moją sukienkę to czekam na e-maila :)

« Ostatnia zmiana: 2 Lutego 2009, 15:17 wysłana przez Maja »

Offline Aggy

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #32 dnia: 30 Stycznia 2009, 21:15 »
sylvia1pl, oglądałam suknie z Dominiki na ich stronie i faktycznie mają niektóre ciekawe wzory :) Ciekawa jestem twojej sukienki. Mogłabyś przesłać mi jakieś zdjęcia na maila: aggy21@wp.pl ?

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #33 dnia: 1 Lutego 2009, 15:50 »
A czy któraś z was byla w salonie na Świętojańskiej: Salon gdzie maja sukienki Lisy Ferrery? Bo ja chyba tak zamowie sukienkę ale jeszcze chce do Żnina pojechac... Bo w Na Świetojańskiej to ceny są nieciekawe...

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #34 dnia: 1 Lutego 2009, 16:01 »
ja kupiłam moją suknię na świętojańskiej (nawiasem mówiąc właśnie chcę ją sprzedać) i jestem bardzo zadowolona z salonu, fakt ceny takie jakie są, ale panie w salonie wspaniałe, a suknie no cóż - piękne

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #35 dnia: 1 Lutego 2009, 16:15 »
Iza dzis własnie ogladalam Twoją relacje ze ślubu...suknia naprawdę piekna! ;) jak i cały ślub ;)

Offline michasia

• forumowicz
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Lutego 2009, 14:37 »
ja polecam taką panią z Szubina. jakby co mogę podać dokładniejsze dane. Kobitka bardzo miła, idzie na rękę wszystkim. chyba w grudniu założyła wypożyczalnie sukienek (bardzo duzy wybór wieczorowych, czy jakis takich balowych) i teraz też zaczyna suknie ślubne mieć. Kupiła kilka w hurtowni i stwierdziła,że lepiej jak po prostu ktoś przyjedzie,to zamawiać na daną osobę. Także można pojechać, się obmierzyć, powiedzieć co by się chciało. Ona wtedy konsultuje to z krawcową, i szuje podobne sukienki, ale znacznie taniej.
z tym ze jest to szycie na wypożyczenie, ale jest się pierwszą, która ma dana sukienkę.
Sukienki ma bardzo tanio. Wypożyczenie najdroższej-takiej rybki całej z koronki i z koronkowym trenem kosztuje 1000zł.a ogólnie to ceny są od 300zł. Wypożyczenie takiej szytej na miarę kosztuje ok.500-700zł najczęściej. w cenie jest też welon, bolerko, rękawiczki,ozdoby do włosów, czy na szyję.
Wszystkie sukienki są nowe.Ładne.Z dobrych materiałów.
także polecam.:)

ja sama raczej gdzie indziej zamawiam sukienkę-najprawdopodobniej z Dominika, ale jeszcze jutro pojadę i zobaczę, czy uda się, aby zrobili sukienkę z ich kolekcji, ale z moimi poprawkami:)

Offline aagaaz

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #37 dnia: 1 Marca 2009, 17:50 »
Ja polecam salon Sukni Ślubnych Agnes  :) Stamtąd będę miała suknię.  Bardzo miła jest obsługa.  Ja w niecała godzinę wybrałam suknię ;)
Jest cudowna ;)

Offline sylvia1pl

• entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
« Odpowiedź #38 dnia: 1 Marca 2009, 19:02 »
Hejka hejka wkleje wam pare fotek moje sukienki.Kupiłam Ją jak już wcześniej wspominałam w salonie Julia na Grudziądzkiej

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #39 dnia: 1 Marca 2009, 20:58 »
sylvia1pl   ladna sukieneczka, kurcze zapomnialam napisac wczesniej jak mi na maila przyslalas, a teraz widze na forum to mi sie przypomnialo :) ogladalam wszystkie fotki, ktore masz dostepne, ale masz brzusio :) ktory to juz miesiac? czy to nie twoj :) bo twarzy na fotkach nie bylo/...

