Autor Wątek: DJna wesele  (Przeczytany 243324 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Odp: DJna wesele
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Sierpnia 2008, 18:11 »
To samo mi napisał - tydzień przed lub tydzień po......nie wiem czy śmiać się czy płakać...wrrrrrrrrrr

Niunx
  • Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 28 Sierpnia 2008, 18:28 »
emi17, ja mam Dj z polecenia od znajomych, ktorzy mieli 2-3 tygodnie temu wesele. Sa zachwyceni, goscie rowniez. Bawili sie do 6 rano  :disco:

Bedziemy placic 1400zl (taka cena na przyszly rok, mniemam, ze wiecej niz w tym roku), Dj nie chce zadnej zaliczki, rozliczenie po weselu odrazu albo nastepnego dnia, jak wolimy. Bardzo sympatyczny, juz przez telefon ustalilismy, ze jestesmy na Ty.

Nie wiem czy moge tu podac imie i nazwisko? Czy na PW tylko?  ???

Offline emi17

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.2008
« Odpowiedź #32 dnia: 28 Sierpnia 2008, 23:33 »
>> niunx - z tego co wiem to wszystkie dane przekazuje sie na pv

Offline magia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27 VI 2009 r.
« Odpowiedź #33 dnia: 30 Sierpnia 2008, 16:17 »
Moja kumpelka była w tym miesiącu na weselu na którym zabawiał gości DJ Starski - powiedziała, że gdyby wiedziała o jego istnieniu przed swoim ślubem, to by na 100% „wzięła jego” ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 30 Sierpnia 2008, 16:26 »
DJ Starski powinien mieć klona.....albo armię klonów :)

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 16.05.2009
« Odpowiedź #35 dnia: 31 Sierpnia 2008, 19:29 »
hehe dobre  :D

Offline emi17

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 31 Sierpnia 2008, 21:11 »
tu wynika, ze nie tylko "starski", ale i "zbynka" można sklonować  i podejrzewam, że kilku innych  do sklonowania tez by się znalazło.   - skoro tak  ciężko z terminami.

niedługo dojdzie do tego, że wesele trzeba będzie ustawiać 2 a może i 3 lata naprzód. . . . . . . .

------------------
do tego dnia zostało mi już 6 dni  - 6/09/2008

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 5 Września 2008, 14:53 »
MAAAAAAM!!!! dziś mój kochany podpisał umowę z zespołem. Już mogę podac nazwę :) zespół FIGARO z Janowa. Sympatyczni młodzi ludzie, zrobili duże wrażenie na nas. HUUUURAAAAAAAA :)

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 5 Września 2008, 14:55 »
wkradł się błąd - zespół jest z Janikowa :) sorki, ale to z wrażenia :)

Niunx
  • Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 5 Września 2008, 23:13 »
japcio, gratuluje! Ciesze sie razem z Toba.. Fajnie, ze sie udalo, problem z glowy, kamien z serca :skacza:

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 7 Września 2008, 09:48 »
Niunx nie masz pojęcia jaka jestem szczęśliwa. Jeszcze tylko fotograf (jestesmy już umówieni na spotkanie) i mogę wychodzić za mąż :)

Offline emi17

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 12 Września 2008, 21:57 »
witam wszystkich.  juz możecie do mnie zwracać sie per "pani"
wesele odbyło sie jak pisałam w hotelu po orłem w zeszłą sobotę.
 przygrywał nam dj zbynio, a włściwie dj zbynek.     z czystym sumieniem polecam. 
było tak jak pisała  "halinkas"-  na wesoło, ze śpiewami i niekończącymi się tańcami.  po prostu super.
zbynio  dwoił się i troił, fajne oczepiny,   niebanalne pomysły -  no  i  elegancko -  jak  przystało na hotel pod orłem.

jeśli ktoś by reflektował na dj zbynka -  to   podam namiary.

:disco:

ps.  halinkas i inne - dołączam do  grupy zwolenniczek zbynka  :brawo_2:  :cancan:,         :piwo_2:       :skacza:,,, :uscisk:

ps.  jak się wstawia te ładne kalendarze by odliczały  nasze  dzionki ?

