byłam w kilku salonach więc mogę Wam opisać moje wrażenia:
Salon Styl na Gd.....skiejDziwna przymierzalnia, mała i tak jakby na zapleczu, pani obok miała obok rozłożone śniadanie, sukienki różne trzeba pójść zobaczyć mi się akurat za bardzo nic nie spodobało,
Salon Madleine, Gd.....ska róg Choci....kiejsalonik mały, sukien też mało, wszystkie niby amerykańskie, pani powiedziała że 10 razy lepsze niż od polskich producentów :-/, ceny od 1500zł ( najskromniejsze sukienki) do chyba nawet 6000zł, przewaga bardzo bogato zdobionych sukien
Salon Elizabeth Konin na Choci.....kiejtu kupiłam swoją sukienkę ale postaram się być obiektywna

chyba elba pisała o tym ,że pani nie były zbyt miłę gdy ona tam była, jednak ja jestem bardzo zadowolona, panie mi doradzały, pozwalały przymierzać wiele sukienek, były sympatyczne. Salon ma duży wybór sukienek, obecnie wszystkie są przecenione zanim wejdzie nowa kolekcja, przymierzalnia nie jest wielka jak w Agnes ale wystarczająca, więc nawet jakbym nie kupiła tam sukni miałabym dobrą opinię o tym salonie

Chciałabym jeszcze napisać Wam o salonie w Osielsku, niestety nie można znaleźć do nich żadnego kontaktu w Internecie ale jakby komus zalezało to wysle adres na privie, sukienki są tam szyte na miejscu, w salonie mają ich ok. 20 do obejrzenia, można modyfikować dostęone wzory, jednak co bardzo mi sie tam nie podobało to to , że przymierzalnia jest mało intymna, nie mam tam ogrzewania i jest strasznie zimno! mialam tam taką gęsią skórkę, że szkoda gadać, w końcu pani sie zlitowała i przyniosła jakis grzejnik. Miałam też wrażenie, że suknie które tam przymierzałam były cieżkie, na pewno dużo cięższe niz te przymierzane w salonach w centrum.