Autor Wątek: "Sny o życiu będą życiem w snach" ... a póki co Yukari odlicza do dnia zero ;)  (Przeczytany 62307 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
Odp: "Sny o życiu będą życiem w snach" ... a póki co Yukari odlicza do dnia zero
« Odpowiedź #90 dnia: 12 Października 2008, 12:44 »
no to musiało to niezbyt fajnie wyglądać. Takie rzeczy żeby szeptania właśnie później nie było ustala się przed ślubem.

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
no napewno nie było fajne a tym bardziej dla pany młodej

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Ja bym takiego nadgorliwego na boczek wzięła i na ziemię sprowadziła, najlepiej jakby to świadkowa zrobiła ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
mogę jeszcze dołączyć?? ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
fajny fotograf :-\  jak kicia?? wraca do zdrówka?

Offline Yukari-chan

• uzależniony
  • z perspektywy podłogi wszystko jest metafizyką..
  • data ślubu: 26.09.2009
agu-s ależ oczywiście :) Witaj kochana  ;D

jak kicia?? wraca do zdrówka?

Nie drapie się już tak jak wcześniej - uszka nie są czerwone, ale jutro i tak tzreba iść na kontrolę i czyszczenie - i powtarzać aż wetka nie orzeknie że pożegnaliśmy świeżba raz na zawsze. Bo przyznaję, ze ostatnio sami to zaniedbaliśmy. M. uznał, ze skoro Tosia się nie drapie to już po wszystkim a jednak wróciło.

I powiem jeszcze o drapaku :P Okazał się hitem nr 1! Chcieliśmy do niego jeszcze doczepić drabinkę, żeby młodej było łatwiej wskakiwać na górną półkę, ale chyba będzie to niepotzrebne, bo kobita wspina się na górną półkę po rurze, która ją podpiera :D Wygląda to dość komicznie, Bo tosia wygląda jakby się do tej rury przytulała i tak sunie w górę, po czym przekłąda łapki na półkę i już po krzyku :D Cieszy mnie to, zę nasza robota nie poszła na marne.

Ze spraw ślubnych - jeden zespół kazał nam czekać do wtorku, bo wcześniej nie ma ich w okolicy, bo są wyjechani... poczekamy, bo bardzo nam się podoba jak grają i cena też dość przystępna, ale w stresie i tak jestem ;)

I jeszce powiem, że nabyłam nowy telefon.

nareszcie, bo czekałam aż mi dowiozą niemiłosiernie długo...

To tyle - całuski dziewczynki w ten deszczowy dzionek :*

Offline agu-s

• Chuck Norris
Odp: "Sny o życiu będą życiem w snach" ... a póki co Yukari odlicza do dnia zero
« Odpowiedź #96 dnia: 16 Października 2008, 08:28 »
dobrze, że z kicią lepiej :) a drapak widziałam...boski- szkoda, że jestem taki leń bo moje kociambry też by się pewnie ucieszyły z takiego ;D jeden już miały ale ale go zepsuły ;)

telefon super :)

miłego dnia :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
oooooooo jaki fajny telefon  :) bardzo dobry zakup  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 16 Października 2008, 16:20 »
świetny telefonik  ;)
tez zamierzam coś nowego nabyc, ale na szczescie konczy mi sie umowa, wiec mam nadzieje ze cos ciekawego zaoferuja  ;D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Oby kontrola u weta wypadła dobrze :) za zespół trzymam kciuki, a telefonik super :) sama mam sony ericssona z serii walkman-ma już 2 lata i nadal jest super ;D