Offline halinkas

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.12.2007 już po :-)
« Odpowiedź #42 dnia: 25 Września 2008, 11:47 »
emi17 - to witamy w gronie mężatek  ;D

cieszę się, że wesele, które prowadził  dj "zbynek" udało się.  z tego wynika , że po raz kolejny można z czystym sumieniem polecać "zbynka".

a tak z ciekawości - był "taniec w majtasach" ? (wiesz o co chodzi ?)  :skacza:
 :disco:   

Offline emi17

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 29 Września 2008, 21:50 »
oj - halinkas - że tobie sie chce jeszcze udzielać na forum :-) (kiedy na to znajdujesz czas ???

wracają do mego wesela i i dj-a zbynka - to tak jak juz pisałam .  było świetnie.   zbynek dwoił sie i troił.  muzyka dla każdego - a jakie śpiewy odchodziły - łoł łoł łoł. 
zabawa  "taniec w majtasach" było przezabawna  - ogromniaste majtochy i ludziska próbujący się w nie wcisnąć.   ;D
zabawy jak zabawy, ale nagrody były jeszcze lepsze : deskorolka, ekspres do kawy.  kolacja we dwoje, dmuchane zabawki - itd. , najbardziej oryginalna nagroda to było - zaśpiewanie dowolnej piosenki w karaoke (ciocię zwaliło z nóg) krygowała się i wywijała jak przysłowiowy piskorz, ale jak już dostała mikrofon i z pomocą "zbynka" odśpiewała sokoły to dostała taka owację od wszystkich jak jakaś gwiazda.  bili jej brawa na stojąco.

generalnie mówiąc - było super.  (z resztą to inni polecali zbynka, ja tylko zawierzyłam ich opiniom )

wilekie pozdrowienia dla ciebie i innych
mam nadzieje że znajdę więcej czasu i tez trochę sie poudzielam na tym forum

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 23 Października 2008, 01:36 »
a ja Ci japcio powiem że chyba nie masz czego żałować jeśli o tego zbynka chodzi... może akurat mi on nie podpasował, ale po rozmowie z nim od razu wiedziałam że nie chcę by ktoś taki prowadził moje wesele. termin wtedy miał oczywiście wolny. pan jest zbyt pewny siebie, nie dopuszczał mnie do słowa, nie był otwarty na sugestie, wręcz miałam wrażenie że się narzucał. i jeszcze jedno bardzo mi się nie spodobało - gdy mówił o kasie za każdym razem podkreślał, że bierze ileśtam, ale wszyscy mu zawsze, jak to nazywał "z górką dają" bo się ponoć niesamowicie podoba. odniosłam wrażenie jakby się wręcz tej "górki" domagał  :-\ jego oferta była podobna jak u innych dj-ów z tym, że gdy powiedziałam że karaoke mnie nie interesuje pan zbyszek na to "ach tak, no to było miło ale ja dziękuję". kurka wodna, myślałam że ja tu jestem klientem  :-\  nie wiem, czy prowadzenie przez siebie całej zabawy opiera na karaoke, ale gdy wspomniałam o rezygnacji z tego elementu zareagował jakoś dziwnie. japcio mamy ten sam termin ślubu i gdybym prędzej wiedziała że zbyszek Cię interesuje, to chętnie odstąpiłabym wtedy moje miejsce ;) trzymam kciuki żebyś znalazła kogoś wartego uwagi kto bajecznie poprowadzi Twoje wesele  :D
wybacz japcio nie doczytałam że już znalazłaś zespół  ;)  mam nadzieję, ze po takich mękach szukania spełni Twoje oczekiwania :)

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 23 Października 2008, 07:12 »
DJ Zbynio to było wyjście awaryjne. Przezywałam ciężkie chwile szukając zespołu i w pewnym momencie byłam zdesperowana wziąć wszystko :) Na szczęście, znalazłam kapelę :)
ps rodzina by się na mnie...na nas obraziła, gdyby nie było zespołu, a jakis pajacujący DJ :)