Offline MagdaG

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16 sierpień 2008r.
« Odpowiedź #40 dnia: 4 Marca 2009, 13:43 »
Mniejsze salony ślubne mają tę zaletę, że są bardziej elastyczne i można w nich negocjować cenę. Jeśli jesteś z Fordony to zajrzyć do Floris Studio. Jest to salon ślubny oraz kwiaciarnia. Na pewno dogadasz się jeśli chodzi o cenę i wybór sukienek też spory.

Offline magia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27 VI 2009 r.
« Odpowiedź #41 dnia: 4 Marca 2009, 18:25 »
Ładne sukienki i brzusio sylvia1pl :uscisk:

Ja swoją sukienke wybrała w Żninie...mam nadzieję, ze bede zadowolona.

Offline sylvia1pl

• entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
« Odpowiedź #42 dnia: 5 Marca 2009, 06:30 »
Dzięki wam dziewczynki za ocenę  :)

A tak żeby była jasność moja sukienka od kościelnego nie była biała!! :)  W kolorze ecrie :)

Tak bym chciała wrócić do tego dnia!!!!!!!! Achhh co to za wspomnienia :)

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #43 dnia: 5 Marca 2009, 17:20 »
Ja też wybrałam Salon Sukien w Żninie.
Niestety nie mieli takiej sukni jaka by mi odpowiadała, ale Panie powiedziały, że uszyją.
Mam nadzieję, że będę zadowolona.
A oto ona:

Offline Aggy

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #44 dnia: 5 Marca 2009, 20:53 »
marta86star, piękna ta suknia. A mogę wiedzieć ile będziesz za nią płacić w Żninie?

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #45 dnia: 5 Marca 2009, 21:29 »
1300 zł jako uszycie z wypożyczeniem, a jeśli chciałabym mieć na własność to 1900zł

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #46 dnia: 5 Marca 2009, 21:33 »
U mnie podobnie :) 1400zł szycie z wypożyczeniem, 1900zł na własność ;)
« Ostatnia zmiana: 16 Marca 2009, 13:09 wysłana przez Maja »

Offline sylvia1pl

• entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
« Odpowiedź #47 dnia: 6 Marca 2009, 06:30 »
Ładna sukienka.Ja już pewnie pisałam ale Ja kupowałam sukienkę i zapłaciłam 1100zł z możliwością wsatwienia jej do komisu i połową pieniążków spowrotem :) i czyszczenie gratis także myślę,ze nie wyszło drogo

Offline ska
  • forumowicz
  • data ślubu: 25-04-2009
« Odpowiedź #48 dnia: 9 Marca 2009, 14:21 »
Ale sobie ładne sukienki szyjecie  :skacza:. Byłam też w salonie Julia na Grudziądzkiej, ładne sukienki. Ogólnie w Bydgoszczy jest dobra obsługa i ładne sukienki.
Jedynie gdzie nie pasowały mi sukienki a przede wszystkim obsługa to salon sukien na końcu Długiej, to chyba już jest wełniany rynek  Co za paskudna baba, ja tam 2 razy byłam, bo zawsze tak robię- raz myślę, że może miała zły dzięń czy coś takiego. Ale takiej obsługi to nie widziałam, ciekawe kto tam kupuje?

Offline AGNIESIA

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 26.07.2008
« Odpowiedź #49 dnia: 17 Marca 2009, 20:50 »
Ja zdecydowanie polecam salon na Kujawskiej. Duży wybór a niewątpliwym plusem jest fakt, że za niewielkie pieniądze można mieć piękną firmową suknię np z salonu Agnes. Miła Pani szczerze i cierpliwie doradza. Polecam wszystkim.

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 17 Marca 2009, 20:59 »
AGNIESIA Salon? raczej KOMIS...... Klitka, pożółkłe sukienki......Byłam, widziałam. Ale faktycznie za niewielkie pieniądze można kupić sukienkę.

Offline AGNIESIA

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 26.07.2008
« Odpowiedź #51 dnia: 20 Marca 2009, 07:37 »
Fakt może z salonem mnie poniosło. Ale pożółkłe suknie chyba mylisz z kolorem ecru? ;) Jak w każdym miejscu są mniej i bardziej udane modele ale nie każdy ma ochotę wydac 3000 na suknię, której potem nie sprzeda bo wszędzie sukienek pełno, albo po prostu nie każdego stać, więc i takie komisy są bardzo przydatne dla innej niszy klientek. 