Offline Yukari-chan

• uzależniony
Odp: "Sny o życiu będą życiem w snach" ... a póki co Yukari odlicza do dnia zero ;)
« Odpowiedź #100 dnia: 16 Października 2008, 21:44 »
własnie właśnie ;) Wcześniej też miałam SE z serii W, więc powiedzmy, że zostałam wierna :)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Odp: "Sny o życiu będą życiem w snach" ... a póki co Yukari odlicza do dnia zero ;)
« Odpowiedź #101 dnia: 17 Października 2008, 23:42 »
a ja jak do tej pory miałam ciągle Nokię, ale ostatnio stałam się posiadaczką SE :P fajny masz ten telefonik :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #102 dnia: 21 Października 2008, 15:03 »
 :hello: melduję sie po długiej nieobecności ;)
1. dobrze ze juz lepiej z kicią  :hahahaha: straszny jest widok chorych pupili  :przytul:
2. fonik  :ok: ja tez byłam zwolenniczka noki i zaryzykowałam z erixonem i powiem ze jestem zadowolona  ;D
3. powodzenia w szukaniu zespołu, widzę że jestesmy na podobnym etapie, tylko ja mam troszke wiecej czasu  ;)
buziaki i miłego dznionka

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #103 dnia: 21 Października 2008, 23:51 »
halo Yukari- gdzie się podziewasz ? ślę buziaki  :-*

Offline Yukari-chan

• uzależniony
« Odpowiedź #104 dnia: 22 Października 2008, 20:50 »
Jestem jestem :)
Tylko kompletnie nic się nie dzieje. Z zespołem cisza, myślę, że w weekend siądziemy porządnie i coś pomyślimy. Dzisiaj M. dzwonił do tego gościa - DJa co mu kazał zadzwonić dzisiaj właśnie i ten mu znów tą samą śpiewkę, że on nie wie bo jeszcze ktoś jest na ten termin i czeka na decyzję więc mamy zadzwonić w piatek. Ja powiem tylko że dziękuję za takie zbywanie, bo skoro ma wolny termin, bo nikt nie wpłacił mu zaliczki to czemu nie chce nas wcisnąć tylko na spotkanie ? M. zadzwoni w piatek, ale ja już jestem na NIE, bo jak teraz już są ceregiele, to nie chcę sobie wyobrażać co będzie potem.

Tosia powoli zdrowieje, świeżbiku już nie widać, nie drapiemy się też jakoś intensywnie, zakraplamy uszka Otosolem i jesteśmy dobrej myśli ;]

W pracy też nuda. Kompletnie nic się nie dzieje, dnie spędzamy na "klachach" ;) z szefową i głownie narzekaniu na to, że właśnie nie ma co robić... Ale to tak jest. Jak nic się nie dzieje to na amen, a jak się znajdzie robota to wtedy na całego i nie wiadomo za co się złapać ;)

W sobotę imprezka - idziemy do mamy mojej na urodziny, a potem może jakieś piwko ze znajomymi :)

A właśnie - jednak coś - ostatnio dorwałam maszynę do szycia - i (o dziwo) udało mi się stworzyć pokrowce na jaśki :) Od czegoś trzeba zaczynać, nie...? ;)
Mam też zamiar zabrać się tej zimy za naukę robienia na drutach :P Nigdy tego ustrojstwa nie miałam w rękach, ale pocieszam się, że moja mama też się sama nauczyła, więc może i ja dam radę. Zobaczymy :)

A więc jak już mówiłam nuda kompletna :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #105 dnia: 22 Października 2008, 20:56 »
tak juz jest albo się nic nie dzieję, albo aż za duzo ma się na głowie ;)

dobrze, ze z kicią lepiej :D

Offline Doris85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #106 dnia: 22 Października 2008, 21:35 »
hehezacznie sie dziac a najwiecej to przed slubem mowie wam ;)mi to czasem juz sie nic niechce

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #107 dnia: 26 Października 2008, 11:36 »
buziaki super telefonik

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Yukari-chan

• uzależniony
« Odpowiedź #108 dnia: 27 Października 2008, 07:54 »
Boże dziewczyny tragedia :(

Pokłuciliśmy się z M. o zespół ... wiem, absurd, ale jednak. Dałam mu listę zespołów i numery telefonów, żeby podzwonił, popytał i ewentualnie sie ugadał wstępnie na jakieś spotkania, a on sobie to zwyczajnie olewa :( że to niby nie ma czasu, że coś tam coś tam...! Ale to nie on pracuje tak jak ja do 18, tylko do 15, ja nie mam możliwości, zeby z pracy dzwonić, bo szefostwo krzywo patrzy, a wieczorami mało kto w ogóle telefon odbiera. no i kłutnia gotowa. Poszedł do pracy obrażony na cały świat, ja siedzę i ryczę.
Nie wiem w ogóle po co to wszystko. Moze on w ogóle nie chce tego wesela ? Co?  :'(

