mikoala podziwiam Cie i zarazem gratuluje wytrwałości, nie sądziłam, że znajdzie się ktoś chętny do przejrzenia wątku bo o czytaniu to nie wspomniam.
Dziękuje Ci za to

I reszcie odwiedzającyh też serdeczne dzięki, dla każdej i każdego
mina mi się smieje jak czytam Wasze słowa

nidy nie słyszałam tylu komplementów chociaż z kilku rzeczy jestem niezadowolona .... ale ważna jest całość więc nie będę narzekała.
mam do was prośbę. męcze się z napisaniem pisma do uczelni o przepisanie mnie z grupy do grupy, mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi. naskrobałam coś takiego:
Zwracam się z prośbą o udzielenie zgody na: zmianę grupy dziekańskiej z CS4 na CS2.
Prośbę swą motywuję tym, iż do grupy CS2 przypisani są inni studenci z którymi mogłabym dojeżdzać na zajęcia dydaktyczne. Prośba ma nie jest tylko jakimś wymysłem ze względów osobistych ale głównie
ze względu praktycznego, ponieważ z mojego obecnego miejsca zamieszkania nie ma połaczeń Państwowej Komunikacji Samochodowej oraz Polskich Kolei Państwowych do Tarnowa. Dołączenie się do grupy CS2 ułatwi mi w dużej mierze rozwiązanie problemu związanego z dojazdami na zajęcia.
Nadmieniam, iż kontaktowałam się już w tej sprawie z Dziekanatem Uczelni i spełniłam wszelkie warunki postawione przez tę jednostkę administracyjną związane ze zmianą grupy. Warunek ten polegał
na zamianie studentów między tymi dwoma grupami. Chętnych znalazłam dość dużo i wszyscy
w mojej obecności zostali przepisani z grupy CS2 do CS4. Jednakże mnie wpisano tylko na listę rezerwową grupy CS2.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Może być?
skoro piszecie, że kościół Wam się podoba to wrzuce zdjęcie organów