Zupa pizza 
0,5 kg mięsa mielonego
2 duże cebule
0,5 kg pieczarek
serek topiony smietankowy
2 kostki rosołowe
2 puszki krojonych pomidorów w sosie własnym ( kupuję te lidlowskie - są najlepsze)
sól, pieprz i inne przyprawy do smaku

Cebulę kroimy drobno i podsmażamy z mięsem. Pieczarki kroimy w kostke. i wrzucamy do mięsa i cebuli i jeszcze chwilę smażymy, aż pieczarki puszczą soki. Potem zalewamy wodą, dorzycamy kostki rosołowe, i przyprawy. Ja dodaję różnie - żeby lekko na ostro było - tabasco trochę, bazylii, oregano, przyprawy do kurczaka

no i sól i pieprz. Gotujemy ok. 30 minut. Po tym czasie wlewamy pomidory razem z sokiem i jeszcze chwilę gotujemy. Na koniec wrzycamy pokrojony serek topiony. Jak się rozpuści to zupa jest gotowa. Ja robię tak, że odlewam trochę zupy do miseczki i tam rozpuszczam serek trzepaczką, bo inaczej to się grudki robią. i dopiero potem wlewam to do garnka z zupą.
M. szaleje za tą zupą. Mnie też bardzo smakuje no i jest bardzo syta.
Właśnie zaraz zabieram się za gotowanie ;]
Wczoraj byliśmy w Open finance w sprawie kredytu mieszkniowego. W sobote mamy spotkanie w agencji nieruchomości w sprawie mieszkania, które nam tak wpadło w oko, ze aż się śni po nocach

Zobaczymy - ja mam cały czas nadzieję, że się uda i jeszcze przed weselem zamieszkamy u siebie

Trzymajcie kciuki, bo mówią że forumkowe kciuki pomagaja jak nic