Witajcie !
Wiele osób opowiada mi o tym forum i postach na mój temat . Kilka wyjaśnień , bo szkoda Waszego czasu na domysły i gdybania.

Wszyscy d-je i zespoły tu wymienione dobrze wykonują swoją pracę. Dj Zbynka nie znam,podobnie moi koledzy. Skoro jest tak dobry ,to zapraszam do współpracy. Jednak nie znalazłem Go na listach stowarzyszeń i organizacji naszej branży, nie istnieje na wykazie ZAiKS-u, nie dokonuje zakupu nagrań na portalu dla dj-ów. Chyba ,że używa jakiegoś artystycznego pseudo. /domyślam się ,że na tym forum też jest/. Nie udzielam się na forach publicznych, ten post stanowi wyjątek.
Starsky Music to agencja artystyczna, team Starsky to grupa ściśle ze sobą współpracujących podmiotów gospodarczych. Za wszystkie moje usługi wystawiana jest faktura, na odbiór jest 7 dni. /lub należy wskazać adres gdzie ją wysłać/. W innym przypadku przychód jest rejestrowany jako kwota niefakturowana do opodatkowania. /WARTO BRAĆ FAKTURY ZA WSZYSTKIE USŁUGI ZWIĄZANE Z WESELEM/.
Dominik Kośmider ,to nie "stajnia"/jak ktoś napisał/, tylko zaprzyjażniona z nami agencja Spin-Art /polecam/
NIGDY nie wysłałem na imprezę dublera, kiedy podpisałem umowę. W przypadkach losowych sprawa taka może być tylko załatwiona ze zleceniodawcą. I jeszcze jedno !!! Piszecie o detalach umowy na forum publicznym, treść jest poufna ! Może to być przyczynkiem do jej zerwania. Telefony kontaktowe /znane ze stron i naszych reklam / wysyłacie na priv. - wyjątkowo banalne !
Bardzo dziękuję za miłe opinie, to mobilizujące do dalszej pracy.
Życzę Wam dobrych wyborów, cudownych wesel i spełnienia już we dwoje !
Tyle wyjaśnień i już spadam ,bowiem to Wasze forum !
Pozdrawiam !
Jacek