Offline sylvia1pl

• entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
« Odpowiedź #52 dnia: 20 Marca 2009, 08:11 »
Ja się zgadzam z AGNIESIĄ mnie też nie było stać żeby wybulić nie wiadomo jaką kasę na sukienkę i nie żałuje mojego wyboru hi hi

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 20 Marca 2009, 14:01 »
Gdy byłam w tym "salonie" na Kujawskiej babeczka sama powiedziała, że suknia, która akurat przymierzałam, jest wyjątkowo czysta w porównaniu z innymi.... Zresztą chciano tam ode mnie ok 1500 za suknię. A w Żninie mam szytą nową za 1400zł. To chyba nie wymaga komentarza.

Offline sylvia1pl

• entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
« Odpowiedź #54 dnia: 20 Marca 2009, 14:29 »
Nie no to już była lekka przesada.Ja rozumiem,że szczerość jest w cenie ale bez przesady he he
Dobrze,że Ja nie miałam z tym problemu.Może salonik na Grudziądzkiej nie jest duży ale obsługa fachowa!!Sukienki ładne i czyste.Ceny nie są złe i warunki również :)

Offline dawidbdg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 6.06.09r
« Odpowiedź #55 dnia: 8 Kwietnia 2009, 20:28 »
ja szczerze polecam salon sukien ślubnych SANDRA
 pani bardzo mila.  w salonie byla taka suknia jaka chcialam ale nie bylo rozmiaru to szyja ja dla mnie i kupuje ja poniewaz cena sukni byla taka sama jak wypozyczenia.  mozna wybrac sobie kazda z katalogu i bedzie uszyta na miare:) polecam
« Ostatnia zmiana: 13 Września 2009, 00:10 wysłana przez liliann »

Offline dawidbdg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 6.06.09r
« Odpowiedź #56 dnia: 8 Kwietnia 2009, 20:29 »
aha no i ceny przystepne:) ja za moja place 1450

Offline gosiaczek83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #57 dnia: 8 Kwietnia 2009, 21:41 »
Witam!
Ja polecam salon ślubny Romantica na ul. Focha.  Obsługa bardzo miła.  Sukienki prześliczne.  No fakt, że ceny niejednych sukienek są koszmarne.  Ja akurat kupiłam tam sukienkę i dużo dałam ale to jest jedyny dzień w życiu.  Za swoją suknię niestety dałam 4200 zł.  Wstawiam zdjęcie i czekam na wasze opinie czy wam się podoba. :)
hxxp: www. mlodaimoda. pl/suknie-slubne/san-patrick-babieca. html
A jak kobieta już się na coś uprze to będzie robić wszystko aby to mieć. :) Mam również dobrą i sprawdzoną krawcową która zajmuje się szyciem sukien ślubnych i nie tylko oczywiście.  Podaję adres: Zławieś Wielka ul. Zachodnia 1Czynne od poniedziałku do piątku od 10-18 i w sobotę od 10-14.  Telefon 056/678-06-21
Za uszycie kiecki bierze 1000 zł.  Ma swoje materiały i swoje ozdoby.  Przynosicie tylko zdjęcie jaką sukienkę chcecie i szyje.  Bardzo polecam!!

Offline madzianaj

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #58 dnia: 9 Kwietnia 2009, 09:42 »
Sukienka bardzo ładna i oryginalna  :) ale  strasznie droga !!!! :o

Offline ska
  • forumowicz
  • data ślubu: 25-04-2009
« Odpowiedź #59 dnia: 19 Kwietnia 2009, 14:33 »
Ja mam tylko jedną przestrogę do Żnina. Byłam tam 3 razy. Dwa razy w okresie zimowym i wiosenno-zimowym. Spokojnie sobie wybierałam, bez stresów, nerwów. A Pani miłe i spokojne :). Byłam ostatnio w sobotę na ostatniej przymiarce w sobotę i to była rzeźnia, masakra co tam się działo. Z 20 dziewczyn oczekiwało pełne napięcia, z katalogami do przymierzalni. Zamiast wziąć dzień urlopu i przyjechać w ciągu tygodnia. A szczególnie, że wybór jest przeogromny i babeczki dobrze doradzają. A tak stoją dziewczyny, wkurzają się.