Wybór nie za duży, chyba że dla kogoś 30 sukni na stanie to dużo. . . .
Ja tylko wyraziłam swoją subiektywną opinię na temat salonu, w którym zakupiłam suknię. Nie będę się powtarzała co do profesjonalnego podejścia do tematu.
Suknie wiadomo rzecz gustu, jak ja robiłam przymiarke czyli w drugiej połowie lipca to na moje oko w salonie na samych manekinach było ok 15 szt. a reszta wisiała na wieszakach. . .
Co do robienia komuś reklamy - jestem zadowolona, czy zatem nie mogę kogoś pochwalic za dobrze wykonaną usługę???
Nie wiedziałam, że to karalne. . .
doksik86 Może nie podeszłaś do tematu poważnie, bo masz jeszcze sporo czasu (2014). Ja poświęciłam bardzo dużo czasu na poszukiwanie swojej wymarzonej - napewno zdajesz sobie sprawę ile jest salonów sukien ślubnych w Bydgoszczy. . . Nie problem jest znaleźc suknię za 7tys.
Po to jest to forum żeby wyrażac swoją opinię, jak się szuka na siłę to i tak się coś negatywnego znajdzie. Ja jestem zadowolona i niech tak zostanie.
Jeden lubi żółte kwiatki a inny czerwone.
Zawsze znajdzie się jakiś malkontent, który zamiast pisac subiektywnie, pisze negatywnie, ale na forum można wszystko - gorzej jak się to w praktyce zweryfikuje to potem się wychodzi na forumowego g. . . . . . . a.
Z całym szacunkiem dla ciebie
doksik86, ale musisz wiedziec że to ogólnopolskie forum i to co się tutaj piszę łatwo zweryfikowac

Pozdrawiam serdecznie
Daniela K.