Offline halinkas

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.12.2007 już po :-)
« Odpowiedź #46 dnia: 23 Października 2008, 14:03 »
-- hania 3033 -
przepraszam, że sie wtrącę odnosnie zbynka. piszesz o tej tzw.górce w dziwnej formie.
ja sama po weselu dałam mu "górkę" bo z moim mężem byliśmy bardzo zadowoleni, a oprócz tego dostali po butelce i ciasto.
to znaczy że źle zrobiłam.  po prostu podobało nam się i w ten dodatkowy sposób wyraziliśmy swoje zadowolenie.
a że o tym  akurat ci powiedział - to przyznam  - mówił prawdę. nie wiem czy inni mu dają "górkę" i podejrzewam , że inni swojemu muzykowi, czy to dj czy inna kapela, też dają co nie co. ważne jest że zabawa była przednia. tez miałam obawy o to jak piszesz "karaoke", ale wiesz mi wszyscy byli zadowoleni. (a o to w tym wszystkim chodzi - czyż nie ?)

sama odwiedziłam kilku d=jów i z dwa zespoły - i jak sobie przypomnę jak widziwiałam,  i jakie im zadawałam pytania ...............

ps. na stronie głównej tego portalu mozna znaleźć artykuł o muzyce na weselu. radzę przyszłym weselnikom uważnie go przeczytać. oddajmy sie w ręce profesionalistów bo za to im płacimy. 

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 24 Października 2008, 00:29 »
Halinko nie zrozumiałaś mnie. Czy ja gdziekolwiek napisałam, że osoby dające "górkę" źle robią?? Absolutnie nie. Bo niby dlaczego nie dawać, skoro się podobało. Napisałam po prostu, że nie podobał mi się sposób w jaki pan Zbyszek o niej mówił. Poczułam jakby mi narzucał "biorę tyle i tyle, ale wiesz - wszyscy dają więcej, więc oczekuję tego również od ciebie". Fakt jest taki, że o górce mówił - moim zdaniem niepotrzebnie, bo m.in. przez to nie zyskał klienta, a o wrażeniu jakie odniosłam chyba wolno mi napisać? W końcu m.in. od tego jest forum  :) Pozdrawiam

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 24 Października 2008, 06:39 »
hania3033 a mogę zapytać z ciekawości, gdzie macie slub i wesele? W końcu mamy taką samą datę :) jesli nie chcesz pisac na forum, napisz na priv. Pozdro!

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 24 Października 2008, 12:32 »
japcio to żadna tajemnica  :) ślub mamy w kościele na Osowej - parafia O. M. Kolbego, a wesele w Karczmie Polskiej na ul. Żupy. A Wy gdzie będziecie ślubować? No i później się bawić? :)

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 24 Października 2008, 14:53 »
A my ślub w Garnizonowym, a imprezka w Park Hotelu na Wrocławskiej :)

Offline ewelmat

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #51 dnia: 26 Października 2008, 16:43 »
Witam wszystkich.
Właśnie zaklepaliśmy termin kościelnego i otrzymaliśmy potwierdzenie terminu przyjęcia weselnego.   Przyjęcie odbędzie się w Pałacu w Ostromecku.  Nie będzie dużo osób, więc pomyślałam o d-ju.  Proszę podajcie mi kilka namiarów na djów.

Pozdrawiam

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 26 Października 2008, 19:10 »
ewelmat wszystkich dj-ów, których zgromadziłam szukacjąc dla sibie poszły na priv  :)

Offline ewelmat

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #53 dnia: 27 Października 2008, 17:37 »
Dziękuję za wszystkie namiary na DJ-ów, jak tylko uzyskam jakieś informacje podzielę się nimi na forum.

Offline emi17

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 27 Października 2008, 18:17 »
do ewelmat -
witamy w gronie przyszłych i juz byłych panien młodych

- dane moich dj-w rowniez poszły  na Twoje PW

trzymaj się i życzę powodzenia w drodze przez mękę  ( rozumiesz: kiecka, buty, zaproszenia, muzyka, sala, mnóstwo papierków itp.)