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #109 dnia: 27 Października 2008, 08:12 »
napewno chce tylko to on nie chce dzwonic ;D u mnie bylo porobnie,wsumie wybieralismy razem ,najpierw PM dzwonil ale potem juz mu sie nie chcialo,a ja powiedzialam ze jak zaczal to ma dzwonic to on jest facetem i niech cos zrobi.
weź mu wjedz na ambicje to podzwoni ;D ;D

Offline Yukari-chan

• uzależniony
« Odpowiedź #110 dnia: 27 Października 2008, 08:29 »
weź mu wjedz na ambicje to podzwoni

No... to by może poskutkowało.
Na razie wzięłam się w garść, narysowałam sobie twarz i zaraz bierzę do pracy, biedaki sie dzisiaj nasłuchają, bom marudna  :D

A z jeszcze mi się kapło, zę pisałam wam niedawno, że podjęlam próbę nauczenia się robienia na drutach :D I voila! Już, albo dopiero 1/4 szalika zrobiona, bo mi wełny brakło ;)
M. się śmiał, zeby mi przypadkiem spod tych drutków jakieś małe buciki nie wyszły :D

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
« Odpowiedź #111 dnia: 27 Października 2008, 10:34 »
Kochana napewno chce. poprostu oni nie zabardzo lubią takie przygotowania wolą jak kobbieta wszystko załatwi

Offline Yukari-chan

• uzależniony
« Odpowiedź #112 dnia: 28 Października 2008, 07:39 »
Ja wiem, ale u mnie to nie przejdzie ;) Albo załatwiamy razem bo to NASZE wesele, albo ja nie wiem. No i zrozumiał, obiecał że dzisiaj jak wróci z pracy to siądzie i pozałatwia. Zobaczymy co z tego wyniknie ;)
« Ostatnia zmiana: 28 Października 2008, 12:15 wysłana przez Maja »

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
« Odpowiedź #113 dnia: 28 Października 2008, 10:44 »
trzymam kciuki na pewno załatwi

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 28 Października 2008, 12:28 »
nie przejmuj się, faceci tak już mają ::)

mój D zanim zaczęliśmy cokolwiek załatwiać mówił że chce mieć wkład...a jak mu powiedziałam żeby gdzieś zadzwonił to powiedział że może jednak ja bym zadzwoniła... ::)

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #115 dnia: 28 Października 2008, 15:31 »
no widzisz.......cos tam wymusilas ;D ;D ;D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #116 dnia: 28 Października 2008, 17:09 »
Czekamy an wieści w sprawie poszukiwań :)

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #117 dnia: 29 Października 2008, 00:16 »
i jak tam poszukiwania zespołu ? ale dziś fajna liczba u Ciebie na suwaczki 333 :D

Offline Yukari-chan

• uzależniony
« Odpowiedź #118 dnia: 29 Października 2008, 07:31 »
Dzień dobry :)

U nas dzisiaj słoneczko (jak na razie) i mam nadzieję że tak zostanie. Po tej weekendowej zmianie czasu teraz jak wychodzę z pracy to jest już ciemno. Nie ma to jak kolejny dobijajacy fakt przed zbliżającą się zimą  ::) Brrr... nie lubie!

A z poszukiwań nic nie wyszło, bo wczoraj wróciliśmy do domu bardzo późno i zjedliśmy obiad, (zupa serowo - porowa) ;) i padlismy jak kawki. Boże kiedyś to człowiek mógł siedzieć do 2, albo 3 w nocy i wstać rano o 6 na uczelnię, a teraz jest godzina 23 i my już mamy wąskie oczka :D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #119 dnia: 29 Października 2008, 08:57 »
Oj znam te "wąskie oczka" za dużo spraw... Praca, szkoła, dom, wesele... :)