Offline emi17

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 27 Października 2008, 18:44 »
Proszę, proszę, nie było mnie tu około miesiąca, czytam posty (właściwie już z ciekawości) a tu rozgorzała mała awanturka o dja.

Pozwolicie że ja też się ustosunkuje do tego tematu, a mam prawo  bo to już jest za mną, a z drugiej strony wiem jakie katusze i rozterki przechodzą przyszłe "panie młode" z wyborem choćby  muzykanta, muzyki, dja czy zespołu.

Do hani3033
Nie wiem co cie tak naprawdę ubodło w "zbynku",  nie zdecydowałaś sie i tyle.
Piszesz że zbulwersowało cię jego mówienie o tzw."górce"  . mój ślubny też mu dał więcej niż się umówiliśmy, bo było super.
O "zbynku" dowiedziałam się od Was, z tego forum, czytając wszystkie posty, zadzwoniłam, umówiłam się i wesele odbyło się że ho, ho.
Uważam że był w rozmowie bardzo konkretny, bo dopiero po tej rozmowie dotarło do mnie , że wesele dla takiego prowadzącego jest nie lada wyzwaniem.
Być może inni dje są też tacy sami - i chwała im za to.
Tak jak napisała halinkas - oddajmy się w ręce profesjonalistów, oni na pewno nie chcą by wyszło źle.

Do japcio:
Możesz rozwinąć temat "jakis pajacujący DJ"
Wszystko co robił w tym przypadku "zbynek" było po to aby zabawiać nas, by rozbawić moją ciocię, wujka i innych. czy to właśnie nazywasz "pajacujacym djem?"
Chodzę po klubach i wiem jak sie zachowują tradycyjni dje, jedno jest pewne - nie pajacują, ale i też nie mają nic wspólnego z weselem.

Ot i tyle na ten temat.

ps. generalnie rzecz ujmując: cieszę się że to właśnie "zbynek" prowadził moje wesele w Hotelu pod Orłem" - ale jak to pisze hania3033 -  "może akurat mi on  podpasował"   ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 27 Października 2008, 19:02 »
oj emi17 czytaj proszę ze zrozumieniem... Jeśli chodzi o "górkę" po raz kolejny podkreślam, że jeśli zabawa jest super, to czemu nie dawać, ale o tym, czy było fajnie czy nie, para młoda moze zdecydować dopiero po weselu. No bo skąd mozna wiedzieć czy będzie fajnie?? Napisałam po prostu, mówię raz jeszcze, że nie podobało mi się że pan Zbyszek mówił o górce (że się tak wyrażę) "zawczasu". To ja powinnam zdecydować, czy dam nadwyżkę czy nie, a DJ, moim zdaniem, w ogóle nie powinien o tym wspominać. Jest dokładnie tak jak mówisz - nie zdecydowałam się i tyle, opisałam przy tym moje wrażenia dlaczego się nie zdecydowałam. Cieszę się, że Twoje wesele było udane i mam nadzieję, ze moje również takie będzie, z innym DJ-em  :) Pozdrawiam

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 28 Października 2008, 12:05 »
emi17 muszę?
Wg mnie na weselu musi grać zespół - koniecznie z gitarą, opcjonalnie z saksofonem. Mój narzeczony, muzyk z zamiłowania, nie przyszedłby na wesele, swoje oczywiście, prowadzone przez DJ :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 28 Października 2008, 16:32 »
Hehe, mój D. też jest z zamiłowania (m.in.) muzykiem ;) a jednak przyjdzie na swoje wesele z DJ'em :D Czyli kolejny dowód na to, że różne są gusta i guściki i nie powinno się o nich dyskutować  ;D

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #59 dnia: 15 Listopada 2008, 17:44 »
DJ Starsky mial juz moj termin zajety :( ale polecil mi kolege z teamu i bedzie u nas gral Michal Starzecki z Więcborka. . .  mam nadzieje ze bedzie suuper :)